BuzzerBeater (Basketbol Menajerliği)

Uzaktan Şut: becerikli Şut Menzili: iyi
Dış Defans: vasat Top Tutma: güçlü
Top Sürme: işe yaramaz Pas Verme: vasat
İçeriden Şut: korkunç İç Defans: güçlü
Ribaunt Alma: korkunç Blok Yapma: değersiz
Kondisyon: becerikli Serbest Atış: becerikli

Elimde böyle bir isim var.500 e bırakırım :)

İnanılmaz bir maç kaybettim.Son 48 saniyede 2 sayı öndeydim sonra 2 sayı geriye düştüm beraberliği yakaladım.Son saniye basketiyle 3. lig takımına deplasmanda yenildim.
Rakibin pivotunun aldığı ücret 85 bin.Takımımın aldığı toplam ücret 62 bin.Böyle arada uçurum olan bir maçı son saniye basketiyle kaybetmek hepimizi çok üzdü.Yolumuza bakacaz artık ..

Takımımın kötü oyunu sonucunda elendim. Kazanabilirdim ama olmadı.

Ligde kayıpsız ilerliyorum diye teselli ediyorum kendimi.

deplasmanda 98-80 kazandım.5 maçımda 4.ncü galibiyetimi alarak lideri takibimi sürdürdüm.sezona beklemediğim şekilde iyi başladım.umarım hep böyle devam ederim.

Bende 5. maçımda 4 . galibiyetimi aldım ki önümdeki rakibimi yenerek 3.lüğe yerleştim..

3. ligin yani kendi ligimde en düşük bütçeli takımıyım ama taktiksel olarak yeniyorum :)

hazırlık maçındada 2.ligden düşen bir takımla karşılaşacağız pek umutlu değilim hemde deplasmanda ama olsun mücadelemizi koyacağız ortaya iyi olan değil ben kazanayım :)

bugün 6 maçımı oynuyacağım.çok zor maç olacak.evimde iyi bir takımım.ama rakipte etkili oyuncular var umarım kazanırım.forumdaki arkadaşlara maçlarda başarılar dilerim.

96-69 evimde galip geldim ve 6.ncı maçımda 5.galibiyetimi aldım.şimdi kupa maçı var önümde.yedeklerle çıkıcam büyük ihtimal.daha sonra cumartesi günü lig lideriyle deplasmanda karşılaşacam.çok zor maç olacak.muhtemel bir yenilgi beni bekliyor.

Kerem SEÇER' Alıntı:
İlk periyotta 24-2 öndeyim :)
Bir önceki maçta bunu yapacaktım tam. Sonra bir şeyler oldu, 6 sayıya ulaştı rakip bir çeyrekte. Hiç sayı yememenin ya da çeyreği bir iki sayı yiyerek kapatmanın zevkini yaşamak istiyorum ben de. :)

6'da 6'yla gidiyorum. Grup ikincisinin tek mağlubiyeti vardı, fark attım bu maçta ona. İyice anladım ki; grupta iddialı takım yok. Karşı grupta bir veya iki... Maç kaybetmeyip finalde elensem bile kontenjandan 3. lige çıkmayı umuyorum.

Kupada kura şansızlığı yaşıyorum 3. ligden takımla eşleştim ama adamlar ii yani :) dakika için yedek kadro ile çıakrsa vururuz :) ben çiğneme zamanı ile çıkmayı düşünüyorum ama çok önemlşi maçlarım var korkuyorum en iyisi normal ayrıca maç deplasmanda olması kupada etkili mi?

şanssız kura sonucu yenildim ve kupadan elendik sağlık olsun..

Hazırlık maçları ile istediğim kişiye istediğim dakikayı vercem o açıdan sevinçliyim(kendimi avutuyorum :))