BuzzerBeater (Basketbol Menajerliği)

54-57 üçüncü çeyrek skoru. 3 sayı gerideyim ama maçı rahat kazanabilirdim. 2 senedir en istikrarlı oyuncum olan Halil Aşık bu maçta 0/13 ile oynuyor.

Son 1 dakika içinde verdim maçı. Kazanabilirdim; ama olmadı. Çekişmeli bir maç oldu. Fark yemedim en azından. İyi bir takımım olduğunu düşünüyorum.

Farklı kazanıp lig finaline çıktım ama en iyi oyuncum sakatlandı ve finalde kazanma şansım yarı yarıya azaldı. Neyse, yinede iyi bir sezon geçti benim açımdan..

Kısa forvetimi satılığa çıkardım.

Uzaktan Şut: iyi Şut Menzili: iyi
Dış Defans: işe yaramaz Top Tutma: iyi
Top Sürme: değersiz Pas Verme: iyi
İçeriden Şut: iyi İç Defans: vasat
Ribaunt Alma: iyi Blok Yapma: berbat
Kondisyon: vasat Serbest Atış: iyi

Boy: 6'5" / 196 cm
Potansiyel: en değerli oyuncu

Başlangıç 450.000

evimde 90-75 kazandım.maç boyu zorlandım.farkı bir ara 20ye çıkarmama rağmen koruyamadım.rakip farkı 6ya kadar düşürmesine rağmen sonra tekrar vites çıkartıp farkı 17 yaptık ve maçı kazandık.maçı aldığım için çok mutluyum.artık final serisini düşüneceğim.hadi hayırlısı olsun.final mücadelesi yapacak herkese başarılar diliyorum.

Beklediğimde de ağır bir galibiyet aldım. Bütün kısaları satışa çıkardım direk. Artık drafttan ne gelirse ona göre transfer yapmayı düşünüyorum.

Başın öne eğilmesin..

Kısa forvetimi satılığa çıkardım.

Haftalık Maaş: $ 6 232

DMI: 65100
Boy: 6'4" / 193 cm
Potansiyel: all-star *
Form: becerikli
Uzaktan Şut: becerikli Şut Menzili: iyi Dış Defans: işe yaramaz Top Tutma: vasat
Top Sürme: zayıf Pas Verme: işe yaramaz
İçeriden Şut: güçlü İç Defans: değersiz
Ribaunt Alma: iyi Blok Yapma: vasat
Kondisyon: vasat Serbest Atış: güçlü
Tecrübe: işe yaramaz

Fiyatı:250.000

Önümüzdeki sezon'a bomba gibi girmek için ilk çalışmalarımı yaptım.

Salonumu büyütüyorum.
Birde Tecrübeli bir pivot aldım,Pota altım iyiydi ama önümüzdeki yıl pota altında çok güçlü olmak istiyorum o yüzden bir pivot transferi yaptım.

650.000 ödedim bu transfere.

Geçen Sezon ki ortalamaları
15.5 sayı 13.1 ribaunt 5.5 asist 1.2 blok,Bu transferle birlikte çok güçlü bir pota altım oldu,Şimdi drafttan gelecek oyuncuları bekleyeceğim ona göre bir transfer daha yapabilirim.

play off finali yanlışlıkla çiğneme zamanıyla oynadım. :)
ama maçı evimde 89-70 alarak seride 1-0 öne geçtim.aslında farkı 30a çıkarmıştım.ama yedekler girdi son 3 dkda fark 19a indi.ama kazanmak önemliydi.hedefim cumartesi günüde allahın izniyle kazanıp ligi şampiyon bitirmek istiyorum. ;)

Yanlış transfer sonucu 500.000 çöpe gitti. Para kalmadı bir de oyunculardan kazanılan paralarda düşüş oldu..
Salona yatırıyoruz mecbur parayı.