Mithat Duran' Alıntı:[quote="Erdem Gürtepe":2ujmxgt9]uzun zamandır siteye girmeye fırsatım olamadı..
iki üç cümle ile konuyu kendimce açmaya çalışacağım..
koray mincinozlu: galatasaray lisesi mezunu..
okan çevik: galatasaray lisesi mezunu..
mert uyguç: galatasaray lisesi mezunu..
son yirmi yılda normal bir bütçe ile en güçlü ve başarılı dönemini murat özyer ile yaşamıştır..
ve murat özyer'de galatasaray lisesi mezunudur..
murat özyer'i kenara ayıracak olursak..
Galatasaray Lisesi'nin yönetim zihniyeti, kulübün üzerindeki ağırlığı artık bitmelidir..yirmi yıla yakın zamanda en başarılı sonuçlarımız türkiye liginde playoff yarı finali ve avrupada birkaç hafif başarıdır..demek ki galatasaray lisesinin içinden çıkan ve basketbol camiasında görünen insanlar galatasaray sportif kulübünün basketbol yönetimini başarıya ulaştıracak insanlar değildir..çapları bu kadar büyük değildir..ve yaşatılan kötü yönetimler kendilerinin eseridir..
buradan hareketle kendi içlerinden futbol antrenörü yetiştiremedikleri için çok sevinçliyim..aksi olsaydı futbol takımımızın başınada kendi adamlarını, mezunlarını getirecek ve bizleri aynen basketbolda olduğu gibi ucuz başarılara alıştırmaya çalışacak, alınan bir kaç iç saha galibeyetleri ile oyalayacaklardı..
artık liseli zihniyetin anlaması gereken çok önemli bir konu vardır..
galatasaray bizlerindir..onlar dernek, cemiyet, sosyal oluşum düşüncelerini ve faaliyetlerini farklı platformlarda sürdürmelidirler..bizler galatasaray taraftarıyız ve galatasaray kulübünün gerçek sahipleri olduğumuzu düşünüyoruz..
basiretsiz ve içinde başarı hırsı, ruhu olmayan koray mincinozlu'nun ancak böyle bir yüz kızartıcı suç işlemesi gerekiyordu bu kulüpten gitmesi için ve o da oldu..bizlere kabullendiği mağlubiyetlerden sonra bunuda yaşattı..hatta tarihimize damga vurdu..ve gitti..
şimdi sıra asıl gitmesi gerekenlere gelmiştir..
bu çapta kişileri takımlarımızın her kademesine koyan ve kendilerine iş imkanı sağlayan zihniyet ve insanlar bu kulüpten gitmelidir..
galatasaray ruhu taşıyan kulüp başkanımız ise bu kulüpten asla gitmemelidir..
kendisi için yapılan kampanya, açılan tuzak, düşürülmeye çalışılan çukura adnan polat düşmemeli, asla istifa etmemelidir..
saygılarımla
erdem gürtepe
Alın size bir arkadaş daha liseye laf sokan,Erdem bey madem bir tarafsınız,o zaman açıkça yazsanıza ben bu tarafım diye lafı niye eveleyip geveliyorsunuz.Normal bütçe ile çalıştı dediğiniz.Murat ÖZYER 3 senede 20 mil. dolar para harcadı sizin normal anlayısşınız bumu.Madem kulüp sizin 3 gündür bu skandal için ne yaptınız.Federasyonun yeri belli gidip orda ne gibi faliyette bulundunuz.Tamam bu sizin göreviniz değil.Peki bir hafta önce 12 bin kişiye oynayan takım aradan geçen 5 günde ne değiştide 100 kişiye oynadı.Bumu takıma sahip çıkmak.Bana anlatmayın bu işleri daha 3 sene önce Ahmet CÖMERT salonunda 3 lira bilet parası vermemmek için içeri haber gönderenleri.Ben çok iyi bilirim!!!
Size göre lise tu kaka,hiçmi düşünmüyorsunuz şuan görev yapan Adnan başkanı o göreve kim seçti.Siz inanıyormusunuz,liseliler istemeseydi Adnan başkan yine seçilirdi.
Yazdığınız insanları bu göreve lisemi getirdi.Onlara bu görevi kim verdi.Sn Yiğit ŞARDAN onu niye o listeye yazmıyorsunuz.Şube başkanının haberi olmadan bu işler olurmu.Peki sırf futbola karışmasın diye basketbol şubesini yiğit beyin emrine veren vede yiğit beyi yaptığı onca yanlışa rağmen uyarmayan sn. Başkanın hiçmi suçu yok.
Kulubün sahibiyiz diye hava atamasını çok iyi biliyoruzda,niye ürün gelirlerimiz rakiplere göre yerlerde,stad,salonlar niye boş.yalnızca lafla taraftarlık dönemi geçti.Madem bizim diye ortaya çıkıp laf sokuyorsunuz ,niye taşın altına sizde elinizi sokmuyorsunuz.
Artık bayağı sıkıldım liseye laf sokulmasından,bu iş patladığından beri o laf soktuğunuz adamlar nelerle ,kimlere karar yönünde baskı yapıyorlar haberiniz varmı.[/quote:2ujmxgt9]
Mithat abi bu cümleden sıkılmadınmı .Murat Özyer 3 yılda 20 milyon dolar harcadı..
Ee ben olsam buna cevabım bu cümle olurdu.Murat Özyer 3 yıl boyunca bu takımın başında adam gibi durdu derim.
Şimdi bu tartışmadan şunu çıkarırım.O zaman Okan çevik bir yılda 6-7 milyon dolar harcıyamadı diye böyle bir oyun oynama ihtiyacı hissetti..
Yukardaki yazımda ciddi değilim.
Sonuç olarak anlatmak istediğim tek olay bunlar bize bişe kazandırmaz.Nasıl iyi oluruz bunu konuşmamız gerekiyor..
Nasıl düzlüğe çıkarız bunu tartışmamız gerekiyor.Herşey ortada bunların neden olduğunu bulmamız gerekiyor..