Caferağa'daki maçlar öncesi yönetime açık mektup

Onur Yavuz, Orhan Şam ile ayni günde doping testine giren diger genclerbiligi sporcusunda neden bir sey cikmadi.
veya ayni günde kartalspor oyuncusu ali mesut ile doping testine giren diger kartalspor oyuncusunda neden birsey cikmadi.
veya ayni günde ceyhan belediyespor formasi giyen monique cooker ile doping testine giren diger ceyhan belediyespor oyuncusunda neden birsey cikmadi?

bende size soruyorum...

Sorduğunuz soru kendi cümlelerinizin içinde.
Keşke her fenerli sizin gibi gerçekleri yazabilse !

Gökhan Bey, cevabı kendiniz vermişiniz; kullanan oyuncularda modafinil çıkmış, kullanmayanlarda çıkmamış. Ha bu isimler neden aklandı derseniz, sadece Tauarsi´yi kurtarmak çok göze batardı. Akıllıca davrandılar, vesselam.

Hakemlere yönelik tespitlerinizi merakla bekliyoruz.

Onur hakemler ile ilgili aciklamalari yarin uzun uzun yapacagim. suan konu hakem degil

Modafinil maddesi birden 15 gun icerisinde 4 sporcuda cikmasi sence mucize midir.

haccetepenin konu ile ilgisi aciklamalari http://www.sporxtv.com/futbol/Genel/hacettepe-universitesinden-dobing-aciklamasi-pardonSXTVQ21447SXQ

Konu tamamen Hakem kardeşim kıvırma lütfen. Varsa bu gün yazda biz de aydınlanalım belki bizimde içimiz rahat eder Keseratar atama fiyaskosundan sonra.

Modafinil sık kullanılan bir SSS stimülanı.Doping amaçlı olarak fazla sayıda insanda çıkması öyle anormal karşılanacak bir durum değil.Eczanelerde 130 lira kadar bir şeye satılıyor,yeşil ya da kırmızı reçeteye bile tabii değil.

Diana konusunda biz inanmadık kardeşim bize göre Diana'da Orhan Şam'da doping yapmıştır ve bu olay hasır altı edilmiştir tıpkı daha önceden bazı oyuncularda olduğu gibi. Yiğiter Uluğ tatmin olmamış ki bi taraftar olarak hiç tatmin olamayız şu ortamda bu kadar basittir bu mesele, istediğin kadar kına.

O açılış sayfasının Yüzde 99 u hakem artniyeti üzerine kurulmuşken takıldığın yüzde 1 lik kısım ile ilgili yeteri kadar konuştuysak hakemlerin bizim tarafımıza çaldıklarından bi bahsedelim, ha bu arada ne olduğu belli olmayan bi steps düdüğü ile kaybettik maçıda hakemler bu kadar bizi kollarken nasıl olduysa son 3 saaniye çalınmasa kimsenin bişey diyemeyeceği bi düdüğü 10.000 kişinin önünde çaldılar.

Anlat heyecanla dinliyoruz seni.

Şamil, federasyon en kritik maçın cuma günü oynanacağının farkında. Yoksa körün gözüne sokar gibi Keseratar ataması yapılmazdı. Belli ki riske etmek istememişler!

Mevcut yönetimden zerre umudum yok. Hayrına şu takıma sahip çıkacak erk sahibi kişiler arıyorum. Sesimi duyan var mı?

Şamil, federasyon en kritik maçın cuma günü oynanacağının farkında. Yoksa körün gözüne sokar gibi Keseratar ataması yapılmazdı. Belli ki riske etmek istememişler!

Mevcut yönetimden zerre umudum yok. Hayrına şu takıma sahip çıkacak erk sahibi kişiler arıyorum. Sesimi duyan var mı?

Yeni yönetim benim gönlümdeki puanını Turgay Demirel'e oy verip, vermemesiyle alacak.

Cevap verecek birşeyin olmadığında tüm arkadaşların gibi konuşuyosun. Şaşırdık mı, hayır. Vay vay vay :) Takılmış çocuk, bozuk plak gibi. Hey yarabbim ya.

Piyasaya çıkalı çok olmadı ondandır.İlk preparat 2003 yılında yapıldı.Son senelerde yaygınlaştı.Sporcularda daha dikkatli araştırmalar yapılması gerekir.

ILK MAC ICIN HATIRLADIKLARIM

1: matovice saldiran Fowles ve matovice yumruk atan Augustusa neden teknik fual calinmadi ? gstv göruntuyu neden alehinize calinmis dudukler gibi SIK SIK göstermedi.
2: Angelin temiz sayisini ( basketfaul olacaken) steps olmayan stepsini steps calinmadi mi
3. Angel mccoughtrynin Tamika cahtingse net blogunu faul olarak calmadi mi hakemler.
4: veya Tamikanin esmerala dirsegini kulanarak hucum faul yaptigi bariz faulunu neden calmadi hakemler?
5: Tamikanin hakeme her pozisionda deliler gibi ihtiraz etmesine 1 teknik faul bille calmayan yine bu hakemler, tamika faul yaptigi her hareketede ihtiraz ediyor.
Fark 14iken deli gibi sert savunma yapmanizi icin veren ve 1 faul bille calmayan yine bu hakemler.
6: angelin bos turnikeye gideceken fowlesin bariz faulunu temiz blok ile sayan yine bu hakemler.

Ikinci mac icin konusacak pek fazla birsey yok sadece büyuk bir fenerbahce dusmani olan ve herzaman tepkimizi cok cekmis bir hakem vardi MURAT BIRICIK
Tamikanin Horakowaya yaptigi dirsegini faul bille calmayan horakovanin yerde kalmasina ve oyunu devam ettiren hakemler hakinda konusmiyacagim.

Hersey net ve acik

lehinize yapilan hatalari görmezden geliyorsunuz sizler gibi fenerbahcelilerde hakemlere cok tepkili.

Taurasinin sucsuz oldugunu biliyorsunuz fakat birturlu kabulenemiyorsunuz sizede hak vermek lazim

15 günde 4 takimda 4 sporcuda Modafinil buna kim inanir ?

Vay anam vay neler dönmüşte haberimiz yokmuş Serhat ya!

Yukarıda ki mesajı okuyunca nedense Ahmet Çakar'ın Serhat Ulueren'e söylediği laf geldi aklıma.. Anlayana.

Kendileri 10 gün cezalıdır, son mesajıyla ilgili konunun uzatılmasına gerek yok. Hızlı gitti, frenleri tutmadı biraz sakinleşsin.

Yok hakem hatalarını yazdı diye ceza verdik diye gözükebilir dışarıdan. Sebebi gözüksün, herkes hangi sınırlar içinde kalabileceğini görsün diye onun kalmasında fayda var.

İlk başta hakemler, sonra hakeme bir şey mi dedik, en sonunda bir şeyler toplayıp geldiği hakem hataları da kritik tabii. Dursun burada :)