BuzzerBeater (Basketbol Menajerliği)

Onur BALCI' Alıntı:
128 - 68 kazandım. Takımı aldıktan sonra ilk defa bu kadar farklı galip geldim. İkinci çeyrekte 48 sayı atmak güzeldi.

Tabii rakip 5 kişiyle çıktı maça. 50.000 dolar umurunda değil herhalde.

Abi belki diğer oyuncularının süreleri epey şiştiği için formlar patlamasın diye yedek kadroyla çıkmıştır :) Bugün ben böyle yaptım da :)

Emre Doğan' Alıntı:
[quote="Onur BALCI":2gkqwbif]128 - 68 kazandım. Takımı aldıktan sonra ilk defa bu kadar farklı galip geldim. İkinci çeyrekte 48 sayı atmak güzeldi.

Tabii rakip 5 kişiyle çıktı maça. 50.000 dolar umurunda değil herhalde.

Abi belki diğer oyuncularının süreleri epey şiştiği için formlar patlamasın diye yedek kadroyla çıkmıştır :) Bugün ben böyle yaptım da :)[/quote:2gkqwbif]
Kendisi bilir. :)

ilk yarıyı evimde 67-46 önde bitirdim.karşı takımın 4 numarası ilk yarıda sıkıntı yarattı.umarım onu ikinci yarıda durdurabilirim.

evimde 128-83 le 45 sayı farkla kazandım.işin ilginci bu kadar farklı kazanacağımı tahmin etmiyordum. :)
beklediğimden çok kolay geçti.artık bir sonraki maça bakacağız.bir sonraki maç çok zor.bakalım nasıl bir mücadele ortaya koyacağız.ayrıca yeni aldığım guard 13 sayı attı.buda benim açımdan sevindirici bir gelişme.

Evimde ilk çeyrekte zorlanmama rağmen 99-67 kazandım.

Uzun Forvetim 21 dakikada 21 sayı 13 ribaunt ile oynayıp galibiyete büyük bir katkıda bulundu.

3 de 3 oldu.Geçen hafta liderdim, bu hafta averajla geriye düştüm.Salı günü lig lideriyle oynayacağım, perşembe günü de Kupa maçım var 3. lig takımıyla zor bi hafta olacağı kesin.

Türkiye U21 oyuncu takip
Oyuncunuz Türkiye U21 kriterlerine uyuyorsa aşağıdaki gözlemcilerimize mesaj atınız.

21 Yaş için champions17 (25644)
20 Yaş için Florenzzz (70265)
19 Yaş için ????? (71246)
18 Yaş için eaglesight (70241)

Ne konuda mesaj atmam gerekiyor.Acaba oyuncunun özelliklerimi

abi senin oyuncun iyi ve milli takım adayı.oyuncun kaç yaşındaysa o yaşın gözlemcilerinden birine oyuncunun özelliklerini mail atman yeterli.
Bekir Gulkan' Alıntı:
Türkiye U21 oyuncu takip
Oyuncunuz Türkiye U21 kriterlerine uyuyorsa aşağıdaki gözlemcilerimize mesaj atınız.

21 Yaş için champions17 (25644)
20 Yaş için Florenzzz (70265)
19 Yaş için ????? (71246)
18 Yaş için eaglesight (70241)

Ne konuda mesaj atmam gerekiyor.Acaba oyuncunun özelliklerimi

Canberk Işcan' Alıntı:
2.Çeyrekteki müthiş oyunla (39-23) ilk yarıyı 59-47 önde bitirdim.

Sen buna müthiş oyun diyorsan Canberk şunu sorayım sana :) Namağlup lig liderine karşı deplasmanda 54-22 önde bitirdim ilk yarıyı :) :) Buna nasıl bir oyun deriz :) :)

Deplasmanda uzatmaya giden maçı 133-127 yendim . Şutör Guardım 44 sayı 3 blok 2 tç 5 asisit 9 rib oynadı. Yeni aldgım kısa forvet ise 30 sayı 4 blok 3 tç 7 asisit 6 rib oynadı

Emre Doğan' Alıntı:
[quote="Canberk Işcan":3hjnnvs3]2.Çeyrekteki müthiş oyunla (39-23) ilk yarıyı 59-47 önde bitirdim.

Sen buna müthiş oyun diyorsan Canberk şunu sorayım sana :) Namağlup lig liderine karşı deplasmanda 54-22 önde bitirdim ilk yarıyı :) :) Buna nasıl bir oyun deriz :) :)[/quote:3hjnnvs3]

Senin kadar olmasada Emre abi bizde az çok bir şeyler yapıyoruz :)
Bu arada maçı 113-95 kazanarak namağlup liderliğimi devam ettirdim.