• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BuzzerBeater (Basketbol Menajerliği)

Ligin 3.sünü 109-56 yendim.
Ligin 3.süyle galibiyet sayılarım eşitlendi ve averajla onların üstüne çıktım.
Birdahaki maçım ligin 1.siyle benim galibiyet ve mağlubiyet sayım:14-4 1.nin ise 16-2

Ligte üstteki rakibimi yenerek yer değiştirdik. Gerçi farketmiyor. 2-3 olduğumuz için yine birbirimizle eşleşicez :)
Ligin şu an lideri namağlup. Açık ara favori ligte.

Grubun 3.'süyle oynadım. Takımım berbattı; ama buna rağmen 80 - 60 kazandım. Rakip çok kötü zaten.

Düşünmeye başladım bu aralar. 3. lige çıkmak için önümde iki tane güçlü takım var. Transfer yapıp baş etmeye mi çalışsam, yoksa para kasada mı dursa, bilemedim.

rakibim karşısında deplasmandayım ve ilk periyodu 22-7 önde bitirdim.

Tugay EREN' Alıntı:
rakibim karşısında deplasmandayım ve ilk periyodu 22-7 önde bitirdim.

Senin yenmen benim için çok önemli tugay abi. Eger yenersen bende muhtamalen yenecegım (bu arada 1. devreyi 70-47 önde kapadım) sen yenersen ben 3. olarak gir meyı %70 garantiliyorum . Ama son maçım seninle :shock: :? :)

62-47 son periyoda önde giriyorum.

deplasmanda 83-64 yenerek 19 da 19 yaptık.hayırlı olsun. :)

Bende 118-89 yendim .

115-102 yendim bir altımdaki takımı, kendi evimde.

Lideri kendi evimizde 95-101 yendik. Maç sonunda şarkılarla uğurladık kendilerini :)

İlk yarısında farklı önde olduğum karşılaşmayı kaybettim ama daha dikkat çekici olanı rakip oyun kurucu 55 sayı atarak lig rekoru kırdı. Benim oyun kurucu ise 2/12 ile şut atarak 5 sayı atabildi. :)

Cumartesi günü liderlik maçına çıkıyorum, şimdi puanlar eşitlendi takipçim olan takımla, kazanan lider olacak deplasmanda ekstra şeyler lazım..

Geçen hafta son sıradaki takıma 108-103 yenildim :)

Bugün lig liderini uzatmalar sonucu 136-132 yendim

Ligin en iyi takımı benim,Final'e kalacağım kesin ama şampiyon olurmuyum bilemiyorum,şuan 2 önemli oyuncum sakat,buna rağmen transfere gerek duymuyorum ama gerekirse play off'lar öncesi bir transfer yapabilirim,artık bundan sonra tamamen play off'lara hazırlanıyorum.

5 galibiyet farkla önümde ve lider olan takımı deplasmanda 72-66 yendim. Bu da lige gözdağı olsun. Sıralamanın önemi yok. Geçen seneki gibi şampiyon olacağım yine.

Lideri uzatmada 102-95 yendim.(Deplasmanda)

İsminde FB olan takımı 117 - 76 yendim.

Transfer konusunu hâlâ düşünmekteyim.

Bugün Hazırlık maçında 200'e çok yaklaştım :)

182-162 kazandım maçı.Son periyot tam 55 sayı attım.

Rhoades isimli 4 numaram 35 Sayı 16 Ribaunt 15 Asist 6 Top Çalma ile oynadı.

Bayram bu işin sırrı ne :)

Onur la aynı düşünceler ve sorgular içindeyim.

İsteyene kendi takımımı şifresiyle birlikte verebilirim.1 Aydır siteye baktığım yok.

Murat İNAL' Alıntı:
Bayram bu işin sırrı ne :)

Onur la aynı düşünceler ve sorgular içindeyim.
200'e ulaştıktan sonra açıklayacam :)

Geri