Caferağa'daki maçlar öncesi yönetime açık mektup

Oturup uzun uzun yazacaktım da, her şey ortada aslında...

- 900 kişilik salona ağızlarından salyalar saçan 3000 kişi gelecek.

- Bu salyalar saçan kişiler küfüründen hakaretine kadar, şişme kadınından sahaya prezervatif atmaya kadar her türlü pisliği yapacaklar.

- Kendi sahamızda bile bizim bir gömlek altımızdaki Fenerbahçe takımına maç kazandırmak için bir taraflarından karar uyduran hakemler, ahırın içerisindeki gözlüklü, sağa sola bağıran, gerektiğinde hakem odasını basıp hakemleri tartaklayan tıknaz bir adamın da etkisiyle maçı satmak için karar uydurmaktan kendi basketbol kitaplarını yazmaya geçecekler. Tabii bu arada Fed(n)erasyon başkanı demeye bin şahit isteyen şahsiyet ortak operasyonun gerektirdiği gizlilikle bukalemun gibi kamufle olacak.

Bunlara izin vermemek, takımımızın sonuna kadar arkasında durmak, gerekirse salonu boşalttırmak ve sahada sadece ve sadece adil basketbolun oynanmasına izin vermek sizin elinizde.

Üç maymunu oynamayın, sahipsiz bırakmayın!!!

Sadece adil bir oyun istiyoruz. Biliyoruz ki, rakibimiz belliyken kazanan taraf biz olacağız. Çeşitli oyunlarla kazandığımız zaman içimizin rahat etmeyeceğini de biliyoruz. Biz, hak edilmemiş başarılara değil, bileğinin hakkıyla elde edilen başarılara alışığız.

Sessiz kalma Adnan Polat. En azından, giderken şampiyon olan bir takımın olsun!

Hakemlerin ellerini vicdanlarına koymalarını davet ediyorum. Sarfedilen emeğin içine etmek için herşeyi yapıyorlar. Fark açılır gibi olunca inceden incede devreye giriyorlar. Adnan Polat eğer gerçekten dediğin gibi seviyorsan Galatasaray'ı, otur gider ayak hayırlı bir iş çıkar da sahipsiz bırakma takımını. Salona gelip maçı izlemenle bitmiyor olay..

Beyler şu an yönetimin bu tepkiyi verme gibi bir zorunluluğu yok ki.Sadece vekaleten oradalar.Tepki göstermeleri 28 Mart'dan beri zorunluluk değil artık.

Ortada bir oyun olsun, hakemler çıkarsınlar gözlüklerini ve iki takım kozlarını paylaşsın sonuna kadar. Şu iki maçta onlarca hata oldu, buna sabretmek imkansız bir şey tribünde, bir de sahadaki oyuncuların psikolojilerini düşünün.

Sadece adil oyun, Adnan Polat az kaldı gitmene yararlı işler yapabilirsin hala bu kulüp için.

Hakemleri bir an önce açıklasınlar da, rakibimiz kim onu öğrenelim önce.

Adnan Polat, hala bu kulübün başkanı olduğunu unutmamalı ve o maçlara gitmeli.

Abdi İpekçi'de alınan yoğun güvenlik önlemleri Caferağa Ahırı'nda da alınmalı. Bahsettiğim şey 40-50 çevik kuvvet olması, orada saha içi olmadığı için ilk 2 sıranın boş bırakılması vs.

Sitenin girişine de bir görsel hazırlanabilir bu konu hakkında. Orada Diana-Penny diye ağlayacakları ve hakkımızın yeneceği çok açık ama ellerinden geldiğince tarafsız yönetsinler maçı hakemler.

Adnan Polat Galatasaray takımının kaptanına küfürler edilirken Aziz Yıldırım'ın yanında oturup sırıtacaksa bu maça gitmesin. Daha kaptanına sahip çıkamayan başkandan takıma sahip çıkmasını beklemiyorum. Abdi İpekçi'de Aziz Yıldıram'a küfür edilince taraftara el kol yapıp, Caferağa'da kaptanına küfüredilirken sırıttıktan sonra Işıl'ın yüzüne nasıl bakabiliyorsun merak ediyorum.

Bu takım feneride yener, hakemide yener, kendisine küfür eden taraftarınıda yener, kendisini sahipsiz bırakan başkanınıda yener.

Adnan Polat Galatasaray takımının kaptanına küfürler edilirken Aziz Yıldırım'ın yanında oturup sırıtacaksa bu maça gitmesin. Daha kaptanına sahip çıkamayan başkandan takıma sahip çıkmasını beklemiyorum. Abdi İpekçi'de Aziz Yıldıram'a küfür edilince taraftara el kol yapıp, Caferağa'da kaptanına küfüredilirken sırıttıktan sonra Işıl'ın yüzüne nasıl bakabiliyorsun merak ediyorum.

Bu takım feneride yener, hakemide yener, kendisine küfür eden taraftarınıda yener, kendisini sahipsiz bırakan başkanınıda yener.
bence de eğer cumhurbaşkanlığı kupasındaki gibi davranıcaksa hiç gitmesin başkan olarak daha iyi.hiç mi değilse o tavrılarını görüp sinir olmam.

Maç başlığında Adnan Polat için "çık, bir kere konuş" dedim ama düşünüyorum da faydası olmaz pek. Çünkü başkan ipleri çoktan verdi. Ne Federasyon Başkanı ne de hakemler dikkate almaz O´nu. Hele de başkanlıkta son günlerini geçirdiği gerçeği varken ortada. Başkan küfürlere tepki gösterip salondan ayrılsa sizce yazılı ve görsel basında ön plana çıkarılır mı bu? Şimdiye kadar o kadar silik bir yönetim sergiledi ki... Acı ama gerçek bu.

Peki oturup oynanan tiyatroya seyirci mi kalacak koskoca camia? Sözünün dinlenmesi için bir kişinin başkan olmasına gerek yok. Ağır abilerimiz var ya bizim! Kongre terazilerinde değil, final serisinde görmek istiyorum şu meşhur ağırlığınızı!

İsteğimiz sadece adil yönetim, fazlasını isteyen namerttir!..

Öncelikle onlar hangi bayan maçına 3.000 kişi gidebilmiş şimdiye kadar? Bayan basketbol maçlarında tribünde her yerde bırakın fazla olmayı resmen ezdik bugüne kadar. Maçı Sinan Erdeme aldırsalar belki anca 3.000 kişi toplayabilirler. Buyrun hodri meydan, alın maçınızı Sinan Erdem'e görelim boyunuzun ölçüsünü. Galatasaray taraftarı bir kez daha büyüklüğünü göstermiştir dünkü maçla.

Hakem konusuna gelince baştan beri söylüyorum ve malesef çıkıyor. Bizi şampiyon yapmamak için ellerinden geleni yapacaklar. Bunu iki maçtada çok net gördük. Dün kızlarımız insanüstü mücadele ettiler ve hakemleride yendik. Bu ne kadar sürer göreceğiz. Kadıköyde çalınacak faullere şimdiden dikkat. Abartmaya başladıklarında ben olsam takımı çekerim sahadan, nasıl olsa galip gelmemize izin vermeyecekler.

Saygılar.

sadece çalınan değil çalınmayan faullere de iyi bakmak lazım.
Ben şahsen orada her türlü pisliğin yapılacağını ve ne yapıp ne edip seriyi 3-1 e bağlayacaklarını düşünüyorum.

Ne güzelde denmiş basketbolu sadece siz bilmiyorsunuz diye.İlk 2 maç niyetinizi belli ettiniz ama yinede hiç bir şey için geç değil.Vazgeçin şu tutumunuzdan ve adil bir şekilde yönetin şu maçları.

Bu konuyu açan ve bu konuda yazan herkese teşekür ediyorum evet herkes farkında birşeylerin döndüğünü! aziz çıkıp bunlar lig şampiyonluğunuda elimizden alacaklar dediği gün gerekli mesajı vermişti çünkü kendiside biliyorduki mevcut kadrosuyla Galatasarayı yenemeyecekler. Ancak hakem yardımı ile şampiyon olabiceklerini düşündüğü için o gün gerekli konuşmayı yapmıştı. Bizim yönetimden ise ses çıkmadı!!
Sayın yöneticilerimiz gerçekten bu kulübe biraz sevginiz varsa şu gururumuz olan bayan basket takımına sahip çıkın hakemlere ve federasyon oyunlarına kurban etmeyin.

dün fb'nin voleybol maçında bıçaklı bir kişi karşı tribüne saldırmış.. eğer ki caferağada içeri giren herkes tek tek aranmazsa güvenlik önlemleri eskisi gibi çok çok az olursa ben olacakları düşünmek dahi istemem. her maçta samiyende veya abdi ipekçide binlerce güvenlik gücünü yığıp özel güvenliklerle destekleyenler caferağada ne yapacaklar çok merak ediyorum. bu işin şakası yok hakem makem hikaye birşey isteyeceksek başkandan önce bunu isteyelim. sen kızların kafasını rahat tutarsan orda feneri de yener hakemi de.

BIR FENERBAHCELI OLARAK.

Giris sayfaniza koydugunuz o görseli tepki ile karsiliyorum. Hakemler ille ilgili degil haksiz yere doping ile suclanan ve sonrasinda aklanmis bir oyuncu hakinda halen o oyuncuya dopingci demeniz beni cok sinirlendirmistir.

15 gün icerisinde 4 ayri sporcuda modafinil diye ilk defa duyulan bir madde cikmis, size inandirici geliyor mu ? Halen hangi yuz ile o oyuncuya dopingci diyorsunuz ?

Doping rezaleti sizin de basiniza gelebilirdi, fenerbahce yöneticileri tepki göstermekte hakli degil mi ? Hakimizi bu rezalet olaydan sonra cikarmiyacaklar da ne yapacaklar ?

saygilar

Not: Benim amacim burada kavga cikartmak degil, sadece aklanmis bir oyuncu hakinda yorumunuz ile ilgili cevap vermek istedim.

O hakemlerin yönetimini görüpte hala bunları diyebiliyorsunuz ya pes diyorum. fenerasyon bu olayın diyetini ödüyor son iki maçtır bunlara gözünüz kör mü allah aşkına? Sizi kayıran hakemlere rağmen şampiyonuz buna da yazın bir tarafa.