• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BuzzerBeater (Basketbol Menajerliği)

1.Çeyrek 10-11
2.Çeyrek 23-15
İlk Yarı Skoru 33-26

İlk yarı savunmada çok iyiydim. Maçı alırım böyle giderse. Pivotum 8 sayı 22 ribaund ilk yarıda. 8 tane hücum ribaundu var. 600000 dolara aldığım adam da geçen maçta 2 sayı atmıştı bu maçta da 0 şu anda. Ona göre taktik belirlemem gerekecek sanırım.

İlk yarının bitmesine 3 saniye kalan benim uzun forvet savunma ribaundu aldı, guarda pası verdi, guard ona tekrar asist yaptı ama turnikeyi kaçırdı. Görüyorsunuz değilmi nasıl hızlı adamlarım var, tek rakibim Bolt artık şu alemde..

Koçumsun Oğuz. ;) Yarı sahadan attığın üçlükle ilk yarıyı 36-31 önde bitirdim.
Saldıray hücumda çok dengesiz bugün.2-9 isabetle oynuyor.Ama 9 reboundu var şu ana kadar.
Çelik Gülnihal 5 dakika sahada kaldı.1-1 isabetle 2 sayı,4 rebound,1 asist ve 1 top çalmayla takımda en yararlı oynayan oyuncu.

Dağıldım daha ilk yarıdan :)

44-31 ilk devreyi önde bitirdim.Rahat bir oyun sergiliyorum şuana kadar bu maçın sonucunada yansıcak sanırım.

Saldıray bir açıldı karşı takım mola aldı.46-34 öndeyim.

Kupa maçında olduğu gibi üçüncü periyotta yine dağıldım. Acilen çözüm bulmam lazım. Takımın kondisyonu da fena değil aslında ama.

üçüncü periyotta 25-13 lük üstünlüğüm var skor 64-58 öndeyim ama guardım 3-16 la oynuyor çok feci bir yüzde ama 12 ribaunt 8 asisti kurtarıyor ama yanında 4 top kaybı var bakalım son periyotta neler olacak kesinlikle kazanmam lazım bu maçı..

Ayrıca ilk 7 dakikada sadece 3 sayı atabildiler yedeklerin girmesi ile 10 sayı buldular inşallah son periyotta dağılmam..

1.Çeyrek 10-11
2.Çeyrek 23-15
İlk Yarı Skoru 33-26
3.Çeyrek 22-31
Total 55-57

Bu çeyrek inanılmaz kötü savunma yaptım. Pivotum da sadece 2 ribaund alabildi haliyle :)

61-40 öndeyim Saldıray,Çelik ve Haydar sağolsun.Bu maç buradan dönmez.

Deplasmanda 78-56 öndeyim...3. çeyrek sona erdi.Ama benim aklım hala geçen haftada.Geçen sezonun finalisti ile deplasmanda oynamıştım.Normal ile oynadım o maçta keşke çiğneme zamanı ile oynasaydım.Adam çiğneme zamanı ile oynadı ve kazandı... : (

72-48 3.periyodun sonucu.

109-93 yenildim ne yazıkki. Bu arada Keremin maçı da gerçekten heyecanlı geçiyor :)

81 61 kazandım :)

Bu maç uzarsa yada yenildim o şutör guardı direkt satacağım.

Derken üçlük yedim. Maç bitsin satacağım. 3 saniye var top bende. Yenildim ya kesin.

96-58 kazandım.Oyuncularımı tebrik ediyorum..

Elimdeki maçı verdim ya. Gel de küfretme.

Veeeee ilk galibiyetimi aldım 87-77 :) :)

Ribauntlarda 66-47lik üstünlük kurmuşum asistler keza 25-18 yine öyle

Kf 22 sayı
Sg 17 sayı
uf 10 sayı 13 ribaunt 6 blok 3 top çalma :)
p 8 sayı 20 ribaunt
ok 7 sayı 12 ribaunt 11 asist 5 top kaybı

devamı gelir inşallah hedefimiz ligde kalmak şimdilik :)

87 - 64 Kazandım.
Saldıray Toyka 8-15 isabetle 18 sayı,13 rebound,2 blok 1 asistle oynadı.
Oğuz Eray aştı kendini.6-10 İsabetle 17 sayı,7 rebound,3 asist ve 1 top çalmayla oynadı.
Çelik Gülnihal 3-4 isabetle 6 sayı,8 rebound,2 asist,1 top çalma ve 1 blokla oynadı.
Sonuç olarak 2-1'lik derecemle grupta ilk 4'deyim.

Geri