Cenk Akyol

Sizce Cenk Akyol Kiralansın mı Kiralanmasın mı

• Evet kiralansın

Oy: 0 0.0%
  • Hayır kiralanmasın

Oy: 75 100.0%

• Kullanılan toplam oy
    75
Tabi ki kimse tanjevic akp'lidir demiyor.ama tanjevic cenk'i tercih etmeyip ; doğuş,burkan,Melih,Cemal ve dusan'i gorebilen bir kör'dür.ayrıca cenk'i aldirmayanlarin da kuklasıdır.bu ülkede yandaş olmayanlar susmayanlar hep susturuluyor.cenk'in de gösterdiği haklı tepki yüzünden kurban edilmiş olma olasılığı yüksek

Tunahan Ağabey'in söyledikleri beni yeterince tatmin etti...

Furkan gibi bi oyuncu varken Banvit'te bile sadece 5-10 dakika süre alabilen genç ve tecrübsiz Dusan Cantekin ya da Beşiktaş'ta bile beğenilmeyen Cemal Nalga'yı tercih etmenin ,

2012-2013 sezonunda kariyerinin en iyi sezonunu yaşayan ve 78/161(%48) gibi mükemmel bir yüzde ile BBL'de en iyi üçlük performansını sergileyen Cenk Akyol varken , yıllardır daha serbest atış atmayı öğrenemeyen Birkan Batuk'u ya da Erdemir'li Melih Mahmutoğlu'nu tercih etmenin ,

akla mantığa uyan tek bir gerekçesi var mı ?

Hadi Cenk verdiği tepkiden dolayı alınmadı diye düşünenler olabilir , Furkan'ın alınmamasındaki mantık nedir ?
Furkan ve Cenk'i bu diğer yazdığım oyunculara tercih etmek için basketbol cahili olmak lazım.

Eğer Cenk ve Furkan saydığım diğer oyunculardan AÇIK ARA daha iyi katkı verecek seviyede oyuncular olmasalardı , yani en azından diğer oyunculardan aşırı değil de , az farkla önde olsalardı , 'tercih meselesidir' der geçerdim.Ama Furkan ve Cenk'in , yerlerine tercih edilen oyuncular ile arasında o kadar büyük kalite farkı var ki , adamlar resmen 'bilerek çağırmadık bu oyuncuları' diyorlar.

İnsanın böyle milli takımı destekleyesi gelmez.

Furkan sakat diye alınmadı sanırım.

Cenk NTV ye protesto nedeniyle alınmadıysa çok ayıp.

Ben gezi protestosu nedeniyle alınmadığını sanmıyorum.Çünkü kadın basket takımındada protesto eden sporcular vardı alındı.

Bende NTV nin parmağı var sanıyorum.Tanjeviçle ne sorun yaşarsa yaşasın Melih Mahmutoğlu nun olduğu takımda Cenk in olmaması saçma demiyeceğim çok ayıp ve terbiyesizliktir.

Milli takım herkesin takımı.Bu takımı kim kirli emellerine alet ediyorsa yazıklarlar olsun.

Furkan sakatlıktan başka bir nedenle alınmadıysa aynı şeyi Furkanı almayanlar içinde söylüyorum.Ama Furkan operasyon geçirdi diye biliyorum.

He geziyi ben desteklemedim ama geziyi desteklediği için alınmadıysa sorun daha büyük hale gelir ve almayanların hiç affı olmaz.

Tekrar söylüyorum.Almayanları kınıyorum.Küfür yasak olduğu için de etmiyorum:(

Şampiyon olan takımdan sadece bir oyuncu seçimleri ibretlik zaten ! Milli forma oysa ki en çok sana yakışırdı Cenk Akyol iyi ki varsın cesur yürekli insan ! Galatasaray da oynaman bizim açımızdan gurur verici

Cenk Akyol kesinlikle bu seneki performansiyla milli takimi hak ediyordu. Ki zaten kendisi yillardir milli takim formasi giyen bir oyuncu en iyi performansini gosterdigi sene aday kadroya bile cagirilmamasi akla baska seyler getiriyor. Yalniz benim takildigim bir baska konu var. Furkan Aldemir neden kadroda yok ?

TBF’den açıklama: Cenk teknik heyetle uyuşmazlık yaşadı

Türkiye Basketbol Federasyonu, Cenk Akyol’un milli takıma alınmaması ile ilgili bir açıklama yayımladı:

A Milli Takımımızın Slovenya’da düzenlenecek 2013 FIBA Avrupa Şampiyonası için belirlenen ve 20 oyuncudan oluşan aday kadrosu bugün açıklanmıştır. Cenk Akyol’un aday kadroya alınmaması hususu da bu açıklanmayı takiben sosyal medya başta olmak üzere basketbol kamuoyunda tartışma yaratmıştır.

Söz konusu karar tamamen A Milli Takım teknik heyetinin takdiridir ve herhangi bir olayla bağdaştırılmamalıdır. Hatırlanacağı üzere Cenk Akyol, 2013 FIBA Avrupa Şampiyonası Elemeleri aday kadrosunda yer almış, ancak geçirdiği sakatlık sürecinde teknik heyetle yaşadığı uyuşmazlık neticesinde A Milli Takımımızın eleme maçlarında forma giyememiştir.

Kamuoyunun bilgi ve takdirlerine sunarız.

Saygılarımızla,

Türkiye Basketbol Federasyonu

Harun Erdenay Cenk’le ilgili konuştu

Türkiye Basketbol Federasyonu Erkek Milli Takımlardan sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve A Milli Takım MenajeriHarun Erdenay, Cenk Akyol’un kadroya alınmama gerekçesini açıkladı.

Cumhuriyet’e konuşan Erdenay, Cenk’in basketbol kulislerinde konuşulduğu gibi Gezi Parkı’nda yaşananlar sırasındaki tavrı nedeniyle takıma çağırılmadığı yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Erdenay, “Tanjevic’in planladığı listede Cenk yoktu. A Milli Takım Yardımcı Antrenörü Nihat İziç’in ısrarıyla, Tanjevic tekrar Cenk’i kadroya almak üzere düşünmeye başlamıştı. Cenk, geçen yıl Temmuz ayında Bulgaristan’da yapılan kampta Tanjevic’le anlaşamadığını ve uyuşmadıklarını belirtmiş ve ‘Hocanın bana karşı tavrında bir değişiklik olacaksa geleyim’ demişti. Bunun üzerine durum Tanjevic’e aktarıldı. Tanjevic de hiçbir oyuncusuna farklı davranmayacağını söylemişti. Tanjevic, bu yılki Avrupa Şampiyonası kadrosuna Cenk’i almadı. Bu durum tamamen teknik bir konu ve tercih” dedi.

Murat Özyer: Buzdağının arkasına bakmak gerek

Galatasaray Sportif Direktörü Murat Özyer, milli takıma çağrılmayan Cenk Akyol ile ilgili açıklama yaptı:

2012-2013 sezonu Beko Basketbol liginin şampiyonu Galatasaray LİV Hospital takımının değerli oyuncularından Cenk Akyol ve Milli takımımız ile ilgili konu farklı boyutlara gitmeye başladığını görüyorum.Sayın yetkilileri hassas konularda daha özenli olmaya davet ediyorum.

Cenk Akyol bu sezon en verimli sezonlarından birini geçiren Türk oyuncularımızdandır. Milli takım yetkililerinin uzun açıklamalarda bulunması kamuoyunu buzdağının arkasına bakmaya zorlamaktadır.

Hatırlanmalı ki ,2005-2006 sezonunda Ülkerspor şampiyon olurken mükemmel bir sezon geçiren Ömer Onan , 2006-2007 sezonunda Real Madrid ile Ulebcup şampiyonu olan Kerem Tunçeri farklı sebeplerden dolayı A Milli takım kadrosuna alınmamıştı. Aslında örnekler çoğaltılabilinir.

Dolayısıyla 2012-2013 sezonunda Galatasaray LİV Hospital’ın şampiyonluğuna önemli katkısı olan Cenk Akyol ‘un ,A Milli Takım baş antrenörünün sadece “teknik tercihlerinden ” dolayı kadroya çağrılmadığına inanmak istiyorum. Sebep bu ise gayet normal bir seçimdir ,doğaldır.

Ayrıca bu seneden “itibaren” A Milli takım baş antrenörümüzün her oyuncusuna eşit davranma konusunda aldığı karara çok sevindiğimi belirtmek isterim.

Her Galatasaray LİV Hospital formasını giyen her Türk oyuncumuz gibi Cenk Akyol da Türk bayrağının olduğu her yerde olmayı arzulayan bir sporcudur. Bunun böyle bilinmesini isteriz.

Bu vesile ile A Milli takımımıza Avrupa Şampiyonasında başarılar dilerim.

Sinan Güler: Cenk Milli Takımı çok hak etmişti

Slovenya’da 4-22 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek 2013 Avrupa Erkekler Basketbol Şampiyonası’nda mücadele edecek A Milli Takım’ın aday kadrosu belli olurken listeye dahil edilmeyen Galatasaray Liv Hospital’da forma giyen Cenk Akyol’a, yeni takım arkadaşı Sinan Güler’den destek geldi.

Bir röportaj sırasında Gezi Olayları’ndaki yayın politikası nedeniyle NTV mikrofonunu attığı için kadroya dahil edilmediği öne sürülen Cenk için, Sinan sosyal paylaşım sitesi Twitter’da “Cenk kadroya alınmamış. Sebep ne olursa olsun, umarım etrafta konuşulan konudan bağımsız bir şeydir. İyi sezon geçirerek çok hak etmişti” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe taraftar grubundan Cenk’e destek

Galatasaray Medical Park’ın milli basketbolcusu Cenk Akyol‘un Ay – Yıldızlı ekibin kadrosuna alınmamasına Fenerbahçe taraftarlarının sosyal medya üzerindeki buluşma noktası 12 Numara’dan da tepki geldi.

Sarı – Lacivertli taraftarlar 12 Numara’dan yazılan mesajda “Cenk Akyol milli takıma seçilemedi, ancak göstermiş olduğu tepki ile gönüllerimizi fethetmiştir. Dileriz kadro seçimi sportif bir karardır.” ifadelerini kullandı.

Haberler bunlar...

Furkan'ın olayı sakatlığından dolayı olmalı. Yoksa başka bir açıklaması olamaz. Ama Birkan, Doğuş, İlkan'ın yer bulabildiği bir kadroda Cenk'in olmaması bir skandaldır. Söyleyecek bir şey yok maalesef. Ayrıca yabancı oyuncuların ön plana çıktığı bir sezonda şampiyon takımdan fazla milli çıkmaması da çok doğal. Ender, Furkan ve Cenk'ten başka kimi sayabiliyoruz ki de milli takım koçunu (cenk hariç) eleştiriyoruz?

Bütün bir sene kenarda oturan Doğuş ve Birkan'ı görüp Cenk'i görmeyen ,
Akdeniz oyunlarında kalitemizin çok altındaki takımlara sadece 3'lük atmak dışında penette,asist vb hiçbir özelliği olmayan ve vasat bir Türk oyuncusu olan Melih Mahmutoğlu'nu A milli yapıp Cenk'i yapmayan ,
Pozisyonları aynı olmasa bile vasat bir sezon geçirip yine Akdeniz oyunlarında kalitemizin çok altındaki takımlara ortalama üstü bir performans gösteren Cemal'i ve sezonun çoğunda Banvit'te kenarda oturan-boyunun uzun olması dışında hiçbir özelliği olmayan Dusan'ı aklına getirip Cenk'i getirmeyen ,
Bunayan Ömer'i dipdiri Cenk'e tercih eden ,
kişiler ancak KÖR VE AHMAK OLABİLİR.YA DA BİRİLERİNİN KUKLASI ...
Ve bu ADAM OLMAYAN ADAMLARA ANCAK :
O SICAK BİLEĞİN ATTIĞI TÜM ÜÇLÜKLER VE O YUMUŞAK BİLEĞİN BIRAKTIĞI TÜM GÖZYAŞI DAMLALARI SİZE GİRSİN DENİR ...

TABİ CENK'İN BİR SAKATLIĞI VEYA ÖZEL BİR PROBLEMİ YOK İSE ...

Özel problemi var. Şampiyonluk maçından sonra NTV mikrofonunu yere bırakmak. Daha fazla seviyorum artık Cenk'i.
Turgay Demirel + Tanjeviç Basket Milli takımından, Tüpçü + Abdullah Avcı Futbol Milli takımından soğuttular.
Hepsine ayrı ayrı tebriklerimi iletiyorum.

Furkan gibi bi oyuncu varken Banvit'te bile sadece 5-10 dakika süre alabilen genç ve tecrübsiz Dusan Cantekin ya da Beşiktaş'ta bile beğenilmeyen Cemal Nalga'yı tercih etmenin ,

2012-2013 sezonunda kariyerinin en iyi sezonunu yaşayan ve 78/161(%48) gibi mükemmel bir yüzde ile BBL'de en iyi üçlük performansını sergileyen Cenk Akyol varken , yıllardır daha serbest atış atmayı öğrenemeyen Birkan Batuk'u ya da Erdemir'li Melih Mahmutoğlu'nu tercih etmenin ,

akla mantığa uyan tek bir gerekçesi var mı ?

Hadi Cenk verdiği tepkiden dolayı alınmadı diye düşünenler olabilir , Furkan'ın alınmamasındaki mantık nedir ?
Furkan ve Cenk'i bu diğer yazdığım oyunculara tercih etmek için basketbol cahili olmak lazım.

Eğer Cenk ve Furkan saydığım diğer oyunculardan AÇIK ARA daha iyi katkı verecek seviyede oyuncular olmasalardı , yani en azından diğer oyunculardan aşırı değil de , az farkla önde olsalardı , 'tercih meselesidir' der geçerdim.Ama Furkan ve Cenk'in , yerlerine tercih edilen oyuncular ile arasında o kadar büyük kalite farkı var ki , adamlar resmen 'bilerek çağırmadık bu oyuncuları' diyorlar.

İnsanın böyle milli takımı destekleyesi gelmez.

Ben şahsen desteklemiyeceğim. Ufak hesaplar artık mide bulandırıyor.
Furkan için bahaneleri hazır "yeni ameliyat oldu."
Cenk de mikrofon attı, yakışıyor mu Ay Yıldızlı formaya. O formayı giymek için twitter'dan küfredip "Ermeni tohumusunuz o...ç... demesi gerekiyordu" (bakınız Akdeniz (whitesea) olimpiyatlarında bayrağımızı taşıyan güreşci)

Cenk Akyol’un nişanlısı, voleybolcu Naz Aydemir de Akyol'un aday kadroya dahil edilmemesine tepki verirken; konuyla alakalı ince bir göndermede bulundu. Naz, Instagram sayfasında “Cenk Akyol’u milli takıma almayanlar, şutör kısa guard olarak Alaska’dan bir penguen devşirirler artık” yazılı metni yayımladı. (AMK)

cenkdetay.jpg

cenk akyol’un nişanlısı, voleybolcu naz aydemir de akyol'un aday kadroya dahil edilmemesine tepki verirken; konuyla alakalı ince bir göndermede bulundu. Naz, ınstagram sayfasında “cenk akyol’u milli takıma almayanlar, şutör kısa guard olarak alaska’dan bir penguen devşirirler artık” yazılı metni yayımladı. (amk)

[ımg]http://cdn.amkspor.com/amk-resimler/2013/07/cenkdetay.jpg[/ımg]

orantısız zeka...