BuzzerBeater (Basketbol Menajerliği)

Buzzer yetkilileri tarafından burası inceleniyor ya da takip ediliyor haberiniz olsun beyler.
İki takımı olan da dillendirmesin.

Sakatlıklar beni gerçekten mahvetti.Oyuncularım bu hafta içi 148 dakika top oynayan adamlar bile var içlerinde.
Adam 2 hafta sakatlandı , 2 hafta geçti hala sakat. 1 hafta sakatlanan oyuncumda 1 hafta geçmesine rağmen sakat.Doktora boşuna para veriyoruz demek ki hemen kovuyorum şerefsizi...

Kupadan çok acı biçimde elendik.

Rakip çok zorladı takımımı. Sonraki rakip 5. ligden ve bilgisayar tarafından yönetiliyor. İlk defa iki tur geçeceğim sanırım kupada.

Guard'ım da 49 sayı attı. Bu da bir ilk, takımım açısından.

Güçlü rakibimi ezmişim resmen,bu kadar fark beklemiyordum,takımım yavaş yavaş ritmini buluyor.Önümüzdeki maçım ligin sonuncusuyla rahat ol ile çıkacağım,istekliliğim 8-9 civarı olacak heralde,play off'lara kadar çiğneme zamanı ile çıkmamayı düşünüyorum.

132-99 kazanmışım maçı.

3 numaramı ve yedek 4 numaramı satarak kendime bir bütçe yarattım ihtiyacım olan şutör guard'ı aldım,özellikleri şöyle sizce nasıl oyuncu,verdiğim paraya değer mi ?

Ödediğim para:480.000 $
Haftalık Maaş: $ 9 817
DMI: 36500
Boy: 6'1" / 185 cm
Potansiyel: all-star
Form: iyi

Uzaktan Şut: becerikli ? Şut Menzili: güçlü
Dış Defans: güçlü Top Tutma: vasat
Top Sürme: becerikli Pas Verme: işe yaramaz
İçeriden Şut: zayıf İç Defans: değersiz
Ribaunt Alma: iyi Blok Yapma: iyi
Kondisyon: işe yaramaz Serbest Atış: iyi

Son 1 dk ya 5 sayı önde giriyorum.Maç uzatmalara gidiyor.Güçlü takımları nasıl yeneceğiz bu oyunun bu adaletsiz sisteminde ben bilmiyorum.