BuzzerBeater (Basketbol Menajerliği)

Murat İNAL' Alıntı:
Onur la aynı düşünceler ve sorgular içindeyim.
Elimde temiz bir milyon dolar var. Bugün akşam 1.200.000'i bulur. Bir milyonluk iyi bir transferle rakiplerle baş etmek mi, yoksa bir sezon daha yerinde sayıp sağlam bir şekilde ilerlemek mi, bilemedim.

Şu maç da geçsin, karar vereceğim sanırım.

Deplasmanda bir altımdaki rakibimi yenerek 5.lik koltuğumdaki yerimi neredeyse garantiledim ve artık transfer çalışmalarına başlayabilirim..

Başta elimdeki oyunculardan başlayacam ama bu haftaki antremanı beklemem lazım..

Şimdilik iki oyuncu ile başladım satış listesine koymaya..

Biri mario ciceri 18 yaşında ve geleceği açık bir oyun kurucu yukardaki 5 özelliği(şut menzili hariç diğerleri) iyi şut menzili ise değersiz geleceğe yatırım olarak düşünülebilir ayrıca iyi bir yedek olabilir.. Fiyatı 25000den açtım gider herhalde..

İkinci oyuncum ise şutör guard.. Yedek şutör guardımı sattığımda almıştım onu 17000eydi galiba.İlk olarak geçiçi olarak aldım ama performansı beni büyüledi..3. ligde 15 dakikada 13 sayı ortalama süper ötesi bir şey..Play off lara girecekler için düşünülebilir..Satma nedenim ise yaşının 34 olması.. dışardan şutu içerden şutu şut menzili dış defansı iyi, top sürmesi ve pas vermesi(galiba) vasat.. 10000den koydum play offlar için geçiçi olarak düşünülebilir..

Kendi sahamda 111-85 yendim. Benimde 1 transfere daha ihtiyacım var . 3 numaraya 100000 200000 arasında oyuncu almam gerekiyor. Eger satılık varsa talibim :)

Deplasmanda 136-133 yendim.3 Önemli eksikle çıktığım bu maçtan galibiyetle ayrılmak çok önemliydi.

4 Numaram Rhoades 28 Sayı 21 Ribaunt 8 Asist 6 Top Çalma ile oynadı.

Bu Sonuçlardan sonra ligi lider bitirme şansım'da doğdu.

Şutör guardım satılıktır..

Uzaktan şut güçlü
Dış defans güçlü
top sürme becerikli
şut menzili vasat
içerden şut vasat

22 yaşında süperstar..

400000 den açtım biraz yüksek gelebilir çünkü daha ucuza gideceğine gitmemesini tercih ederim..Ama bu aralar piyasa bayağı yüksek play offlar yaklaştığı için hedefi olmayanlar satmak istedikleri oyuncuları satabilirler..

Tugay EREN' Alıntı:
21 de 21 yaptık.son maçın enes aygan kardeşimle. :p

Aynen tugay abi . Ben 3. lugu garantiledım benım ıcın sorun yok :). Bende bızım konferansın 2. sıne karsı 105-92 maglup oldum. Rahat rahat maçı ızleyecegım . Umarım fair play çerçevesinde geçer maç :p

hakeden kazansın.ben her maça temkinli çıkarım.kimseyi küçümsemem açıkçası zor maç olacak senle benim aramdaki maç.

130-108 kazandım.

Artık ligin sona ermesine 1 maç kaldı,o maçıda kazanıp play off'lara geçeceğim,Hedefim Final oynamak,Geçen sezon ilk yılımdı,Ligi 4.sırada bitirmeme rağmen Final'e yükselmiştim ve 2-1 ile şampiyonluğu kaybettim,Bu sene daha güçlü bir kadroyla yola çıktım belkide şampiyonluk gelir belli olmaz : )

Kendi Konferansımın 2.sinden fark yedim.1.sinide yenmiştim.Bu yüzden son maç yenilip 4. olup 1.yle oynayacağım.Böylece finale çıkma olasılığım dahada artar.

Ligde 17-4 ile 2. sıradayım.1. nin ise 18-3.Ama son maçlar öncesi birincilik şansım az çünkü averajı çok iyi rakibimin.3. ile aramda büyük fark var o yüzden son maçada çoğu maça çıktığım gibi rahat ol ile çıkacağım.İsteklilik şuanda 8 onuda 9 yada 10 yapıp girerim Play-Off a.

Son maçı da 89 - 60 kazandım. Zaten uzun zamandır sıralama belliydi. Grup yarı finalini bekliyorum.

Uzaktan şutu sansasyonel olan bir şutör guard aldım. Bütün param gitti. Bakalım ne verecek.

Yedeklerini deneyen 2. lig takımını yenmişim.

Aldığım oyuncum sıcağı sıcağına 34 sayı atmış. Tek başına sazı eline alan bir oyuncum yoktu şimdiye kadar. Umarım finallerde işe yarar.

Play-Off öncesi bir guard transfer etmeyi plânlıyordum fakat son oynadığım hazırlık maçında uzun forvetim sakatlandı. Biraz sıkıntılı geçecek bu dönem sanırım..

Şu an oynanan maçı kazanırsam 4. sıradaki ekiple aynı puana geliyorum.Averaj hesapları nasıl oyunda.İkili averaj mı yoksa genel averaja mı bakılıyor?