Cenk Akyol

Sizce Cenk Akyol Kiralansın mı Kiralanmasın mı

  • Evet kiralansın

    Oy: 0 0.0%
  • Hayır kiralanmasın

    Oy: 75 100.0%

  • Kullanılan toplam oy
    75
Cenk AKYOL!

Adamdır, kaliteli adamdır. Profesyoneldir, geçmişteki hatalarından ders çıkarmasını bilir. Kimse hikaye anlatmasın boşuna. Bizzat bilirim, adımdan iyi bilirim Cenk'in tuttuğu takımı. Ama gözümle gördüm sarı kırmızımız altında yaptığı mücadeleyi, koyduğu karakteri. Aldığı parayı kuruşuna kadar hak etti Cenk.

Ve şimdi Anadolu Efes'e gitti Cenk. Neden Anadolu Efes'e gitti? Çünkü Efes bizden daha çok para verdi. 400 bin lira daha fazla para verdi. Cenk de haklı olarak gitti. Kimse gitti diye kızamaz. Böyle bir hak yok. Eğer kızıyorsanız sizin mantığınıza göre Cenk'in hiç bir zaman Galatasaray forması giymemesi gerekiyordu.

Cenk AKYOL! Yolun açık olsun kardeşim. Adamlığınla kalbimizdesin nerede olursan ol!
 
Yaşı 33-35 olsa parayı tercih etmesini anlarım da, şu tabloda Galatasarayı bırakıp gitmesi kendisine de zarar verecek. şu anki piyasası ve form durumunu 1-2 yıl sonraki haliyle karşılaştırdığımızda net şekilde ortaya çıkacaktır. Ermal bizden ayrılıp para için Efes'e döndükten sonra ne olduğunu keşke Cenk de düşünseydi.

neyse.. işin duygusal yanı bir kenara, mantıksal açıdan da doğru bir tercih yaptığını düşünmüyorum. Efes sonrası durağı Türk telekom veya Trabzon olur artık.

yolu açık olsun.
 
Gerçekten 2 yıl boyunca bize Tbl'de oldukça iyi katkı yaptı fakat yabancı sınırı olmayan EL'de iyi oynadığı maç sayısı ve oyunda kaldığı süre çok az .Bu yıl yabancı sınırı kalkması ile oynama süreleri dahada düşecekti Efes'e gitmesinin kendisi için iyi olduğu düşüncesindeyim
 
Efes'in Birkan sonrası ısrarcı tutumu ve maddi anlamda bizden iyi teklif vermesi,kağıt üzerinde iddialı gelmeleri ve Dusan İvkovic.Bunlar Cenk'i cezbetmiş anlaşılan.Bizde kalmasını isterdim kendisine ihtiyacımız olduğunu düşünenlerdenim.Ama Cenk'e de kızgın değilim.Formayı terletti,elinden geleni verdi.Katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.
 
Efes´in Koordinatörü açıkladığına göre başlığı taşımanın zamanı geldi.

İki sezon boyunca verdiği emek; 23 sene sonra gelen şampiyonluktaki ve geçtiğimiz sezon final serisindeki duruşu için teşekkür ederim. Sonu Ermal´e benzer mi, bunu zaman gösterecek. Yolu açık olsun...
 

Üst