BuzzerBeater (Basketbol Menajerliği)

enes ayganı kardeşimi 123-97 yendim.ligde 22 de 22 yaparak normal sezonu lider kapattık.artık play off zamanı.inşallah allah izniyle bir üst lige çıkma başarısına erişiriz. :)

Güzel bir maç oldu . Sakatlanan olmaması ıkı takım ıcınde en ıyısı. Tugay abi sana başarılar %99 gibi bir üst lige çıkma olasılıgın var :) . Artık play offlara bakıcagız :)

sağol enesçim.henüz hiç birşey kesin değil.ben herşeyi kesin kazanırım demedim.kolay maç yok.sanadan başarılar dilerim.artık tur tur düşüneceğiz.

97-58 yenerek konferans finali oynamaya hak kazandım.cumartesi günü çok önemli bir maç var.inşallah lig finaline kalırım.

Murat İNAL' Alıntı:
Koyduk mu 8)

Konferans finalinde ziyan olacağımı bildiğim için direk 5 oyuncuyu satılığa çıkardım.

Ligi 6. bitirdik, bende aynı işlemi yaptım ilk maçı kazandım abi.Dur senin takıma bir girişeyim ben ne alırsam kardır : )

o kadar yatırım yaptım drafta ama pek bilgi vermemiş lanet olası :D

Draft sayfasını düzenlemek isteyenler oyun kılavuzu-draft-draft sayfasını oluştur yaparak girebilirler..

Rakibimi 108-78 yenerek konferans finaline yükseldim.Finalde karşılaşacağım takımla şuana kadar 4 maç yaptım.Sahasındaki 2 maçı o kazandı,sahamdaki 2 maçıda ben kazandım.Maç onun sahasında oynanacak olması onun adına avantaj ama İsteklilikte ona karşı baya üstünüm.

Tam bir play off maçı oldu,çok heyecanlıydı,çok zorlandım ama kazandım.Rakibimin ismi Galatasaray C.C'ydi.

138-135 kazandım.

Miklavic isimli kısa forvet'im bu maçta yıldızlaştı.
Maçı 34 Sayı 13 Ribaunt 5 Asist 2 T.Çalma 2 Blok ile tamam'ladı.2'de 2 üç sayı ve 4'te 4 serbest atış isabeti ile oynadı.

Beklenen oldu ve en büyük şampiyonluk adayına yenildim.20 sayı farkla..
Artık tüm beklentilerim seneye şampiyon olmak bunun için kadroda bazı değişiklikler yapacağım.