• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BuzzerBeater (Basketbol Menajerliği)

deplasmanda 87-73 yenildim hemde çiğneme zamanı ile çıkmıştım maça ama son çeyrek ve 3. çeyrek sonlarında inanılmaz düşdüm inşallah bu nedenle kupa maçındada yenilmem..

Öyle dikkat çekici bir istatislik yok sadece çok güvendiğim şutör guardım 7-0 üçlük atması çok kötü oldu benim için..

Kendi evimde 93-87 yenildim. :? :?

Son periyodunda 35 sayı yediğim maçı 103-93 kazandım. Benim grup baya karıştı. 6 takım birden iddialı durumda.

81-75 kazandım :)

7.Hafta All-star turnuvası başlıcak...

82-80 Kazandım.Zar,Zor.Takımım çok formsuz,Gönderdiğim birkaç oyuncudan sonra takımın kimyası bozuldu.Şuan bütçem'de olmadığı için transfer yapamıyorum,bir şekilde takımım'ın eski formuna ulaşması için çalışacağım.

İstatistik olarak dikkat çeken bir istatistik olmadı bu maçta.

93-85 kaybettim.

Kadrom bu lig için pek yeterli değil.Geçen sezon 20-30 vuruyoduk ama bu sezon 3-3`le gidiyorum.

Bugünkü maçtan elde ettiğim gelirin bir kısmı (100.000$) ile salonu genişletiyorum.

Oyuncu arayışlarım da sürüyor. Fırsat olarak nitelendirilebilecek bir oyuncu olursa ve alamazsanız bana haber verin olur mu? :)

Canberk Işcan' Alıntı:
93-85 kaybettim.

Kadrom bu lig için pek yeterli değil.Geçen sezon 20-30 vuruyoduk ama bu sezon 3-3`le gidiyorum.

Senin kuzende gümlemiş Canberk :) :)

Kerem SEÇER' Alıntı:
Bugünkü maçtan elde ettiğim gelirin bir kısmı (100.000$) ile salonu genişletiyorum.

Oyuncu arayışlarım da sürüyor. Fırsat olarak nitelendirilebilecek bir oyuncu olursa ve alamazsanız bana haber verin olur mu? :)
Kerem abi hangi mevkiye ihtiyacın var?
Bir yardımımız dokunabilir.(:

4-5 hariç her yer olabilir Erdal :)

Kerem abi ben bir oyuncu satıyorum kısa forvet hücumda iyi ama defansta vasat geçen sezonun en skorer oyuncusu benim takımımda bu da özellikler:

Uzaktan Şut: güçlü Şut Menzili: işe yaramaz
Dış Defans: zayıf Top Tutma: berbat
Top Sürme: vasat Pas Verme: değersiz
İçeriden Şut: vasat İç Defans: zayıf
Ribaunt Alma: zayıf Blok Yapma: zayıf
Kondisyon: becerikli Serbest Atış: üstün

Haftalık Maaş: $ 4 648

DMI: 15000
Boy: 6'7" / 201 cm
Potansiyel: all-star
Form: iyi

İsteyenlere duyurulur 35000den açtım :)

Edit:Gözlük takmam lazım.

Emre Doğan' Alıntı:
[quote="Canberk Işcan":30kqkajv]93-85 kaybettim.

Senin kuzende gümlemiş Canberk :) :)[/quote:30kqkajv]

Evet :) 126-107 kaybetmiş.

Erdal Avcı' Alıntı:
Kimi kazıklıyorsun sen Veysel.350000'e aynı hücum özelliklerine sahip olan savunmada yapabilen hem de 27 yaş altı kısa forvet bulurum sana.(:

Erdal abi sen yanlış görmüşsün galiba 35.000`den satılığa çıkarmış.350.000`den değil :)

Bugün bende zorlandım ama kazandık yine deplasmanda. Ve sonunda aradığım uzun forvetide alabildim hemde oldukça ucuza geldi şaşırdım biraz :) Kupa maçında oynatacağım, biraz formsuz ama antrenman vermem lazım bu hafta o yüzden umarım pişman olmam :)

106 - 80 kazandım. İyi gidiyorum; ama grup liderleri çok fena takımlar. Tek yenilgimi birine karşı aldım, diğeriyle de deplasmanda oynayacağım zaten, hiç şansım yok.

Biraz erken yorum yapacağım; ama grupta final oynar, elenirim. 4. olmadığım sürece, final oynarım. Bakalım. :)

Yeni aldığım oyuncum, ilk haftalarda asist özelliğiyle ön plana çıkmıştı. Bu maçta kendisine oynadı, 30 sayı attı. İyi oldu aldığım.

6'da 6'yla gidiyorum..Bu oyunu çözdüm artık 3 lig'e kadar takılmadan giderim diye düşünüyorum..

Üst tribünü 2000 kişi genişletiyorum 3-4 güne tamamlanacak..4 lig'de loca ve alt tribün'de genişletmeye yer vermeyin çünkü adı üstünde 4.lig. Üst liglerde kalite arttıkca loca'ya talep oluyor..O yüzden hep üst tribün inşaatı yapın.

Son olarak bekle beni bbl 3 bilemedin 4 sezon sonra oradayım..

Bu hafta son sıradaki ezeli rakibimle oynuyorum kendi evimde.O kadar sinirliyim ki takıma, bu maça çiğneme zamanı çıkacam sırf gıcıklığına :)

3. lig takımıyla oynayacam kupa maçında rakip, Koş vur ve Adam Adama ile oynuyor.
Tavsiyesi olan var mıdır ?

Geri