BuzzerBeater (Basketbol Menajerliği)

Haftalık Maaş: $ 14 849

DMI: 39500
Boy: 6'2" / 188 cm
Potansiyel: all-star *
Form: iyi
Uzaktan Şut: sansasyonel Şut Menzili: güçlü
Dış Defans: zayıf Top Tutma: harikulade
Top Sürme: sansasyonel Pas Verme: iyi
İçeriden Şut: değersiz İç Defans: değersiz
Ribaunt Alma: vasat Blok Yapma: işe yaramaz
Kondisyon: işe yaramaz Serbest Atış: değersiz

Tecrübe: verimli

Yeni oyunkurucum . 520 000 $ aldım . Sizce çok vermişmiyim ?

Evet, 5.

Burak isteklilik biriktireceğim deyince, gelecek sezon için biriktiriyor diye anlamışım.

Kupa maçında fark yiyerek veda ettik kupaya.

Uzun süredir yazamıyordum keza ilgilenemedim de çok. Başıboş durumda takım.

Zaten bu ligden bir türlü çıkamıyorum. Belalı grup ya zorlanıyorum. Millet 3'te oynuyor biz hala dörtteyiz. Tabi paramı harcamadığımdan dolayı bütçeme göre kadrom da yok aman salla gitsin :)

Revizyon yapmaya karar verdim. 9 oyuncum satılık durumda. Lucio Raposo adlı şutör guardım en pahalısı. Kendisine şu anda 1.200.000 teklif var. 1.092.000 düşüyor bana. 927.000 ödeyerek almıştım bu oyuncuyu. Biraz daha artar inşallah Pazartesi sabaha karşı 3'e kadar.

Transfer önerisinde bulunduğum adamın maaşı 600.000'miş. Buna dikkat etmedim. Başka takım istemezse kepenkleri kapatıyorum :)

Elime bomba gibi düştü zaten de maaşını nasıl ödeyeceğim. Adamın maaşı TBL liderlerinin ilk beşlerinin toplamı kadar :)

2500000'e listeye koydum. Yüzde 80'i bende kalır yani 2 milyon. Maaşını da eklersen aldığım parayı ancak kurtarabiliyorum tabi 3 günde alacak bir enayi bulursam :) Ah Kerem ah.

Ben bu oyuna yeni başladım. Dün ilk maçımı 72-66 kazandım. Oyunu tanımaya çalışıyorum.
Anlatacak birisi varsa da sabırla anlatabilir,dinlerim. :)

Koydum beee .....!!!!!!

Ligin namağlup tek takımına karşı umutsuzca rahat ol çıktığım maçı kazandım. Pivotu kadroya dahi almamıştım. Bu saatten sonra da almam zaten :)
Takım istedimi her maçı alabileceğini kanıtladı bir kez daha haha.

Tugay tek tek sor bence burada cevap verirler.

Bugünkü maçta 0 galibiyetli takım karşıma bir de 3 oyuncuyla çıkmış, diğer ikiyi de seyircilerle doldurdular herhalde, maç 78 farkla bitti. 124-46. Rakip 20 sayıyı da son periyot atmış.

Zaten üretim hatası transferim sayesinde batacağım 10 güne kadar. 10 gün şöyle bir şov yapayım :)

Kupada 2.lig takımıyla oynayacağım ama fena bir takım değil. Önceki turlarda TBL takımını 25 farkla yenmiş. Onu yenip jübile yapmak istiyorum. Tabi üretim hatasını alacak bir enayi bulmazsam. Ya da 2 milyon zarar etmeyi göze alıp oyuncuyu kovmazsam. Erkin nerelerdesin bi yardımcı olsan ya? :)

İlk iki çeyrek bayağı bir fark yemiştim. 20'lere yakındı fark. 3. çeyrekte yavaş yavaş farkı eritip 2 sayı farkla kazandım maçı.

Diğer grup gerçekten güçlü takımlardan oluşuyor. Şanslı gruba düşmüşüm. :) 4. bitiririm her şekilde ligi.

Guard'ım da Keita gibi. Bir maç coşuyor, diğer maçta saç baş yolduruyor. Geçen maçta 10 sayı falan attı sanırım, bu maçta 45. Sıralamada 2. sıraya yerleşti birden 10.'luktan.

dün karşı batı liderini evimde 105-104 yendim.ama bu galibiyeti buzzer tarihinde iddaa ediyorum kimse alamaz. :p
maçın bitimine 1.30 var.ben 100-88 mağlubum sonra skor 100-90 oluyor.ve son 1 dkda takım 5 tane üçlük arka arkaya atarak maçı kazanıyor. :)
hatırlatıyım ilk yarı 24 sayı farkla mağlubum bu maçı nasıl kazandım hala inanamıyorum. :)

Veysel Kaya' Alıntı:
Abi sen onu keşke satışa 0 dan koysaydın giderdi 1 milyona falan bakmaktan iyidir :) Belki biri maaşa bakmadan verirdi senin gibi :)

9'unda yeni maaşlar ödenecek. Bir kere daha listeye koydum 1000'e. Şu anda 9000'e çıktı. 2 milyon eksi 7200 zarardayım :) Bakalım kaça kadar çıkacaklar?

Kerem SEÇER' Alıntı:
Kupada 2.lig takımıyla oynayacağım ama fena bir takım değil. Önceki turlarda TBL takımını 25 farkla yenmiş. Onu yenip jübile yapmak istiyorum. Tabi üretim hatasını alacak bir enayi bulmazsam. Ya da 2 milyon zarar etmeyi göze alıp oyuncuyu kovmazsam. Erkin nerelerdesin bi yardımcı olsan ya? :)

103-52 kazandım maçı. Adam artistlik yapıp 7 adamla gelmiş, neyle döndü artık gerisine karışmıyorum :) Üretim hatası 20.0 rating ile oynadı ama son maçıydı garibin :)

O değil de bu takım dördüncü lige çok fazla oldu ya.