Cemal Nalga Olayı ve Son Durum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mithat Duran' Alıntı:
[quote="Erdem Gürtepe":2ujmxgt9]uzun zamandır siteye girmeye fırsatım olamadı..
iki üç cümle ile konuyu kendimce açmaya çalışacağım..

koray mincinozlu: galatasaray lisesi mezunu..
okan çevik: galatasaray lisesi mezunu..
mert uyguç: galatasaray lisesi mezunu..

son yirmi yılda normal bir bütçe ile en güçlü ve başarılı dönemini murat özyer ile yaşamıştır..
ve murat özyer'de galatasaray lisesi mezunudur..
murat özyer'i kenara ayıracak olursak..

Galatasaray Lisesi'nin yönetim zihniyeti, kulübün üzerindeki ağırlığı artık bitmelidir..yirmi yıla yakın zamanda en başarılı sonuçlarımız türkiye liginde playoff yarı finali ve avrupada birkaç hafif başarıdır..demek ki galatasaray lisesinin içinden çıkan ve basketbol camiasında görünen insanlar galatasaray sportif kulübünün basketbol yönetimini başarıya ulaştıracak insanlar değildir..çapları bu kadar büyük değildir..ve yaşatılan kötü yönetimler kendilerinin eseridir..
buradan hareketle kendi içlerinden futbol antrenörü yetiştiremedikleri için çok sevinçliyim..aksi olsaydı futbol takımımızın başınada kendi adamlarını, mezunlarını getirecek ve bizleri aynen basketbolda olduğu gibi ucuz başarılara alıştırmaya çalışacak, alınan bir kaç iç saha galibeyetleri ile oyalayacaklardı..
artık liseli zihniyetin anlaması gereken çok önemli bir konu vardır..
galatasaray bizlerindir..onlar dernek, cemiyet, sosyal oluşum düşüncelerini ve faaliyetlerini farklı platformlarda sürdürmelidirler..bizler galatasaray taraftarıyız ve galatasaray kulübünün gerçek sahipleri olduğumuzu düşünüyoruz..

basiretsiz ve içinde başarı hırsı, ruhu olmayan koray mincinozlu'nun ancak böyle bir yüz kızartıcı suç işlemesi gerekiyordu bu kulüpten gitmesi için ve o da oldu..bizlere kabullendiği mağlubiyetlerden sonra bunuda yaşattı..hatta tarihimize damga vurdu..ve gitti..
şimdi sıra asıl gitmesi gerekenlere gelmiştir..
bu çapta kişileri takımlarımızın her kademesine koyan ve kendilerine iş imkanı sağlayan zihniyet ve insanlar bu kulüpten gitmelidir..
galatasaray ruhu taşıyan kulüp başkanımız ise bu kulüpten asla gitmemelidir..
kendisi için yapılan kampanya, açılan tuzak, düşürülmeye çalışılan çukura adnan polat düşmemeli, asla istifa etmemelidir..

saygılarımla
erdem gürtepe


Alın size bir arkadaş daha liseye laf sokan,Erdem bey madem bir tarafsınız,o zaman açıkça yazsanıza ben bu tarafım diye lafı niye eveleyip geveliyorsunuz.Normal bütçe ile çalıştı dediğiniz.Murat ÖZYER 3 senede 20 mil. dolar para harcadı sizin normal anlayısşınız bumu.Madem kulüp sizin 3 gündür bu skandal için ne yaptınız.Federasyonun yeri belli gidip orda ne gibi faliyette bulundunuz.Tamam bu sizin göreviniz değil.Peki bir hafta önce 12 bin kişiye oynayan takım aradan geçen 5 günde ne değiştide 100 kişiye oynadı.Bumu takıma sahip çıkmak.Bana anlatmayın bu işleri daha 3 sene önce Ahmet CÖMERT salonunda 3 lira bilet parası vermemmek için içeri haber gönderenleri.Ben çok iyi bilirim!!!

Size göre lise tu kaka,hiçmi düşünmüyorsunuz şuan görev yapan Adnan başkanı o göreve kim seçti.Siz inanıyormusunuz,liseliler istemeseydi Adnan başkan yine seçilirdi.

Yazdığınız insanları bu göreve lisemi getirdi.Onlara bu görevi kim verdi.Sn Yiğit ŞARDAN onu niye o listeye yazmıyorsunuz.Şube başkanının haberi olmadan bu işler olurmu.Peki sırf futbola karışmasın diye basketbol şubesini yiğit beyin emrine veren vede yiğit beyi yaptığı onca yanlışa rağmen uyarmayan sn. Başkanın hiçmi suçu yok.

Kulubün sahibiyiz diye hava atamasını çok iyi biliyoruzda,niye ürün gelirlerimiz rakiplere göre yerlerde,stad,salonlar niye boş.yalnızca lafla taraftarlık dönemi geçti.Madem bizim diye ortaya çıkıp laf sokuyorsunuz ,niye taşın altına sizde elinizi sokmuyorsunuz.

Artık bayağı sıkıldım liseye laf sokulmasından,bu iş patladığından beri o laf soktuğunuz adamlar nelerle ,kimlere karar yönünde baskı yapıyorlar haberiniz varmı.[/quote:2ujmxgt9]


Mithat abi bu cümleden sıkılmadınmı :) .Murat Özyer 3 yılda 20 milyon dolar harcadı..

Ee ben olsam buna cevabım bu cümle olurdu.Murat Özyer 3 yıl boyunca bu takımın başında adam gibi durdu derim.

Şimdi bu tartışmadan şunu çıkarırım.O zaman Okan çevik bir yılda 6-7 milyon dolar harcıyamadı diye böyle bir oyun oynama ihtiyacı hissetti.. :)

Yukardaki yazımda ciddi değilim.

Sonuç olarak anlatmak istediğim tek olay bunlar bize bişe kazandırmaz.Nasıl iyi oluruz bunu konuşmamız gerekiyor..
Nasıl düzlüğe çıkarız bunu tartışmamız gerekiyor.Herşey ortada bunların neden olduğunu bulmamız gerekiyor..
 
Mithat Duran' Alıntı:
[quote="Ünsal Y.":xpc1w9gn]Transfer yasağı nerden çıktı yahu, disiplin kuruluna verilme sebeplerimizin hiçbirinde transfer yasağı diye birşey yok. Kim öyle bir bilgi verdiyse yanlış vermiş.


Ünsal dostum,evrak sahteciliği,federasyonu kandırmak,yalan beyanda bulunmak,haksız avantaj sağlamak,eğer yaptığımız rezaleti bu maddelere soksalardı.Karşılığında transfer yasağıda olacaktı.

Bir soru :Ünsal Cemal'in menejeri kim ,hangi şirket biliyormusun,Tufan Ömer kart'ın adamıda cemaş kimin.[/quote:xpc1w9gn]

O söylediğin maddelerin hiçbirinde transfer yasağı diye bir ceza sözkonusu değil. O kısımdan eminim. Bildiğim kadarıyla, Türk futbol federasyonunu yönergelerinin hiçbirisinde transfer yasağı diye birşey yok, gözden kaçırmadıysam. Ama , bahsi geçen konularda transfer yasağı diye bir ceza yok. Seni yanlış bilgilendirmişler.

Bahsettiğin grubun Galatasaraydaki yerli oyuncuları , Tufan -murat ve Can akın.

not: Sevgili Arda: galatasaray spor kulübü basketbol şubesinde zihinsel bir devrim yapıp şubeyi , futbolcu -sponsor ve kongre hesaplarında pazarlık unsuru oalrak kullandığı sürece düzlüğe falan çıkmayız. Galatasaray'da Cafe Crown kontratının ne şartlarla görüşüldüğünü biliyoruz, Telekomla neler yaşandığını biliyoruz; şube yöneticilerinin ne hesaplarla getirildiği zaten ortada. Düzlük müzlük unutun güzel kardeşim, çok acı çekmek isteyen gitsin kovalasın; ben şahsen yoruldum.
 
Bana yanlış bilgi verilmedi.Zaten bu cezaları yiyen takım,araştırırsan sende fark edersin fibadan ceza alıyor yabancı transferinden.Dahasıda var - puanla da cezalandırılıyorsun.Cemal kime ait.
 
Mithat Duran' Alıntı:
Bana yanlış bilgi verilmedi.Zaten bu cezaları yiyen takım,araştırırsan sende fark edersin fibadan ceza alıyor yabancı transferinden.Dahasıda var - puanla da cezalandırılıyorsun.Cemal kime ait.

Ya uzun uzadıya tartışmayalım. Usulsüz oyuncu transferi dışındaki sebeplerden dolayı Fiba veya yerel federasyonlar transfer yasağı cezası veremez. Bildiğim birşeyi araştırmama gerek yok. Yeterince araştırdım ki söylüyorum. Ha , bana bu bilgiyi herhangi biryerden bul özür dileyeyeyim yanlış biliyormuşum diye. Ama, bariz bilgi yanlış. İstersen ısrar etme :)

Cemal Ati koç -Engin Bayev grubuyla çalışıyor.
 
Ünsal Y.' Alıntı:
[quote="Mithat Duran":esdx0mm5]Bana yanlış bilgi verilmedi.Zaten bu cezaları yiyen takım,araştırırsan sende fark edersin fibadan ceza alıyor yabancı transferinden.Dahasıda var - puanla da cezalandırılıyorsun.Cemal kime ait.

Ya uzun uzadıya tartışmayalım. Usulsüz oyuncu transferi dışındaki sebeplerden dolayı Fiba veya yerel federasyonlar transfer yasağı cezası veremez. Bildiğim birşeyi araştırmama gerek yok. Yeterince araştırdım ki söylüyorum. Ha , bana bu bilgiyi herhangi biryerden bul özür dileyeyeyim yanlış biliyormuşum diye. Ama, bariz bilgi yanlış. İstersen ısrar etme :)

Cemal Ati koç -Engin Bayev grubuyla çalışıyor.[/quote:esdx0mm5]


Ünsal cemal hangi turnuvada ceza yedi ve skandal hangi turnuva maçlarında oldu.ikinisi almanyadaki turnuvada maçın gözlemcisi hangi fedarasyona ait.Bu işi uzatırsak iş daha sarpa saracak.Bak almanya basketbol federasyonu iki koç hakkında soruşturma açtı vede konuyu fibaya kadar götürecekler.

Eğer alt lige düşürülsek iş fibaya kadar gidecek bunu bu gün emin beylede konuştuk toplantı öncesi.Soruşturma sonunda iki koç suçlu bulunursa iş akitleri feshine almanyada çalışma hakları bile yanıyor.

Bence sen daha detaylı araştır.:)))
 
Mithat bey, lise konusunda kesinlikle, konuya benden daha vakıf olduğunuz su götürmez bir gerçek. Her ağzımızı açtığımızda, lisenin bizim için ne kadar önemli olduğunu, bizim gözbebeğimiz olduğunu da dilimizden düşürmememize rağmen, lise konusunda serzenişlerimizin olması da gayet doğal.

Galatasaray spor klübü herkesin bildiği gibi, Galatasaray lisesinden çıkmıştır. Her ne kadar FB, yazdığı dev kitapta, kurucularını yazmayı unutmuş yada bulamamış olsa da Fb spor klübünün de kurucularının bir kısmının, Galatasaray liseli olduğu bilinmekte. Bugün Galatasaray Lisesinde, kimin okuyacağını belirleyemeyen lise, Galatasaray spor klübüne kimin üye olacağı konusunda aşırı etki sahibi. Oysa ki kendi varoluş sebebi olan liseye bu kadar müdahil olamıyorken.

Bugün en fanatik FB-BJK li ana-babalar bile çocuklarını Galatasaray lisesinde okutmak için çırpınıyorlar.(bu hepimiz adına onur verici. özellikle sizin gibi liseliler için daha büyük onur olsa gerek) İşte bu anne babaların çocukları liseden mezun oluyor ve GS spor klübüne üye olma kolaylığını sağlıyor. Bir zaman sonra da klüpte, Glatasaray'ın geleceğini belirlemede, oyu oranında söz sahibi oluyor. Ki bilakis CNNturk'de ihsan Kalkavan'ın kendi ağzından duydum. İhsan Kalkavan'da GS spor klübüne üye olmak istiyor zamanında, hatırlı insanları da araya sokarak, az kalsın GS spor klübü üyesi olacağını ama Aziz Üstel'in bunu engellediğini.

İşte böyle, başka takımları tutan ana-babaların çocukları, nüfuzunu kullanıp üye olmak isteyenlere, referans olan GS'lı kardeşlerimiz ve abilerimizin yarattığı klik, haliyle artık kitleselleşen Galatasaray camiasını rahatsız etse de her zaman lise gurur kaynağı olarak orda durmaya devam ediyordu. Ama eski başkanımız Özhan Canaydın gibi bilgi ve tecrübesi üst seviyedeki abilerimizin sokak tanımlaması ile yaptığı diğerlerileştirme, böyle bir tecrübenin ağzından çıkınca, ciddi bir sorun halini alıyor.

O Canaydın ki, Taraftarla iyi geçinme çalışmaları çercevesinde, bir çok transfere imza atmış ama taraftarın onun gitmesi yönündeki 2 sene aralıksız süren tepkisinin son noktası, olaylı fb maçı sonrası son hamlesini yapmış yıldız transferi (lincoln) yapmış gene de taraftarın tepkisinin üzerinden eksik olmaması üzerine, o da taraftara sırtını dönmek zorunda kalmış. Bu kırgınlığın sonucu olarak da artık taraftara ve lise dışındakilere sokak mantığı ile yaklaşmaya başlamıştır. Gelinen nokta Kesinlikle lise'ye karşı değil, liseyi bir masonluk teşkilatı gibi yönlendirmek isteyen zihniyete karşıdır.

Şu gerçektir, yaşadığımız son olay, GS tarihinde iz bırakan, kimsenin yaşanmasını istemediği bir gelişmedir. Bütün bunlar olurken bu olayların çıkışının lise kökenli insanlar oluşu da bir o kadar ironikdir. Eminim ki, eğer bu sürece neden olan kişiler lise dışından olsaydı, klüp içi dinamikler çok daha sert işleyecekti (ki şu anda bile suçu lise dışından birilerine yıkma çabası sürmekte) Bu yaşananlardan en çok üzülen ve yıprananların da gene GS liseli abilerimizin kardeşlerimizin olduğu muhakak. Biz 105 yıllık camia derken, onlar 521 yıllık camia diye üzülmekteler. Sap ile samanı ayırmak lazım. İşte Canaydın ve onun zihniyetindeki abilerimiz yüzünden bazı arkadaşlarımız bir genelleme yapmaktadır. sonuçta o liseden mezun olmasam da o lise benimdir de.benim övünç kaynağımdır. Bu süreçte, liseli kardeşlerimizin ve abilerimizin de yapılan her eleştiriyi direk saldırı olarak görmeyip, bir otokritik yapmaları gerektiği düşüncesindeyim.

Klüp için, yönetimde gene bir rahatsızlık hissediyorlarsa, divan kurulunun yetkisi arttırılabilir.İngiltere'deki avam kamarasına karşı kurulan lordlar kamarası gibi, Liselilerden oluşan bir statü merkezi de kurulabilir. GS'ın çıkarları için her iyi hareket de, tüm GS'lıların arkasında duracağına hepimiz inanıyoruz. Ama Şu an ki durum 300 basacak bir ferrrarinin frenlemesi gibi geliyor bana bazı durumlarda.

Sonuç olarak GS liseliler derneği için bir faaliyet çabasında değil insanlar, olamaz da. Ama söz konusu GS spor klübü ise, olay artık hiç kimsenin hiç bir grubun kontrol edemeyeceği kadar büyük bir noktaya gelmiştir.

Ben kendi adıma, Galatasaray'ın sosyal tesislerinde, FB gol attığında goooll diye sevinen birini görmek istemiyorum. Bu benim tercihimdir. kabul etmek zorunda değilsiniz.Bunu çıplak gözle görmüş ama davetli olduğunu düşünmüştüm olaya tanık olduğumda. Haklısınız belki de ben fanatiğim, sporun güzelliği bu veya GS'ın tesislerinde FB'nin attığı golden sonra goool diye bağıran kişinin terbiyesi.Ama bunları yaşamış bünyenin, Lisedeki bazı kişilere veya tutumlara karşı farklı bir bakış açısı geliştirmesine hiç bir ticari yada feodal ilişkim karış(a)masın...
 
Mithat Bey,
İnsanları yanlış anlıyorsunuz çoğu kez.Ben çok adam gibiadam liselilerde tanırım,işte yaparız,kendi dönemimden arkadaşlarımda vardır ki bunlarda üyelik için bekliyorlar.Sorun lisenin varlığı değil.Lisenin bu klüp benim demesidir.Lisenin bu yaklaşımı aynen 'askeri darbe' niteliği taşıyor ve klübede ülkeye verdiği kadar zarar veriyor.

Şimdi eğri oturup doğru konuşmak gerek.Kimse ,hiç bir sponsor(Osmancık Pirinç dışında,malum pilav günleri) lisesiyle yaşayan bir Galatasaray'a para mara vermez.Ancak kendiniz çalar kendiniz söyler 10 yılda Vefaspor'un düştüğü hale düşeriz.Bu takımı değerli kılan 30 milyon taraftara sahip olmasıdır.GS bir markadır ve bu markanın sahibide bu taraftardır çünkü içini taraftar doldurur.Bunun örnekleride vardır Ankaragücü,Adanaspor,Vefaspor bunlarında köklü bir tarihi vardır ancak ulaştıkları kitle neyse güçleride odur.

Şimdi siz kabul etmezsiniz büyük ihtimalle ama lisecilik zihniyetiyle lise dışındakileri 'sokak' ilan eden bir zihtiyet var.Polat'ın orada başkan olması bir lüksmüş gibi konuşmalar yapılıyor,eleştirmek için herhangi bir başarısızlık bekleniyorsa burada bir zümrenin davranışları elbette liseyi zan altında bırakacaktır.Ben şahsen fikrimi tekrar söylüyorum GS Lisesi ile hiç bir sorunum yoktur olmazda ancak sorunum liseci zihniyettir.Üstelik artık sınavla öğrenci alan içinde bjk,fb,trabzon her takımı tutan ve heterojen bir yapıya dönüşen bir yapıdaki liseye hala bu kadar ayrıcalık tanımak bana kalırsa ne akıllıca nede stratejiktir.
 
Offf, abi beni yoruyorsun. Ben sana ceza gelmez; iş akitleri fesedilmez, Fiba işe el atmaz falan dedim mi? Gayet basit bir cümle kurdum sana " Usulsüz sözleşme, ve Fiba Court da açılan alacak davasının kararına kasıtlı olarak riayet edilmediğinin ispatlanması " dışındaki konularda, fiba herhangi bir konuda TRANSFER YASAĞI GETİRMEZ!! Daha net nasıl anlatayım sana. Güzel adamsın, yanlışlarında ısrar etmesen , lakin öyle birşey yok. Ligden atılabiliriz, bu oalyda adı geçen insanlar ceza alır, lisansları iptal edilir, şu olur bu olur ; ama transfer yasağı gelmez! Bana transfer yasağı için, kontrat usulsüzlüğü hariç herhangi bir yerde herhangi bir madde bul, özür dileyeyim. Ama , boşuna kastırıyosun. Yok, öyle bir madde. Konu Fiba Court'a gidebilir, zerre itirazım yok. Ama, Fiba court transfer yasağı çıakrtırsa, valla kulüp direk bana gelsin o zaman, Fiba courttaki davaların maximumu süresi olan 70 gün içinde bozdurturum o kararı.

Yok öyle bir yasak, yanlış birşey söyledin, çevirmekte zorlanıyosun şu an. Gel inkar etme ; ikimiz de rahatlayalım. Galatasarayın ve de olaydaki bireylerin alabileceği cezalar arasında birton şey var; ama transfer yasağı diye birşey yok.

Hala ısrar edicekse, herhangi bir yönergeden, bir tane madde göster :) Gösteremiyosan da, sen git araştır falan diye nağme yapma; işim o benim, hayatım onları araştırmakla geçiyor. Gel sen kardeşine güven, hatanı kabul et. Bilmesem konuşmam :)
 
Ünsal Y.' Alıntı:
Offf, abi beni yoruyorsun. Ben sana ceza gelmez; iş akitleri fesedilmez, Fiba işe el atmaz falan dedim mi? Gayet basit bir cümle kurdum sana " Usulsüz sözleşme, ve Fiba Court da açılan alacak davasının kararına kasıtlı olarak riayet edilmediğinin ispatlanması " dışındaki konularda, fiba herhangi bir konuda TRANSFER YASAĞI GETİRMEZ!! Daha net nasıl anlatayım sana. Güzel adamsın, yanlışlarında ısrar etmesen , lakin öyle birşey yok. Ligden atılabiliriz, bu oalyda adı geçen insanlar ceza alır, lisansları iptal edilir, şu olur bu olur ; ama transfer yasağı gelmez! Bana transfer yasağı için, kontrat usulsüzlüğü hariç herhangi bir yerde herhangi bir madde bul, özür dileyeyim. Ama , boşuna kastırıyosun. Yok, öyle bir madde. Konu Fiba Court'a gidebilir, zerre itirazım yok. Ama, Fiba court transfer yasağı çıakrtırsa, valla kulüp direk bana gelsin o zaman, Fiba courttaki davaların maximumu süresi olan 70 gün içinde bozdurturum o kararı.

Yok öyle bir yasak, yanlış birşey söyledin, çevirmekte zorlanıyosun şu an. Gel inkar etme ; ikimiz de rahatlayalım. Galatasarayın ve de olaydaki bireylerin alabileceği cezalar arasında birton şey var; ama transfer yasağı diye birşey yok.

Hala ısrar edicekse, herhangi bir yönergeden, bir tane madde göster :) Gösteremiyosan da, sen git araştır falan diye nağme yapma; işim o benim, hayatım onları araştırmakla geçiyor. Gel sen kardeşine güven, hatanı kabul et. Bilmesem konuşmam :)


Ünsal ben kafamdan söylemedim,bu gün fedarasyondan bu iş uzarsa buralara kadar gider dediler ,anlatamadım galiba madem sen öyle diyorsun,doğrudur o zaman.
 
Mithat Duran' Alıntı:
[quote="Ünsal Y.":qz11fm8f]Offf, abi beni yoruyorsun. Ben sana ceza gelmez; iş akitleri fesedilmez, Fiba işe el atmaz falan dedim mi? Gayet basit bir cümle kurdum sana " Usulsüz sözleşme, ve Fiba Court da açılan alacak davasının kararına kasıtlı olarak riayet edilmediğinin ispatlanması " dışındaki konularda, fiba herhangi bir konuda TRANSFER YASAĞI GETİRMEZ!! Daha net nasıl anlatayım sana. Güzel adamsın, yanlışlarında ısrar etmesen , lakin öyle birşey yok. Ligden atılabiliriz, bu oalyda adı geçen insanlar ceza alır, lisansları iptal edilir, şu olur bu olur ; ama transfer yasağı gelmez! Bana transfer yasağı için, kontrat usulsüzlüğü hariç herhangi bir yerde herhangi bir madde bul, özür dileyeyim. Ama , boşuna kastırıyosun. Yok, öyle bir madde. Konu Fiba Court'a gidebilir, zerre itirazım yok. Ama, Fiba court transfer yasağı çıakrtırsa, valla kulüp direk bana gelsin o zaman, Fiba courttaki davaların maximumu süresi olan 70 gün içinde bozdurturum o kararı.

Yok öyle bir yasak, yanlış birşey söyledin, çevirmekte zorlanıyosun şu an. Gel inkar etme ; ikimiz de rahatlayalım. Galatasarayın ve de olaydaki bireylerin alabileceği cezalar arasında birton şey var; ama transfer yasağı diye birşey yok.

Hala ısrar edicekse, herhangi bir yönergeden, bir tane madde göster :) Gösteremiyosan da, sen git araştır falan diye nağme yapma; işim o benim, hayatım onları araştırmakla geçiyor. Gel sen kardeşine güven, hatanı kabul et. Bilmesem konuşmam :)


Ünsal ben kafamdan söylemedim,bu gün fedarasyondan bu iş uzarsa buralara kadar gider dediler ,anlatamadım galiba madem sen öyle diyorsun,doğrudur o zaman.[/quote:qz11fm8f]

Abi birileri saçmalamış, kim demişse kusura bakmasın. Evet, iş uzarsa galatasarayın ligden ihracına gidebilir, eyvallah. Ama transfer yasağı diye birşey şu anki kurallarla mümkün değil.
 
Bıktım artık bu abilerden..Nerede bir konu, bir olay olsa orada abiler..Üstelik çoğu da hep kulübün aleyhine..Kulübün başına lisesiz bir başkan geldi ya, canaydıngillerden daha iyi yönetiyor ya kulübü..Bir daha geri alamayız diye korkuyorlar..Böyle dostun olacağına aziz gibi düşmanın olsun..Hiç değilse kötülüğün nereden geleceği belli..Bu cemal olayında da adım kadar eminim, ya azizin parmağı çıkacak ya da saygıdeğer abilerimizin...
 
Laf dönüp dolaşıp liseye gelmiş...Geriye dönebilsem sırf adı lise diye okula gitmezdim valla,o kadar sıktı yani...Bu arada yanlış bilgi var sanırım,Forma satışı konusunda lideriz,Stad kapasitesi göz önüne alındığında bu yıl en çok doluluk oranı ile oynayan takımız,store'larda satışlar patlama yaptı bunu ben değil rakamlar söylüyor...Haaa belki Sayın Özhan Canaydın döneminnde yerlerde sürünüyorduk doğrudur,tabi taraftar müşteridir dersen bu klubün sahibi benim babamdı size ne oluyor dersen sonuçları bu olur...Gerçi bunları açıklamaya ne gerek var o dönemde ne yerde sürünmüyordu?Bu taraftar sürünmüş azmı...Neyse kısaca bilgi yanlışlığı var abi...

Birde eklemekte yarar var şimdiki aklım olsa lisesi olmayan bir takımı tutardım,artık ne olursa...Ancak çok geç sevdik birkere...Suçmudurki bu?
 
cezanın verilişi ve uygulanış şekli yanlış olabilir ama sorun bir sahtekarlık olayı koskoca galalatasaray kulübünde görev yapıyorsunuz tek ekip olarak nasıl böyle dalevera düşünürsünüz hayır ortaya çıksın çıkmasın mesele bunu asla düşünmemektir. Okan Çevik çıkıp milli duygularla yaptık diyor yahu bu cemal nalga çok mu olmazsa olmaz bir oyuncu haa tabi aynen öyle olmazsa olmaz bir oyuncu alt düzey oyuncu olan cemal bizim için çok öenmli bir oyuncu olmuş takımı bu kadar zayıflatanlar utansınlar. Eğer sağlam bir iki oyuncu daha alınsaydı milli duygular düşünürek! belkide orda cemale bu kadar ihtiyaç duyup sahtekarlık yaparak oynatmayacaktınız.
 
Neyse gerekli kişilere danışmışlar demek dün...Acaba ne dedi o gerekli,pardon gereksiz kişiler...Hepiniz hala öylesiniz ulan...İhraç etmesseniz adam değilsiniz...Ancak nerde sizde o yürek...Toplanıp durun,sanki orda tartışıyorlar,şunu yapsak o ne der bunu yapsak şu ne der...Hele bir danışalım....Yok yok neyseniz osunuz....
 
Ali Bozgeyik' Alıntı:
Laf dönüp dolaşıp liseye gelmiş...Geriye dönebilsem sırf adı lise diye okula gitmezdim valla,o kadar sıktı yani


Madem laf dönüp dolaşıp liseye geliyor, benim de lise sevgimi herkes biliyor şuraya bir resim koyayım.
İçeri giremedik en azından dışında bi resmimiz olsun şanımız yürüsün havasından suyundan kapısından belki birşeyler kapar Özhan Abinin deyimiyle KÜLTÜRLÜ oluruz.

Burak Barut ve Lise ;

3360.jpg



Cemal Nalga'nın yaşı genç toparlar ancak Tufan'a ceza gelirse 3 senedir basketbol oynayamamış olacak ki bu da onun basketbol hayatını artık sona erdirebilir.
 
Ali Bozgeyik' Alıntı:
Laf dönüp dolaşıp liseye gelmiş...Geriye dönebilsem sırf adı lise diye okula gitmezdim valla,o kadar sıktı yani...

Lise bizim kökümüz asla inkar etmem, etmeyiz..Benim lafım kafatasçı zihniyete..keşke bende Galatasaray Lisesi'nde okuyabilmiş olsaydım..Ama liseciler ne yazık ki bu olaydan sonra hemen yönetime vurmaya başladılar..
 
Liseciler zaten her olayda yönetime vuruyorlar(Hemde en suçsuz olanına bile). Sanki kendileri zamanında branş(lar) müthiş yönetilmiş gibi. Şuan mevcut ve başarılı yönetimin yapması gereken şey bu dev lise tuzağına düşmemesi lazım. Düşerlerse ne kendileri kalkabilirler ne de Galatasaray kalkabilir. Aksine yıllarca geriye gideriz. Artık grip gibi bir şey olmaya başladı bu artan lise imzalı tepkiler. Bu forumda da her olaydan sonra etkisini gösteriyor ki bu çok sıkıcı ve rahatsızlık verici.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst