Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
enes ayganı kardeşimi 123-97 yendim.ligde 22 de 22 yaparak normal sezonu lider kapattık.artık play off zamanı.inşallah allah izniyle bir üst lige çıkma başarısına erişiriz.
Güzel bir maç oldu . Sakatlanan olmaması ıkı takım ıcınde en ıyısı. Tugay abi sana başarılar %99 gibi bir üst lige çıkma olasılıgın var . Artık play offlara bakıcagız
Rakibimi 108-78 yenerek konferans finaline yükseldim.Finalde karşılaşacağım takımla şuana kadar 4 maç yaptım.Sahasındaki 2 maçı o kazandı,sahamdaki 2 maçıda ben kazandım.Maç onun sahasında oynanacak olması onun adına avantaj ama İsteklilikte ona karşı baya üstünüm.
Tam bir play off maçı oldu,çok heyecanlıydı,çok zorlandım ama kazandım.Rakibimin ismi Galatasaray C.C'ydi.
138-135 kazandım.
Miklavic isimli kısa forvet'im bu maçta yıldızlaştı.
Maçı 34 Sayı 13 Ribaunt 5 Asist 2 T.Çalma 2 Blok ile tamam'ladı.2'de 2 üç sayı ve 4'te 4 serbest atış isabeti ile oynadı.
Beklenen oldu ve en büyük şampiyonluk adayına yenildim.20 sayı farkla..
Artık tüm beklentilerim seneye şampiyon olmak bunun için kadroda bazı değişiklikler yapacağım.