Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Edirnespor'u 97-67 yendim.Tüm maç tek oyun kurucuyla oynadığım için önemliydi bu galibiyet.Teklif yaptığım 2 oyun kurucu umarım yarın takıma katılır.
İlginç bir şekilde takımdaki herkes hücum reboundu almış bu maçta.
Karşı konferansın liderine evimde son saniye basketiyle 74-72 yenildim.21 saniye kala 3 sayı gerideyken bir üçlükle eşitledim sonra turnikeleri girmedi aldıkları hücum ribaunduylada beni yenmeyi başardılar...
Sg 39dk 26sayı 4as 5tç oynayarak beni kararsız durumda bırakıyor.Ama bench veya ilk beşe bir tane skorer guard almak zorundayım 300k satan olursa alırım.
Rahat şekilde kazandım. Son periyoda 25 farkla önde girdim. 80-64 kazandım.
3 maçtır salonum tıklım tıklım, full oynuyorum. Salon 5280 kişilik ama. Biletler de 15,60,200 dolar. 112bin dolar alıyorum her maç. Mis
Bir de 2 haftadır tamamlanamayan salonumun genişlemesi bitse. 4 günde tıkanmıştı, şimdi düzeldi yarın bitecek. Bitince 120 bin olacak yeni gelirim bu performans ile gidersem.
Ligde sonuncuydum.0-8 ile.Ayrıca 8 maçtan 7 sinde hükmen mağlup sayılmışım.Anlıyacağınız averaj felaket.Böyle bir takımı aldım.
İlk maçımda diğer konferansın 2.takımı Beşiktaşk'ı 93 - 85 yendim evimde.İyi de seyirci geldi.Takımdan umutluyum.Ligde kalırım bu gidişle.Koçda süre dağılımını iyi yaptı.Dedik o kadar planı takip et diye
Bu arada SarayınSultanları.com hangimiz ? Kendileriyle hazırlık maçı ayarladım.