Caferağa'daki maçlar öncesi yönetime açık mektup

bakın onda haklsınız bende o olayı duyunca sinirlendim en az sizin kadar ama fedarasyon şuanda o olayın diyetini ödüyor.bunu inkar edemezsiniz herhalde.

Her iki tarafda hakemlerden dert yaniyor, sadece kendi alehimize calinan dudukleri ciddiye aliyoruz, oysa normal bir göz ile izlersek kimin hakki yendigini kolayca göruruz diye dusunuyorum.

Sadece dopingçi kelimesini tepki koymamışsın ama. Hakkını aramayacak mı falan demişsin. Sizin yönetiminizin hakkını arama felsefesi bizim hakkımızın yenmesi üzerine. Oradaki en önemli tepki de buna zaten. Diğer konu içinde şu başlıkta yeterli şeyler yazılmış sanırım: http://gsbasket.org/forum/threads/6...-Sonuçları-Yanlış-Yorumlanmış-(Yersen)/page32

Sevgili Kardesim inanki Bu sene alinacak hicbir kupa tepkimizi hesabimizi azaltmaz. ( sonucta giden 2 dunya yildizi belki giden 1 euroleague kupasi var )

Gökhan Bey,

Afaki konuşmaları sevmiyorum ben pek, söyleyin ne yaptılar Galatasaray lehine onu da ekleyelim bir dahaki görsele. Çünkü biz samimiyiz Galatasaray ile Fenerbahçe'nin temiz mücadelesini izlemek istiyoruz derken.

Ne yapıldı Galatasaray lehine;

Tamika gitti kendi air-ball'unun ribaundını mı aldı?
Sylvia, Matovic'e "fuck you bitch" mi dedi. Bunu dedikten sonra Matovic'e mi teknik faul çalındı?
Tuğba driplingini bitirdikten sonra ayağı kaydı, üstüne bulduğu sayı geçerli mi sayıldı?
Bahar, Nevriye'yi her ribaunda çıktığında belinden iterek faul mü yaptı?
Seimone'nin steps olan pozisyonunda Anete'ye 3. faulü mü çalındı?
Rakip sahada durmayan eller kollar, aşırı tepkilere teknik fauller mi çıktı?
Fenerbahçe'nin geri saha ihlalini, maçın birinci hakemi gözlerinin önünde çalmazken, yardımcısının çalması mı rahatsız etti sizleri?

Yani, lütfen söyleyin ne oldu şu iki maçta Galatasaray lehine.

Diana Taurasi'nin temiz çıktığına dair bir veri varsa elinizde, burası size her zaman açık. Paylaşın, özür dileyelim kendisinden.

Pınar ve Gökhan Bey'e cevap verecek diğer arkadaşlar kelimelerinizi dikkatli seçmenizi rica ediyorum. Kendisi gayet kibar bir dille fikrini belirmiştir, kaba tabirler kullanılmasına izin vermeyeceğim.

Gökhan Bey, öncelikle forumumuza hoş geldiniz.

Geçen yıl erkek takımımız bir olaya karıştı ve cezasını fazlasıyla aldı. Taurasi´nin yaptığı davranış ile ilgili yaptırımlar da belli. Evet "resmi" olarak aklandı oyuncunuz ama sizce toplum vicdanında aklandı mı? Konuya ilişkin Yiğiter Uluğ´un köşe yazısı;

Yiğiter Uluğ' Alıntı:
.....

Karşı görüş, öncelikle Taurasi’nin masum olmadığına inanıyor. Kontrolde bir hata varsa, aynı gün numune veren Anna Vajda’da niye bir şey çıkmadı? Üstelik Hacettepe, bir yöntem hatası yapmışsa, bu hatadan dönmek mümkün. Neticede numuneler hâlâ ellerinde. Taurasi’yi suçlayanlar, Amerika’da kadın basketbolunun sevilmesinde, yayılmasında ve para kazanmasında büyük pay sahibi olmuş, WNBA’in marka değerine katkı yapmış bu yıldızın, ülkesinin gücü sayesinde kollandığı görüşünde. Taurasi’nin sportif saygınlığını koruması, gelecek yıl göğsünde “USA” yazılı formayla olimpiyatlarda yer alabilmesi, bizim şu an içinde bulunduğumuz kayıkçı kavgasından daha “derin” bir mevzu. Amerika, yetiştirdiği en büyük sporculardan birinin, adını telaffuz bile edemedikleri bir “üçüncü dünya laboratuarı” tarafından verilen raporla iki yıl zorunlu tatile çıkarılmasına razı olmadı. WADA’ya bastırdılar, o da Hacettepe’yi sıkıştırdı. Çalınan minareye de uygun bir kılıf bulundu. Bilimsel anlamda Hacettepe’nin başına “çuval geçirildi.”

Peki, bunca toz dumanın ortasında hakikati istiyor muyuz? Cevabınız evetse Taurasi’den alınan numuneler hâlâ orada, Hacettepe’nin kilitli kasalarında duruyor. İster orada, ister başka bir merkezde bu defa analizi doğru yöntemle yapıp, hakikate ulaşmak mümkün. Numuneler bozulmuşsa ve analize uygun değilse, en azından bir bilim adamı tarafından yapılacak tatmin edici bir açıklamayı hak ediyoruz herhalde…

Yok, “Hayatın gerçekleri, dünyanın güç dengesi çok başka, onlara karşı çıkmak bize mi kaldı?” diye düşünüyorsanız hakikatle alâkanız yok demek ki…

Gökhan Bey,

Afaki konuşmaları sevmiyorum ben pek, söyleyin ne yaptılar Galatasaray lehine onu da ekleyelim bir dahaki görsele. Çünkü biz samimiyiz Galatasaray ile Fenerbahçe'nin temiz mücadelesini izlemek istiyoruz derken.

Ne yapıldı Galatasaray lehine;

Tamika gitti kendi air-ball'unun ribaundını mı aldı?
Sylvia, Matovic'e "fuck you bitch" mi dedi. Bunu dedikten sonra Matovic'e mi teknik faul çalındı?
Tuğba driplingini bitirdikten sonra ayağı kaydı, üstüne bulduğu sayı geçerli mi sayıldı?
Bahar, Nevriye'yi her ribaunda çıktığında belinden iterek faul mü yaptı?
Seimone'nin steps olan pozisyonunda Anete'ye 3. faulü mü çalındı?
Rakip sahada durmayan eller kollar, aşırı tepkilere teknik fauller mi çıktı?
Fenerbahçe'nin geri saha ihlalini, maçın birinci hakemi gözlerinin önünde çalmazken, yardımcısının çalması mı rahatsız etti sizleri?

Yani, lütfen söyleyin ne oldu şu iki maçta Galatasaray lehine.

Diana Taurasi'nin temiz çıktığına dair bir veri varsa elinizde, burası size her zaman açık. Paylaşın, özür dileyelim kendisinden.

Pınar ve Gökhan Bey'e cevap verecek diğer arkadaşlar kelimelerinizi dikkatli seçmenizi rica ediyorum. Kendisi gayet kibar bir dille fikrini belirmiştir, kaba tabirler kullanılmasına izin vermeyeceğim.

Konu Hakem degil.. Eger lehinize neler gibi hatalar yaptigini örenmek istiyorsan özel bir mail adresini ver orada yazarim, suanda forumu germek istemiyorum.

Taurasinin temiz cikgitina dair bir veri var. Haccetepeye git öğren öğrenmek istiyorsan veya Wada ( world anti doping academy) yetkiler ile temasa gec faxs mail yolla taurasinin nasil temiz ciktigini anlatsinlar size.

Taurasinin sucsuz oldugunu sizlerde biliyorsunuz fakat birturlu kabulenmek istemiyorsunuz.. aslinda buda yeterli bir aciklama olur

15 GUNDE 4 AYRI TAKIMDA 4 AYRI SPORCUDA MODAFINIL MADDESI

Gökhan Bey, Taurasi ile aynı gün doping testine giren Anna Vajda´nın testi nasıl temiz çıktı?

Bu arada vereceğiniz bilgiler gizli değil ki, biz de öğrenmek istiyoruz lehiimize yapılan hataları...

Bana maille mi ulaştınız ki, maille cevap vereceksiniz? Buradaki herkes tartışmayı bilecek kadar terbiyeli insanlar, kimse gerilmez merak etmeyin. Buraya bir şey yazıyorsanız cevabını ve sağlamasını da buradan yapmak zorundasınız. Konu hakem değilse "oysa normal bir göz ile izlersek kimin hakki yendigini kolayca göruruz diye dusunuyorum" demeyeceksiniz.

Okuduklarınızı anlayabildiğiniz için sizinle burada konuşuyoruz, bir bakın bakalım o kurumların test sonuçlarına Diana o maddeyi kullanmamıştır diye bir şey var mı? Yoksa, minimum sınırı göz önüne alınmış, biz korkağız. Amerika'nın en büyük yıldızına ceza vermeye paçamız yetmedi diye bir manevra mı vardır?

Gökhan Bey, Taurasi ile aynı gün doping testine giren Anna Vajda´nın testi nasıl temiz çıktı?

Bu arada vereceğiniz bilgiler gizli değil ki, biz de öğrenmek istiyoruz lehiimize yapılan hataları...

Onur Yavuz, Orhan Şam ile ayni günde doping testine giren diger genclerbiligi sporcusunda neden bir sey cikmadi.
veya ayni günde kartalspor oyuncusu ali mesut ile doping testine giren diger kartalspor oyuncusunda neden birsey cikmadi.
veya ayni günde ceyhan belediyespor formasi giyen monique cooker ile doping testine giren diger ceyhan belediyespor oyuncusunda neden birsey cikmadi?

bende size soruyorum...

Bana maille mi ulaştınız ki, maille cevap vereceksiniz? Buradaki herkes tartışmayı bilecek kadar terbiyeli insanlar, kimse gerilmez merak etmeyin. Buraya bir şey yazıyorsanız cevabını ve sağlamasını da buradan yapmak zorundasınız. Konu hakem değilse "oysa normal bir göz ile izlersek kimin hakki yendigini kolayca göruruz diye dusunuyorum" demeyeceksiniz.

Okuduklarınızı anlayabildiğiniz için sizinle burada konuşuyoruz, bir bakın bakalım o kurumların test sonuçlarına Diana o maddeyi kullanmamıştır diye bir şey var mı? Yoksa, minimum sınırı göz önüne alınmış, biz korkağız. Amerika'nın en büyük yıldızına ceza vermeye paçamız yetmedi diye bir manevra mı vardır?

15 günde 4 ayri takimda 4 sporcuda ayni madde cikmasi sence mucize midir ?

Üçüncü maçın hakemleri; Mehmet Keseratar:) - Kaan Büyükçil - Turgut Işık :)...

Ekli dosyalar

• efespankart.jpg
    efespankart.jpg
    24.9 KB · Görüntüleme: 21
Bizde onu soruyoruz işte arkadaşım neden onlarda çıkmadıda bu yalnış yorumlama işi sadece Diana'nın testinde meydana geldi, ah pardon ya birde Orhan Şam kardeşimiz vardı dimi.

Bizde onu soruyoruz işte arkadaşım neden onlarda çıkmadıda bu yalnış yorumlama işi sadece Diana'nın testinde meydana geldi, ah pardon ya birde Orhan Şam kardeşimiz vardı dimi.

Bende size soruyorum 15 gün icerisinde 4 takimda 4 ayri sporcuda ayni madde Olan MODAFINIL nasil cikar ?

Kabul edin inanmak istemiyorsunuz, fakat gercekleri biliyorsunuz. ve göruyorsunuz

15 günde 4 ayri takimda 4 sporcuda ayni madde cikmasi sence mucize midir ?

15 günde 4 ayrı takımda diğer 4 sporcuda aynı madde çıkmaması sizce mucize midir peki ? İki numunesi de pozitif çıkmış bir sporcunun dopingli olmaması imkansızdır bence. Hele ki aynı gün aynı testlerle dopingli çıkmayan oyuncular varken.Yada en basiti Yiğiter Uluğ'nun yazısında dediği gibi neden aynı numune tekrar doğru yöntemle test edilip 'Taurasi herhangi bir yasaklı madde kullanmamıştır' gibisinden bir açıklama yapılmamış. Böyle bir açıklama yok hiç bir yerde. Dolayısıyla bizimde içimiz rahat değil bu konuda.

Kullanırsın çıkar kardeşim bu kadar basit bunu neden anlamıyosunuzki, sonuçta direk performans değil bu maddenin olayı artık nerde kimle alemdeyken kullandılarsa. Kullanmayanda da çıkmaz mesela Vajda veya Şam ile beraber teste giren futbolcu arkadaşta. Enteresan yanlışlık 2 kişiden birine yapılıyor hep.

Orhan Şam'da yatsın kalksın Diana'ya ve Fener Lobisine dua etsin.

Onur Yavuz, Orhan Şam ile ayni günde doping testine giren diger genclerbiligi sporcusunda neden bir sey cikmadi.
veya ayni günde kartalspor oyuncusu ali mesut ile doping testine giren diger kartalspor oyuncusunda neden birsey cikmadi.
veya ayni günde ceyhan belediyespor formasi giyen monique cooker ile doping testine giren diger ceyhan belediyespor oyuncusunda neden birsey cikmadi?

bende size soruyorum...

Gökhan Bey, cevabı kendiniz vermişiniz; kullanan oyuncularda modafinil çıkmış, kullanmayanlarda çıkmamış. Ha bu isimler neden aklandı derseniz, sadece Tauarsi´yi kurtarmak çok göze batardı. Akıllıca davrandılar, vesselam.

Hakemlere yönelik tespitlerinizi merakla bekliyoruz.

15 günde 4 ayrı takımda diğer 4 sporcuda aynı madde çıkmaması sizce mucize midir peki ? İki numunesi de pozitif çıkmış bir sporcunun dopingli olmaması imkansızdır bence. Hele ki aynı gün aynı testlerle dopingli çıkmayan oyuncular varken.Yada en basiti Yiğiter Uluğ'nun yazısında dediği gibi neden aynı numune tekrar doğru yöntemle test edilip 'Taurasi herhangi bir yasaklı madde kullanmamıştır' gibisinden bir açıklama yapılmamış. Böyle bir açıklama yok hiç bir yerde. Dolayısıyla bizimde içimiz rahat değil bu konuda.

Orhan sam ve Taurasi ayni günde doping testi vermistir diger iki sporcuda yakin bir surcete doping testi vermistir.

Hacettepe Üniversitesi'nden dobing açıklaması videosunu izleyin.
http://www.sporxtv.com/futbol/Genel/hacettepe-universitesinden-dobing-aciklamasi-pardonSXTVQ21447SXQ