Cenk Akyol

Sizce Cenk Akyol Kiralansın mı Kiralanmasın mı

• Evet kiralansın

Oy: 0 0.0%
  • Hayır kiralanmasın

Oy: 75 100.0%

• Kullanılan toplam oy
    75
Ülkenin senin gibi duyarlı sporculara ihtiyacı var.

Attığın 22 sayıdan çok daha değerliydi benim için NTV´ye verdiğin tepki.

NTV' ye gösterdiğin tepkiyle bendeki kredini o kadar yükselttin ki anlatamam. Benim için son final maçındaki gösterdiğin resitalden bile daha gösterişliydi. Darısı, senden başka sporcularında bu penguencilere aynı tepkiyi vermesi.

Bencede Ntv'ye yaptığı harekette sonuna kadar haklıydı. Sanki benim için o hareketi yapmış gibiydi. Oyuncularımızın da aptal olmadığını gösterdi bize.

- Cenk Akyol muhteşem bir sezon geçirdi, yeniden kendi kimliğini, kendi öz güvenini buldu. Şu an ki nişanlısı voleybolcu Naz Aydemir’i de çok iyi tanıyorum ve çok seviyorum. Bu yaz evlenmeyi planlıyorlar ve çok güzel bir çift olacaklar. Bence Türk sporunun da güzel bir sembolü olacaklar. Onlara şimdiden mutluluklar diliyorum. Ergin Hoca'nın Vatan Gazetesine Ropörtajından...

Cenk Akyol :
‘Çok kişinin istediğini yaptım’

Şampiyonluk sevinci sırasında bir tv kanalına tepki gösteren ve bir anda Türkiye’nin gündemine oturan Cenk, bu konuyla ilgili de şu açıklamaları yaptı: Türkiye’de o kadar olaylar yaşanırken televizyonların buna kayıtsız kalmasına üzüldüm. Bu duruma sessiz kalan kurumların kendine gelmesi için bir şeyler yapmak gerektiğini düşünüyordum. Belki de herkesin istediği masum bir tepkiyi, elime de fırsat geçmişken göstermiş oldum” ifadelerini kullandı.

Takımın iç ve dış mihraklar sebebiyle dibe vurduğu,ardından zirveye çıktığı bir sezondu. :) Kariyerine bakıldığında istikrarı geçtim kayda değer katkının beklendiği son isimdi belki de.Sezonun ortasında omuzlar düşmüşken dahi rolünün gereğini yaptı,sezon boyu çizgisini tutturdu.Bu kariyeri adına milat derken şampiyonluktan sonra verdiği tepkiyle apayrı bir yer edindi çoğumuzda.
Bir insan bu kadar gelişebilir,saygıyla eğiliyorum önünde.

Neden A Milli takım kadrosunda yok acaba? Sezonu en iyi geçiren yerli 2-3 numaraydı belki de. Gezi olayına verdiği tepki mi acaba sebep? Nasıl böyle bir ülke olduk anlamıyorum. Toplumun büyük kesimine küfür,hakaret saydıran bir güreşçiye iktidara yakın olduğu için bayrak taşıttırılır,ödüllendirilir ama iyi bir sezon geçiren şampiyon takımın oyuncusu hakaretsiz zekice bir tepki verdiği için milli takıma alınmaz.Kimse bu kararın saha içi performansa göre verildiğine inandıramaz beni,kusura bakmayın.Cenk kötü geçen sezonlarda milli takımda değişmezdi kariyerinin en iyi senesinde milli takımda yok.Aynı koç,aynı takım

Bütün bir sene kenarda oturan Doğuş ve Birkan'ı görüp Cenk'i görmeyen ,
Akdeniz oyunlarında kalitemizin çok altındaki takımlara sadece 3'lük atmak dışında penette,asist vb hiçbir özelliği olmayan ve vasat bir Türk oyuncusu olan Melih Mahmutoğlu'nu A milli yapıp Cenk'i yapmayan ,
Pozisyonları aynı olmasa bile vasat bir sezon geçirip yine Akdeniz oyunlarında kalitemizin çok altındaki takımlara ortalama üstü bir performans gösteren Cemal'i ve sezonun çoğunda Banvit'te kenarda oturan-boyunun uzun olması dışında hiçbir özelliği olmayan Dusan'ı aklına getirip Cenk'i getirmeyen ,
Bunayan Ömer'i dipdiri Cenk'e tercih eden ,
kişiler ancak KÖR VE AHMAK OLABİLİR.YA DA BİRİLERİNİN KUKLASI ...
Ve bu ADAM OLMAYAN ADAMLARA ANCAK :
O SICAK BİLEĞİN ATTIĞI TÜM ÜÇLÜKLER VE O YUMUŞAK BİLEĞİN BIRAKTIĞI TÜM GÖZYAŞI DAMLALARI SİZE GİRSİN DENİR ...

TABİ CENK'İN BİR SAKATLIĞI VEYA ÖZEL BİR PROBLEMİ YOK İSE ...

Şampiypn kadronun en önemli parçalarından biri kadroya alınmıyor takımlarında süre alamayan oyuncular milli takıma çağrılıyorsa bu işte art niyet vardır. Cenk Akyol en formsuz dönemlerinde bile ırf Efes Pilsen oyuncusu diye milli takımdaydı...

Neden A Milli takım kadrosunda yok acaba? Sezonu en iyi geçiren yerli 2-3 numaraydı belki de. Gezi olayına verdiği tepki mi acaba sebep? Nasıl böyle bir ülke olduk anlamıyorum. Toplumun büyük kesimine küfür,hakaret saydıran bir güreşçiye iktidara yakın olduğu için bayrak taşıttırılır,ödüllendirilir ama iyi bir sezon geçiren şampiyon takımın oyuncusu hakaretsiz zekice bir tepki verdiği için milli takıma alınmaz.Kimse bu kararın saha içi performansa göre verildiğine inandıramaz beni,kusura bakmayın.Cenk kötü geçen sezonlarda milli takımda değişmezdi kariyerinin en iyi senesinde milli takımda yok.Aynı koç,aynı takım

Yapmayın ağabey siyasetle ne ilgisi var.
Başka bir iş var bu işin içinde ama kesinlikle siyaset değil.
Ne yani Tanjevic,Ak Parti'li mi?

Burada tek bir gerçek var, Fenerbahçe'nin oyuncusu olmayan ve Fenerbahçe'ye gitme potansiyeli olmayanlar kadrodan çıkartılır. Merak ediyorum Sinan'ın durumu ne olacak. Ne kadar oynar? Cenk, Furkan (ameliyat olmasına ragmen Avrupa şampiyonasında oynar) kadroya alınmıyor ve Birkan ile Cemal tercih ediliyorsa bence de ya art niyet var, yada bazı merkezlerden talepler var. Bir de Tanjevic'in yaşı da düşünülürse bazı yeteneklerini de unutmuş olabilir :)

Cenk o mikrofon olayından dolayı alınmadı kimse bahane üretmesin.

Milli takımın sponsoru kim Garanti Bankası.

Maç yayınlarını kim yapıyor Ntv.

Ntv ve Garanti'nin sahibi kim Doğuş Grubu yani Ferit Şahenk.

Cenk'te Ntvspor mikrofonunu reddettiği için Milli takıma alınmıyor.

Yapmayın ağabey siyasetle ne ilgisi var.
Başka bir iş var bu işin içinde ama kesinlikle siyaset değil.
Ne yani Tanjevic,Ak Parti'li mi?

Tabi ki kimse tanjevic akp'lidir demiyor.ama tanjevic cenk'i tercih etmeyip ; doğuş,burkan,Melih,Cemal ve dusan'i gorebilen bir kör'dür.ayrıca cenk'i aldirmayanlarin da kuklasıdır.bu ülkede yandaş olmayanlar susmayanlar hep susturuluyor.cenk'in de gösterdiği haklı tepki yüzünden kurban edilmiş olma olasılığı yüksek