• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BuzzerBeater (Basketbol Menajerliği)

Yeni bir takım aldım ancak 4. ligden bir takım verdiler ve ayrıca 0 6 lık sonuçla son sıradalar.Yani ümitsiz vaka durumdalar.
Bir dönem bu oyunu sonlandırıyorum.
Yazık oldu gerçekten belki genel bir Af çıkar :(

Burak Barut' Alıntı:
Yeni bir takım aldım ancak 4. ligden bir takım verdiler ve ayrıca 0 6 lık sonuçla son sıradalar.Yani ümitsiz vaka durumdalar.
Bir dönem bu oyunu sonlandırıyorum.
Yazık oldu gerçekten belki genel bir Af çıkar :(

Abi öyle deme ya 4. ligeden takım vermeleri büyük bir şans 0-6 ya gelirsek hiç önemli değil ki 1 haftada toparlarsın takımı ligde çok rahat kalırsın hatta play offlara bile girersin zaten 5.ligden başlasan 4.lige çıkacan direk 1 sezon kazançla 4ten başlıyorsun bu sene iki oyuncu alarak ligde kalırsın ve para birkitirip seneye damganı vurursun lige ayrıca oyuncularının genel oratalamaları kötü değilse değme keyfine..

131-125 Yenildim,Geçen Yılki Formumdan Çok Uzağım,Kadro Derinliğimi Kaybettim,Drafttan Gelen Adamlarda Berbat Olunca Düşüş Kaçınılmaz Oldu,Ama Herşeye Rağmen Play Off'lara Kalabilirim Ligde.

Burak hangi ligdesin? Bu arada ümidi kesme, birçoğu zaten boş takımların. Benim grupta benimle birlikte 4 takımın menajeri online oluyor. Diğer 4 takımın sahipleri en son Kasım ayında online olmuşlar, eminim seninkide öyledir. Yani birkaç transferle kalırsın ligde sen merak etme..

Ferhat Yeşiltaş' Alıntı:
Burak hangi ligdesin? Bu arada ümidi kesme, birçoğu zaten boş takımların. Benim grupta benimle birlikte 4 takımın menajeri online oluyor. Diğer 4 takımın sahipleri en son Kasım ayında online olmuşlar, eminim seninkide öyledir. Yani birkaç transferle kalırsın ligde sen merak etme..

Ne zaman online olduklarına nereden bakıyoruz acaba ? :) :)

Burak, kötü olmuş durumun. Takımı o kadar süre şekillendirdin. Verdiğin emeğe yazık olmuş. Başıma gelse aynı şeyleri düşünürdüm; ama 4. ligden takım vermeleri iyi olmuş. Kalırsın ligde bence. Hatta 3. lige göz koymuş birden fazla takım yoksa, play-off'a bile girebilirsin.

Beni de Litvanyalı bir arkadaş ülkesine davet etti. Gel, gez biraz ülkemizi, dedi. Ben de kabul ettim tabii. Gezdik gördük, 99 - 78 kazandık, geldik. :)

Adamlar, son 1 saniyede üçlük kullandılar, girmedi. Hücum ribaundu aldılar, dışarıya pas çıkardılar ve üçlüğü attılar. Böyle ilginçlikler olmuyor mu, sinir oluyorum.

Emre liginin sayfasını aç öncelikle. Sağ üstte Liginin forumu yazan bir bölüm var, oraya gelirsen menüde "Konferans Genel Durum" seçeneğini görürsün. Oraya tıkladığında ligindeki takımların durumlarına biraz daha detaylı bakabilirsin.

Bu arada kupanın bir sonraki turunda 2.Lig takımı gelmiş. Bu sefer baltayı taşa vurduk gibi görünüyor :)

Ferhat Yeşiltaş' Alıntı:
Emre liginin sayfasını aç öncelikle. Sağ üstte Liginin forumu yazan bir bölüm var, oraya gelirsen menüde "Konferans Genel Durum" seçeneğini görürsün. Oraya tıkladığında ligindeki takımların durumlarına biraz daha detaylı bakabilirsin.

Buldum valla, çok teşekkür ederim ;)

Aynı interneti kullanan iki takım arasında transfer olursa hadi geçtim iki tane transfer olursa ban yenilir :)
bb modları cidden çok iyi çalışıyor. göz açtırmıyorlar. başarı için acele etmeyin emin adımlarla LEGAL bir şekilde devam edin. ihtiyacınıza karsılık verecek bir ton oyuncu var piyasada.
üzüldüm şahsen Burak.

1 buçuk saattir giremiyorum Buzzera. Deli oldum :roll:

Offf sinir oldum baktım hiç bir oyuncum antreman almamış iki haftadır vermeme rağmen tam kapatıyordum ki,

Training updates are running a little behind today. Don't worry, you'll get your training soon :-)

Yazısını gördüm ve rahatladı içim daha antremanlar verilmemiş heyecanla bekliyoruz :)

off ya antreman gerçekleşti ama yine kimse antreman almamış hemde iki haftadır veriyorum haftaya yine aynı antreman yılmadan usanmadan..

Bende iki bölgedeki 7 oyuncuya antrenman verdim ama sadece 2 oyuncuda artış var. Bu şekilde gidersek işimiz zor.. Bu arada Burak Barut'un ahını alan BuzzerBeater teklemeye başladı, yakındır sistemlerinin çökmesi :)

Karşı takımın hücum strajesi:Temel hücum
Karşı takımın savunma strajesi:Adam adama

Ben tam saha presle çıksam bir şey olur mu ?

Ferhat Yeşiltaş' Alıntı:
Bende iki bölgedeki 7 oyuncuya antrenman verdim ama sadece 2 oyuncuda artış var. Bu şekilde gidersek işimiz zor.. Bu arada Burak Barut'un ahını alan BuzzerBeater teklemeye başladı, yakındır sistemlerinin çökmesi :)

Allah belalarını versin desem küfür sayılmaz di mi :)

Burak abi bari byberi bana verseydin ya yazık oldu adama :) Geçen seneki maçımızda gerçekten iyi oynamıştı ama tabiki tutunamadın :)

Takımını da geçen seneye göre güçlendirmişsin pivot falan almışsın ama yazık olmuş neyse tekrar geçmiş olsun ama yeni takımını bırakma..

Veysel Kaya' Alıntı:
Burak abi bari byberi bana verseydin ya yazık oldu adama :) Geçen seneki maçımızda gerçekten iyi oynamıştı ama tabiki tutunamadın :)

Takımını da geçen seneye göre güçlendirmişsin pivot falan almışsın ama yazık olmuş neyse tekrar geçmiş olsun ama yeni takımını bırakma..

Senle oynadığımız maçtan sonra ilk 5'e 3 oyuncu takviye yapmıştım.
Yani tamamen farklı bir kimliğe bürünmüştü takım.
Partin ve Zydruis önderliğinde Tezners Kuzwack 'in pota altındaki gücüyle ortalığı tozu dumana katarken Aziz'in Federasyonu işte.
Takımımın adı Fbasket10 olaydı kovulmazdım.

Burak birazda yeni takımınla ilgili bilgiler versen, yine takipçin olsak hayranın olsak, gün gelir ezeli rakip olsak :)

ıV. 39 yerdeyim :)

Takımın adı Buraks Spurs. Takım 0 6 yle gidiyor tam anlamıyla kazmalar ordusu :)

300000 param var oynatacak bir guardım bile yok.Lig 1.siyle yarın maçım var.Bu gece operasyon yapmam lazım.

Doluyum ben çok dolu.. :)

Burak, Kerem gelsin, sana geçen sezondaki durumunu anlatsın.

Olmayacak şey olmadığını göreceksin. :)

Geri