BuzzerBeater (Basketbol Menajerliği)

109-74 kazanmışım,artık rakipleri ezmeye başladım inşallah sakatlık gibi durumlar olmazsa şampiyonluğun en büyük adayıyım.

Yeni şutör guard transfer etmiştim en skorer oyuncu olmuş,transferde yine iyi iş yaptım anlaşılan.

Yeni transferim 24 sayı 8 ribaunt 3 asist 1 t.çalma 2 blok ile oynamış.

Murat abi bu guard değil şutör guard,valla olurmuş ilk maçtaki performansı hiçte fena değil,oyuncuların özellikleriyle,gösterdikleri performans bazen örtüşmüyor.

Kupada tur atladım.111-86 kazanmışım maçı.En az 2-3 tur daha gitmek istiyorum kupada.

Bu arada senin bir türlü beğenmediğim yeni transferim bu maçtada en skorer oyuncu olmuş Murat abi :) :p

Adam 10'da 6 üçlük isabeti ile oynamış.26 sayı 2 ribaunt 3 asist 1 blok ile bitirmiş maçı.

Şaka bir yana ben senin demek istediğini anladım galiba murat abi,ne kadar iyi olursa olsun kritik anlarda sorun çıkar demek istiyorsun galiba.

Haftalık Maaş: $ 7 797
Oyunkurucu
DMI: 19000
Boy: 6'6" / 198 cm
Potansiyel: ilk beş oyuncusu
Form: iyi
Uzaktan Şut: becerikli Şut Menzili: iyi
Dış Defans: zayıf Top Tutma: becerikli
Top Sürme: verimli Pas Verme: iyi
İçeriden Şut: iyi İç Defans: zayıf
Ribaunt Alma: zayıf Blok Yapma: korkunç
Kondisyon: değersiz Serbest Atış: vasat

Tecrübe: korkunç

600.000 aldım çık mu acaba ?

Enes Aygan' Alıntı:
Haftalık Maaş: $ 7 797
Oyunkurucu
DMI: 19000
Boy: 6'6" / 198 cm
Potansiyel: ilk beş oyuncusu
Form: iyi
Uzaktan Şut: becerikli Şut Menzili: iyi
Dış Defans: zayıf Top Tutma: becerikli
Top Sürme: verimli Pas Verme: iyi
İçeriden Şut: iyi İç Defans: zayıf
Ribaunt Alma: zayıf Blok Yapma: korkunç
Kondisyon: değersiz Serbest Atış: vasat

Tecrübe: korkunç

600.000 aldım çık mu acaba ?
Bana göre çok değil,19 yaşındaki bir oyuncuya göre özellikleri iyi gelişmiş,biraz daha geliştirip iyi paraya satabilirsin bunu.

Şu oyundaki aptalca reklamlardan ötürü oyunu bırakma noktasına geldim. Sayfayı yeniliyorum, kapatıp açıyorum aynı reklamlar çıkıyor karşıma.

Dördüncü ligdeki ilk sezonum. Bir mağlubiyetim var. Üçüncü sıradayım. Ülke sıralamasında çoğu takım benden geride. Sezona başlarken bir sezon üst lige çıkma hedefim yoktu, ama fikir değiştirdim. Üst lig için zorlayacağım kendimi.