• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BuzzerBeater (Basketbol Menajerliği)

Burak Barut' Alıntı:
3. lig takımıyla oynayacam kupa maçında rakip, Koş vur ve Adam Adama ile oynuyor.
Tavsiyesi olan var mıdır ?

Kos ve vuru yavaslatmanın tek yolu alan savunmasıdır..

Tolga Kaplan' Alıntı:
[quote="Burak Barut":2oba6xxy]3. lig takımıyla oynayacam kupa maçında rakip, Koş vur ve Adam Adama ile oynuyor.
Tavsiyesi olan var mıdır ?

Kos ve vuru yavaslatmanın tek yolu alan savunmasıdır..[/quote:2oba6xxy]

Aynen.Ama 3-2 alan savunması olması lazım.Birde ribaunt için uzun forvet ve pivotunun iyi olması lazım yoksa çok ribaunt verirsin

Ayrıca sabırlı olla oynamalısın..

Atalarımız gülme komşuna, gelir başına demişler değil mi :) :) :) Anlayan anladı ama gene de bu lafıma bir yorum bekliyorum. :) :) :) :)

Biri ban mı yedi yoksa? :)

Banlandık da niye banlandık onu anlamıyorum !

Arkadaşım da oynuyor bu oyunu.Ona ihtiyacı olan bölgenin adamını sattım o da bana para yerine ihtiyacım olan yerin oyuncusunu sattı.

Satılmış bu oyun !

Tahkime gidecem takımımı geri versinler !

Burak Barut' Alıntı:
Banlandık da niye banlandık onu anlamıyorum !

Arkadaşım da oynuyor bu oyunu.Ona ihtiyacı olan bölgenin adamını sattım o da bana para yerine ihtiyacım olan yerin oyuncusunu sattı.

Satılmış bu oyun !

Tahkime gidecem takımımı geri versinler !

Geçmiş olsun burak abi bende iki sezon önce boş boş 175000 yemiştim..

7 dakika sonra kupa maçları başlıyor herkese başarılar .

Hay böyle işe bari şu maçtan sonra ne edeceklerse etseydiler ya. ! Şu benim takımın maçını bir yerden takip etmem gerek :)

Burak zaten isim değiştirecektin, artık yeni üyelik alırsın :) Millette fırsatmı kolluyor nedir, sizi mi takip etmişler birde. Neyse, kupada başarılar mücadele edenlere..

Salla Burak al yeni bir üyelik. Belki daha güzel bir takım çıkar şansına :)

İşte engellemeye çalışıyorlar.
Herşeye yeniden başlarım ben bu oyunun altını üstünü getiririm de şu oyunculara yazık oldu yemin ediyorum.

Burak Barut' Alıntı:
İşte engellemeye çalışıyorlar.
Herşeye yeniden başlarım ben bu oyunun altını üstünü getiririm de şu oyunculara yazık oldu yemin ediyorum.

Hala gülüyorum kankacım yaa :) :) Birde benimle dalga geçiyordun yahu :)

Ya babacım takas ın ceza olduğnu ne bileyim ben.Eski takımım 13-3 önde 3. lig takımının karşısında :S
Allahım çıldıracam !

Burak Barut' Alıntı:
Ya babacım takas ın ceza olduğnu ne bileyim ben.Eski takımım 13-3 önde 3. lig takımının karşısında :S
Allahım çıldıracam !

Kardesim kusura bakma ama çok güldüm ya :)

Gsbasket19 90
Güneyspor 84.

Hala öndeyim.Bu takım bensizde şampiyon olacka !

107-100 yenildik.

İçin rahatladı mı Buzzer yönetimi.Kına verecem onu da kullanırsınız.

103-80 gibi rahat kazandım..

Pivotum 12-10 isabetle 20 sayı 17 ribaunt 6 asist 1 blok 1 top çalma 0 top kaybı ile oynadı diğerleri de normaldi işte :)

Bende yine süresi çok olan bazı as'larımı dinlendirdiğim maçta kazandım sahamda. Salon yine full oldu, üst tribünü genişletiyorum biraz "mevdivenlerde" yığılma olmasın sonra :)

104-77 kaybettim.

Benimle hazırlık maçı yapmak isteyen var mı ?

90 56 yenildim 3. lig takımına.

Geri