BuzzerBeater (Basketbol Menajerliği)

bu sezon tekrar 4.lige düşebilirim.takımı kurtarmak lazım.yeni aldığım şutör guard hiç katkı vermedi.maçlarda berbat yüzdeyel oynuyor hep.bir maçı 34/8 şut yüzdesiyle tamamladı. :roll:

Tugay EREN' Alıntı:
bu sezon tekrar 4.lige düşebilirim.takımı kurtarmak lazım.yeni aldığım şutör guard hiç katkı vermedi.maçlarda berbat yüzdeyel oynuyor hep.bir maçı 34/8 şut yüzdesiyle tamamladı. :roll:

Bende düşecem :)
Bu sene takımında para biriktir, hatta seneye de para biriktir, 2 sezon sonra hem güçlü bütçen olur hem de idmanlarla gelişen kadron.

Burak Barut' Alıntı:
[quote="Tugay EREN":1al7vkox]bu sezon tekrar 4.lige düşebilirim.takımı kurtarmak lazım.yeni aldığım şutör guard hiç katkı vermedi.maçlarda berbat yüzdeyel oynuyor hep.bir maçı 34/8 şut yüzdesiyle tamamladı. :roll:

Bende düşecem :)
Bu sene takımında para biriktir, hatta seneye de para biriktir, 2 sezon sonra hem güçlü bütçen olur hem de idmanlarla gelişen kadron.[/quote:1al7vkox]

Abi ben ilk sene 3 lige çıktığımda 4 maçta bir mağlubiyet falan almıştım işte sonunculuk çin rakipler belli olmuştu.. bende güzlü rakiplere karşı rahat olla çıktım fark yedim rakiğlerime karşı bütün istekliliği kullandım ve kaldım hemde 5. olarak öbür sene 3. oldum bu senede 1.liği hedeflerken malum takım gitti :)

Yani demek istediğim bu yılı atlatırsanız zaten seneye playofflara girersiniz büyük olasılıkla o nedenle önemli maçlara odaklanın..

arkadaşlar geçen sezon ligde 3.ncü oldum.play offa kaldım zaten.şu anda 2 galibiyet 3 mağlubiyet var.şu şutör guardı satarsam takımı kurtarırım.bu adamı skor atsın diye aldık.adam her maç rezil ve ötesi oynuyor.34/8 le oynadığı maçta 25 sayı atmıştı.üçlük oranı 4/16 dı.birde adamın uzaktan şut verimli şut menzili becerikli. :roll:
ne kadar alakasız değil mi.
düşersem sıkıntı olmaz.ama moral bozukluğu olur.bir sonraki çıkıp çıkmamakda garanti olmayacak.umarım takım kurtarırım.

101-59 Kazandım,Ligde son 4 maçın 4'ünü kazandım ve liderliğim devam ediyor.

Yanlız kupada öyle bir takımla eşleştim ki
Dünya Sırası:215
Ülke Sırası:4

Bir acayip oluyor maçlar. 2 maç daha alabilirdim. Her maç farklı taktikle oynuyorum. Güvendiğim uzunlardan verim alamıyorum çünkü. Bir de sakatlıklar var.

2 galibiyette var ama herkesin 2 galibiyeti var son 4 te. Para toparlayıp sağlam bir 5 almam gerekiyor anlaşılan. Napacağıma karar veremiyorum aslında :)

4-3 gidiyorum. Son üç maçı kazandım. 4. sıradayım. İlk üç takıma yenilip son dört takımı yendim. Dengeli bir takımım var yani. :)

Geçen iki sezon başında düşündüklerim aynı şekilde gerçekleşmişti. Yine olacakları belirteyim: Bu gidişle lig sıralamasında 4. olup play-off'ta liderle karşılaşır ve bir güzel yenilirim.

Ligi tanıma aşamasını atlatıp gelecek sezon zirveye oynayabilirim belki.

Yine kaybettik. Bir hüzün kapladı takımı. Siyah bant taktık.

UF lerden birini satışa koyduk. Güzel para gelirse biraz daha para biriktirip 3 hafta sonra filan bir pivot almaya çalışıcam. Yoksa ciddi ciddi gidici takım.

Jorge Alas (10686148) Kısa Forvet

Haftalık Maaş: $ 4 053

DMI: 10700
Boy: 6'7" / 201 cm
Potansiyel: yıldız
Form: vasat
Uzaktan Şut: üstün Şut Menzili: değersiz
Dış Defans: iyi Top Tutma: berbat
Top Sürme: vasat Pas Verme: güçlü
İçeriden Şut: işe yaramaz İç Defans: vasat
Ribaunt Alma: korkunç Blok Yapma: iyi
Kondisyon: iyi Serbest Atış: işe yaramaz

Tecrübe: korkunç

250 000

Teofil Baldowski (7767632) Şutör Guard

Haftalık Maaş: $ 8 121

DMI: 26400
Boy: 6'3" / 190 cm
Potansiyel: görev adamı
Form: iyi
Uzaktan Şut: becerikli Şut Menzili: güçlü
Dış Defans: vasat Top Tutma: zayıf
Top Sürme: güçlü Pas Verme: zayıf
İçeriden Şut: vasat İç Defans: korkunç
Ribaunt Alma: vasat Blok Yapma: zayıf
Kondisyon: işe yaramaz Serbest Atış: değersiz

Tecrübe: zayıf

250 000

Bogusz Osek (8928996) Pivot

Haftalık Maaş: $ 6 232

DMI: 21200
Boy: 7'0" / 213 cm
Potansiyel: ilk beş oyuncusu
Form: iyi
Uzaktan Şut: berbat Şut Menzili: iyi
Dış Defans: iyi Top Tutma: işe yaramaz
Top Sürme: korkunç Pas Verme: vasat
İçeriden Şut: iyi İç Defans: güçlü
Ribaunt Alma: iyi Blok Yapma: vasat
Kondisyon: zayıf Serbest Atış: iyi

Tecrübe: berbat

200 000

Ilyas Basgöz (14663830) Oyunkurucu

Haftalık Maaş: $ 3 526

DMI: 35100
Boy: 6'4" / 193 cm
Potansiyel: yıldız
Form: becerikli
Uzaktan Şut: berbat Şut Menzili: değersiz
Dış Defans: iyi Top Tutma: iyi
Top Sürme: vasat Pas Verme: vasat
İçeriden Şut: işe yaramaz İç Defans: korkunç
Ribaunt Alma: zayıf Blok Yapma: iyi
Kondisyon: iyi Serbest Atış: zayıf

Tecrübe: korkunç

50 000

İsteyen arkadaşlarımız ilgilenebilir.

Tüm maçlarımda rahat olla oynayıp, hem isteklilik biriktirecem hem de gelecek sene draftlar için ilk sıradan tercih yapma hakkını sahip olacam.Skorlar umrumda olmayacak bu dakika itibariyle.Seneye daha yeni ve güçlü bir yapılanma ve idmanlı oyuncularla 3. ligte daha kalıcı olmaya çalışacağız.Büyük olasılıkla ligi 7. bitireceğiz.Ondan sonrası düşersem de üzülmem çünkü yapılanmaya ihtiyacım var.

Kazandım maçı.Fakat geçen hafta belalım olan takıma yine kaybettim 4de 0 çektim bu takıma karşı.Kupada bana yakın bir takımla oynuycam.Kazanıp 5.tur yapmak fena olmaz.

İsteklilik yeni sezonda sıfırlanmıyor mu? Öyle biliyorum ben. Sıfır dediğim; ortalama seviyeye geliyor.

Kupada, salı günü ligimde karşı tarafın liderinden fark yediğim takımla karşılaşacağım tekrar. Şaka gibi. Gerçi ikisinde de ev sahibi olduğum için, gelirle teselli buluyorum.

İlk defa bu kadar ilerledim kupada. Biraz daha şanslı olsaydım, iyiydi.