23'e saygı göstermesi gereken kişi LeBron'dur zaten abi Bi basın toplantısı yapsa MJ gibi olamayacağını kabul etse aramızdaki tüm buzları eritirim LeBron'la
Saadet Unal' Alıntı:Yahu ne istiyorsunuz şu LeBron'dan ? Adam Nba'nin gelmiş geçmiş en iyi basketbolcularından biri..
Gazanfer Tosun' Alıntı:[quote="Saadet Unal":2f800i10]Yahu ne istiyorsunuz şu LeBron'dan ? Adam Nba'nin gelmiş geçmiş en iyi basketbolcularından biri..
Saadet Unal' Alıntı:Onu bunu bilmem.. Sen ve Tugay Lebron'u kıskanıyorsunuz.. :ehue
Uğur YILMAZ' Alıntı:Herhangi bir süperstar çıkarır zaten konferans finaline demişsin Gazanfer. Bilmiyorum ben mi yanlış hatırlıyorum. Kobe, Lakers'ta tek iken nerelerdeydi?
Emre Yuksel' Alıntı:lebron adam değil
ya lebron modern çağların yeni antipatik yüzü.. tamam da adamı joe johnson la falan karşılaştırmayın intihar eder. elbet yanlış olan bir şey var ki orlando gibi yarım bir takıma elendiler.. adamdan da nefret ediyorum ama j.j ile karşılaştırmak da ayıp.. ölmüş bir franchise ı aldı buraya getirdi adam. ılgauskan 15 senedir falan orda.. varejao dediğiniz adam basketbolcu falan değil.. tekme tokat dirsek kovalayan bir serseri.. szcerbiak, daniel gibson, ölmüş ben wallace.. bunlarla oynadı bu adam.. mo williams desteklemese daha önce de elenebilirlerdi. ben bu tek kişilik dev orkestra halleriyle yine de orlando yu elemelerini bekliyordum ama olmadı.. buradaki bazı arkadaşları bu konularda fazla toy ve heyecanlı buluyorum.. lebron un dünya üzerinde tartışıldığı tek foruma üye olmakla da gururluyum.. ya adamı sevmeyebiliriz, ben de nefret ediyorum da yaptıkları ortada..
murat özyer kötü, koray hoca adam değil.. kim adam, kim coach anlamadım ki.. zaten forumun erkek-bayan basketbol bölümünden soğumuştum.. nba ye sığınıyorduk.. burası aynı oldu.. lebron adam değil, michael jordan ne yapmış, kobe beceriksiz.. anlayamıyorum.. ben yine roland garros a sığınayım.. artık buraları okumuyorum bile.. şu finaller geçsin de gerçek nba severler, bu oyunu sevenler kalsın.. yok lebron iyiymiş, hedo süpermiş.. nerede kaldı basketbol sevgisi..
Abdullah SAYGILI' Alıntı:Seri bitti Bu Başlığı artık kilitlesek daha iyi olmaz mı ?
Kobe - Lebron kavgaları uzarda uzar artık bitmez.
Neden bu konu başlığı altında Kobe-Lebron atışması yapılıyor oda ayrı bir sorun.
Dahada neden izin veriliyor anlam vermek güç !