• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BuzzerBeater (Basketbol Menajerliği)

150-142 Kazandım.( Uzatma Sonucu )

J.Rhoades 34 Sayı 12 Ribaunt 8 Asist ile oynadı son haftalarda çok formda.

Sezon Başından Beri Oynadığım Tüm Maçları Kazandım.

10 sayı farkla kazanmışım kupa maçını.Pota altında Saldıray varsa gerisini hiç düşünmem.

92 89 kazanmışım lig başladığından beri ilk galibiyetim inşallah gerisi gelir :)

bana da 5.ligden sahipsiz bir takım geldi :) gelsin 50bin cash para :)

Erkin Aksoy' Alıntı:
bana da 5.ligden sahipsiz bir takım geldi :) gelsin 50bin cash para :)
abi banada 5.ligden sahipsiz takı geldi yine ama bu sefer yaş tahtaya basmak yok ne kadar korkutuğumu bir ben bilirim adamların 42 tane oyuncusu var yav bende fazla küçümseyip ilk 12 ye giremeyenleri oynattım sonra taktik falan denedim koş ve vur yaptın alan savunması derken maç gidiyordu az daha az daha değil maç boyunca sadece 25 saniye önde kalmışım ve bu 25saniyenin en önemlisi son 1 saniye sadece 1 hücum ve son saniyede öndeydim ama neyseki yendik bu sefer çok dikkatli olacam :)

Süper ötesi bir hafta geçirdi takımımım.

4 oyuncumunda Uzaktan Şut özelliği arttı.Haftaya ne idmanı vereceğimi ciddi ciddi düşünmeye başladım.

Veysel Kaya' Alıntı:
abi banada 5.ligden sahipsiz takı geldi yine ama bu sefer yaş tahtaya basmak yok ne kadar korkutuğumu bir ben bilirim adamların 42 tane oyuncusu var yav bende fazla küçümseyip ilk 12 ye giremeyenleri oynattım sonra taktik falan denedim koş ve vur yaptın alan savunması derken maç gidiyordu az daha az daha değil maç boyunca sadece 25 saniye önde kalmışım ve bu 25saniyenin en önemlisi son 1 saniye sadece 1 hücum ve son saniyede öndeydim ama neyseki yendik bu sefer çok dikkatli olacam :)

Başarılar Veysel :) kupa maçları tek maç üzerinden olduğu için iki takım arasında uçurum yok ise ciddiye almak en iyisi. işin ucunda sıcak sıcak 50.000 var :)

Ya ben yine deplasmandayım kupa maçında niye iki maçtır deplasmanda oyunuyorum acaba daha iyi ligde olan deplasmanda mı oynuyor?

Bna 3. lig takımı çıktı ancak şg ve sf lerimin şutlarının arttığı ve en kötüsünün becerekli olduğu bir ortamda yenilmemem gerekiyor.

Çok zor bir fikstür bekliyor beni. Grubumda ilk üç için çekişeceğim en güçlü üç takım ile peşpeşe oynayacağım, ki arada birde kupa maçı var. Bakalım en az kayıpla atlatmak önemli şu dönemi. Taraftar başarı istiyor :)

Sezon başlamadan önce guard olarak aldığım elemanın pozisyonu kısa forvete döndü. Mümkün mü böyle birşey ??? Bir de maçlarda hep Oyunkurucu olarak oynattım adamı.

Ribaund gücü falan arttıysa, özelliklerindeki değişime göre değişiyor o pozisyonu ama hangisinin nerede oynadığı farketmez sadece uygun pozisyonlarda uygun özellikte olanları oynatmak yeterli.

Yani mesela pozisyon olarak forvet yazar ama takımda en iyi top sürme ve pas verme yeteneği o adamdadır, onu oyun kurucu olarak oynatabilirsin elbette..

Bende bu antreman olayını anlamıyorum, bazı haftalar oyuncuların özelliği hiç artmazken özellikle şu son 3 haftada her verdiğim antremandan sonra 2 şer 3 şer oyuncumun özelliği artıyor ki son hafta da 4 oyuncumun özelliği arttı.Bunun nedeni nedir ?

Kupadaki rakibim "Attackers".3. Lig takımı olduğu için çok büyük beklentilerim yok.

Hiç transfer yapmadan çok rahat gidiyorum.
100-56 son skor.

Burak nasıl oluyor 4 oyuncu birden yahu. Benim 1 oyuncu ancak artıyor.
Antreman neye bağlı acaba. Antrenörse direk bir antrenör alalım yani

Murat İNAL' Alıntı:
Hiç transfer yapmadan çok rahat gidiyorum.
100-56 son skor.

Burak nasıl oluyor 4 oyuncu birden yahu. Benim 1 oyuncu ancak artıyor.
Antreman neye bağlı acaba. Antrenörse direk bir antrenör alalım yani

Bilmem ki abi.İdman verdiğim 6 kişi vardı bu hafta.4'ünün özelliği arttı.Yarın ki maçta şut kaçırırsam tekme tokat dalacam takıma :P

Antremanı ben de beceremiyorum valla. Ayda yılda bir ancak arttırıyorum. Pota altına çok uğraştım ama olmadı. Herhalde çok genç değiller diye. Burak'ın oyuncuları genç ise artabilir sanırım tabi potansiyel de önemli.

Benim de şutör guardım oyun kurucu oldu. Ama oyun kurucudan forvet harbi saçmalık :)

Hem yaş, hem potansiyel hemde antrenör seviyesi önemliymiş antrenmanlarda yeteneğin artması için. Bende bu hafta uzaktan şut çalıştırdım ama hiçbirinin artmadı :)

Ben hiç değiştirmiyorum antrenmanı. Gidiyorlar öyle. :)

Saçmalık deyince aklıma geldi; bir takım top kaptırdığı zaman, 5 - 6 saniye içinde tekrar kapıyor ya da kaptığı zaman mutlaka hata yapıyor ve top karşı takıma geçiyor. Bende böyle oluyor en azından istisnasız. İstatistiklere bir şeyler eklenecek diye saçmalıyor oyun. Topu kaptıysa takımım, 10 saniye içinde bir hata yapılacağını biliyorum. :)

Antrenör seviyeniz en az 5 olmalı..Artıs olması için bireysel antreman vermelisiniz..Mesela pivot'unuzun iç defansını artırmak istiyorsanız sadece pivot bölgesine antreman vermelisiniz..Benim pivotun iç sutu vasatken üstün'e kadar getirdim mesela..

Geri