BuzzerBeater (Basketbol Menajerliği)

Menajer: tugay_1905

Çevrimiçi Ülke: Türkiye
Lig: III.5
Ezeli Rakip: ZuuLFuu

--------------------------------------------------------------------------------
Dünya Sırası: 14097
Ülke Sırası: 250

İlk maçımda deplasmanda 20 sayılık farkla galip gelmek sevindirdi beni.
Çaylak pivotumu 4 numarada oynatmaya devam ediyorum.Ondan çok daha verim alacağımı düşünüyorum ilerleyen zamanlarda.

Kendi evimde ilk maçımı kazandım.Kadroda 2-3 değişiklik yapacağım.Memnun olmadığım uzun forvetimin yerine yeni uzun forvet aldım.Ve birde yedek oyunkurucu alacağım.

Ligdeki ilk maçımı 18 sayı farkla kazanmıştım yarın ikinci ligden düşen takımla deplasmanda oyanayacam işim zor..

Tugay bende de var öyle takımlar ama taktikle farklar kapanıyor merak etme çok iyi hücum takımıysa sabırlı olu seç bence çok işe yarıyor en azından pek fark olmuyor

Veysel Kaya' Alıntı:
Ligdeki ilk maçımı 18 sayı farkla kazanmıştım yarın ikinci ligden düşen takımla deplasmanda oyanayacam işim zor..

Tugay bende de var öyle takımlar ama taktikle farklar kapanıyor merak etme çok iyi hücum takımıysa sabırlı olu seç bence çok işe yarıyor en azından pek fark olmuyor
madem öyle taktiği deneriz.

Ben geçen sene taktiklerle ligde kaldım :) bu sene hedef playofflar..

Adamların geçen maçlarına bak kim sayı atmış hangi taktiği uyguluyor falan diye sonra karşı rakibin hangi pozisyonu en çok sayı atmış daha çok şut yüzdeleri falan filan..Yani çok uğraşmak lazım :D

taktik falan uğraşmak zor oluyor.geçen sene hiç taktikle uğraşmadım.26 da 26 yaparak rahat çıktım ama artık taktikle uğraşmak gerekiyor.bu konuda çok haklısın.

Enes Aygan' Alıntı:
Oyunkurucumu satıllığa çıkarıyorum

Haftalık Maaş: $ 4 992

DMI: 13500
Boy: 6'1" / 185 cm
Potansiyel: süperstar
Form: iyi
Uzaktan Şut: vasat Şut Menzili: iyi
Dış Defans: zayıf Top Tutma: güçlü
Top Sürme: işe yaramaz Pas Verme: iyi
İçeriden Şut: zayıf İç Defans: güçlü
Ribaunt Alma: berbat Blok Yapma: iyi
Kondisyon: iyi Serbest Atış: iyi

Tecrübe: berbat

Sizce ne kadar eder ?

Oyuncumy 312 000 sattım :)

İkide iki yapıp, yoluma devam ediyorum. Ligde kendime rakip göremiyorum. Gerçekten yok; çünkü hepsi bot. Bilgisayar tarafından yönetiliyorlar. :):)

üçüncü ligdeki ikinci maçımda deplasmanda 103-86 yenildim.ligdeki ilk yenilgimi aldım.rakip çok üçlük attı.ve rakibin oyun kurucusunu tutamadık.adam 34 sayı attı ve galibiyeti getirdi.sahamda mümkün olduğunca maç kazanmalıyım.

Enes Aygan' Alıntı:
650000-800000 arası kısa forvet alıyorum . Satışta oyuncunuz varsa talibim

Sahibi: Galatasaray Nuggets

Haftalık Maaş: $ 6 294

DMI: 14900
Boy: 7'0" / 213 cm
Potansiyel: yıldız
Form: iyi
Uzaktan Şut: iyi Şut Menzili: zayıf
Dış Defans: vasat Top Tutma: berbat
Top Sürme: zayıf Pas Verme: iyi
İçeriden Şut: becerikli İç Defans: güçlü
Ribaunt Alma: değersiz Blok Yapma: iyi
Kondisyon: vasat Serbest Atış: berbat

Tecrübe: değersiz

Uzun forvet ama çok rahat kısa forvet oynar.Hatta ben kısa forvet oynatıyordum.300.000`e satılığa çıkardım.Bu sezonki istatisikleri:15 sayı,2.5 top çalma,4.5 asist,7.0 ribaunt

Kupa maçında 5.lig takımını 124-77 yendim.
Kupada her galibiyete 50.000 verdikleri için 50.000`i kasama koydum :) Amacım gidebildiğim yere kadar gidip eksradan para kazanmak

trinkkk 50000 :)

kupada hedefim en az 5 tur gidebilmek tabi daha sonra şanslı kura çekimiyle daha ilerisi :D

Gelecek maçım çok önemli kendi evimde kesinlikle almalıyım şutör guardımda iyileşti.. Adama boşu boşuna 750000 bayıldık ya 400000 ancak ederdi büyük zarar ettim bu transferden :(

128 - 68 kazandım. Takımı aldıktan sonra ilk defa bu kadar farklı galip geldim. İkinci çeyrekte 48 sayı atmak güzeldi.

Tabii rakip 5 kişiyle çıktı maça. 50.000 dolar umurunda değil herhalde.