su maci cumaya alsalar bir taraflarina bisey mi kacacak merak ediyorum...
Fatih Hısım' Alıntı:su maci cumaya alsalar bir taraflarina bisey mi kacacak merak ediyorum...
Can Altay' Alıntı:Onur Ankaragücü taraftarı Ted kolej maçına gelmez...
Kimse merak etmesin, önce erkek takımımızı sonra da tekerlekli sandalye takımımızı Ankara'da krallar gibi karşılayıp, ikisini de galibiyetle İstanbul'a uğurlayacağız inşallah.
Ömer Kavlakoğlu' Alıntı:gelin şu sıtadı dolduralım biz kendi takımımıza taraftarımıza bakalım diğer takımdan kim gelirse gelsin bizi ilgilendirmez biz görevimizi yapalım yeter :atki
onuryavuz' Alıntı:Bu korkmayın olay çıkmaz, Galatasaray´ın her zaman yanındayız diyenler geçen sezonki Kolej maçında neredeydi acaba? Salonda sadece 20-25 Galatasaraylı vardı.
Ben toplu gitme organizasyonu olmaz, sorun yaşanma ihtimali yüksek olduğu için dikkatli gelin diyorum; bu korku niye korkmayın gelin deniliyor. Yazarken ne yazılmış iyice sindirin ona göre yorum yapın, sindiremiyorsanız işkembeden konuşmayın...
Tekerlekli Sandalye takımının maçı 25 Şubat 2007 saat 12:00´de Bilkent Rehabilitasyon Merkezinde. Ayrıca salon kapasitesinin 100 kişiyle sınırlı olması nedeniyle rezervasyonla giriş yapılacak. Gelecek kişilerin en geç gelecek haftaya kadar isim bildirmesi gerekiyor.
onuryavuz' Alıntı:Bu korkmayın olay çıkmaz, Galatasaray´ın her zaman yanındayız diyenler geçen sezonki Kolej maçında neredeydi acaba? Salonda sadece 20-25 Galatasaraylı vardı.
Ben toplu gitme organizasyonu olmaz, sorun yaşanma ihtimali yüksek olduğu için dikkatli gelin diyorum; bu korku niye korkmayın gelin deniliyor. Yazarken ne yazılmış iyice sindirin ona göre yorum yapın, sindiremiyorsanız işkembeden konuşmayın...
Tekerlekli Sandalye takımının maçı 25 Şubat 2007 saat 12:00´de Bilkent Rehabilitasyon Merkezinde. Ayrıca salon kapasitesinin 100 kişiyle sınırlı olması nedeniyle rezervasyonla giriş yapılacak. Gelecek kişilerin en geç gelecek haftaya kadar isim bildirmesi gerekiyor.
Can Altay' Alıntı:Erkan ve Özgün kendinizden 10 küsür yaş büyük abinize arkadaşım diye mi hitap edersiniz hep ?
Tekerlekli sandalye maci icin Onur gerekeni yazmış, yeri burası değil. Özelden bana, Onur'a veya Serdar abi'ye (serdarmengi) ulaşın o maç için. Gelmek istiyorsanız da isim yazdırmanız gerekiyor.
Kimsenin kimseden korktuğu falan yok merak etmeyin. Korksak seneler boyunca Türk Telekom ve Ankaragücü maçlarına gitmezdik.
Geçen sene bilet fiyatları 10 ytl idi bu sene de öyle olacak kolej o paradan satıyor biletleri şimdiden hazırlıklı olun.
Erkan Gezen' Alıntı:kelin ilacı olsa kendi başına sürer ben onur abinini yaşını görmedim ondan özür diliyorum
sende kendinden 8 yaş büyük olan birine ismiyle hitap ediyorsun
yazdıktan sonra gönder demeden önce bi yazdıklarına bak istersen
saygılar...
Kaan DURAN' Alıntı:Ankara'daki stad ve salonlarda pankart asma yasağı devam ediyor mu ?
Kaan DURAN' Alıntı:Ankara'daki stad ve salonlarda pankart asma yasağı devam ediyor mu ?