• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BuzzerBeater (Basketbol Menajerliği)

ilk yarıyı evimde 58-46 önde tamamladım.

3.periyot sonucu 85-61 galibim.

enes ayganı kardeşimi 123-97 yendim.ligde 22 de 22 yaparak normal sezonu lider kapattık.artık play off zamanı.inşallah allah izniyle bir üst lige çıkma başarısına erişiriz. :)

Güzel bir maç oldu . Sakatlanan olmaması ıkı takım ıcınde en ıyısı. Tugay abi sana başarılar %99 gibi bir üst lige çıkma olasılıgın var :) . Artık play offlara bakıcagız :)

sağol enesçim.henüz hiç birşey kesin değil.ben herşeyi kesin kazanırım demedim.kolay maç yok.sanadan başarılar dilerim.artık tur tur düşüneceğiz.

4 gün girmeyince antremanda 4 oyuncu gelişmiş. Bundan sonra girmiyorum antremandan önce :)

Playoff ilk maçında kendi sahamda 99-42 galip geldim :)

Bende maglup oldum . Bu seride 1 galıbıyet cıkarırsam kardır :) :P

97-58 yenerek konferans finali oynamaya hak kazandım.cumartesi günü çok önemli bir maç var.inşallah lig finaline kalırım.

Yahu tek maç serisiymiş bunlar :) :) Bilsem çiğneme zamanı çıkardım yaa :(

Konferans finalindeki rakibimi sezon içerisinde 2 kez yenmiştim 1 0 önde mi başlıyorum seriye?

Buzzer Beater oynamıyorum. Ama bu başlığı her gördüğümde aklıma geldiği için sorayım. Burak Barut dönmeyecekmi?

95-77 ile rahat bir galibiyet aldım. Finaldeki rakibimi son maçta yenmiştim.

Koyduk mu 8)

Konferans finalinde ziyan olacağımı bildiğim için direk 5 oyuncuyu satılığa çıkardım.

Murat İNAL' Alıntı:
Koyduk mu 8)

Konferans finalinde ziyan olacağımı bildiğim için direk 5 oyuncuyu satılığa çıkardım.

Ligi 6. bitirdik, bende aynı işlemi yaptım ilk maçı kazandım abi.Dur senin takıma bir girişeyim ben ne alırsam kardır : )

o kadar yatırım yaptım drafta ama pek bilgi vermemiş lanet olası :D

Draft sayfasını düzenlemek isteyenler oyun kılavuzu-draft-draft sayfasını oluştur yaparak girebilirler..

Rakibimi 108-78 yenerek konferans finaline yükseldim.Finalde karşılaşacağım takımla şuana kadar 4 maç yaptım.Sahasındaki 2 maçı o kazandı,sahamdaki 2 maçıda ben kazandım.Maç onun sahasında oynanacak olması onun adına avantaj ama İsteklilikte ona karşı baya üstünüm.

Tam bir play off maçı oldu,çok heyecanlıydı,çok zorlandım ama kazandım.Rakibimin ismi Galatasaray C.C'ydi.

138-135 kazandım.

Miklavic isimli kısa forvet'im bu maçta yıldızlaştı.
Maçı 34 Sayı 13 Ribaunt 5 Asist 2 T.Çalma 2 Blok ile tamam'ladı.2'de 2 üç sayı ve 4'te 4 serbest atış isabeti ile oynadı.

103 - 63 yendim.

Bir sonraki maçtan pek ümitli olmasam da, şansımı deneyeceğim.

Beklenen oldu ve en büyük şampiyonluk adayına yenildim.20 sayı farkla..
Artık tüm beklentilerim seneye şampiyon olmak bunun için kadroda bazı değişiklikler yapacağım.

Geri