Cleveland Cavaliers vs. Orlando Magic

Cavs'lı arkadaşlar bu serinin üstüne buz gibi bir bardak Terkos suyu içerler artık. :ehue

Lebron James'e UPS ile çatı anteni yollayacağım NTV üzerinden finalleri ücretsiz izlesin evinden. İstatistiklerine de NBA Live 2009 oyunundan devam eder... :)

Gerçek MVP'lerin nasıl maç kazanıp,kazandırdıklarını batı final serisinde görmüş olduk.
 
LeBron düşmanı nedemek ya ? 18 yaşında çocukmuyuz onun düşmanı olucaz anlamadım.. her mesaj da bi anlam mı olmalı.. isteyen dalga geçer , isteyen gırgıra alır.. her mesajın hesabını mı vericez.. takılmayın bu kadar LeBron'du , Kobeydi..
 
Gırgır da yapılır geyik de dalga da geçilir ama bazı gerçeklere dayandırılır. Asılsızca yapılmaz. Kimseden hesap sormak haddimize de değil nedenlerini yazın da biz de bilelim diyoruz LeBron'la dalga geçilmesinin. Adam tüm gücüyle savaşıyor ama takım arkadaşlarıyla değil de onunla dalga geçiliyor. Neden? Hazmedilemiyor mu performansı?
 
Açıkçası maddi kaybım olduğu için bu Le bron a edilen sözleri üstüme alıyorum,insaf adam tek başına kıçını yırtıyor Mo ya top veririsin girer beynine yer boşa top çıkarırsın gibson wally delonte potayı döver içerde ilgauskasın ne yaptığını kendide bilmiyor bu sene varejao anca üçkağıtda aklı
Bu takım Le Bron dan önce aynı topçularla 10 küsür galibiyet aldı koca senede, adam 25 yaşında ve kaç senedir bu platformda en üst seviyede basket oynuyor,her gece gözünün içine bakan 10 küsür bin adamın önünde maç yapıyor hiç kaytaramaz hiç top istemiyorum diyemez hiç 2 maç kötü oynayamaz bu adam, böyle kaç adam var sanki bu oyunda
Le Brona salllayan arkadaşlar elinizi vicdanınıza koyun çoğunuz onun 2-3 yaş aşşağı veya yukarısısınız adamın yaptıklarını Play-Stationda yapsak sevinçden kramp girer biryerlerimize ,sabah kalkıp pijamayla maç izlemeye veya boxscore dan highlightsdan ulemalığa gerek yok:=) :=)
Levent doğru demiş takılmayalım Kobe Le Bron onlar aşar bizi :=)

bu yazı bir yerlerimde açılmış şemsiyenin gazıyla yazılmışdır:=)
 
Neyse abi ben hesap sormuyorum, soru soruyorum sadece.

Bu bölüm eğlenceli gidiyor, gerilmesin.
 
ugurcum, tepkin oyle guzel ve seviyeli ki tebrik ederim, alperenin de jesti bir o kadar guzel..

serinin tum maclarini izlemis biri olarak, orlandonun seriyi hakettigini soyleyebilmek icin, basketboldan cok da fazla anlamak gerekmedigi inancindayim. aktif basketbolcular arasinda en iyisi olan lbj, oyun kurucudan da ziyade, iyi bir pivot bulmali kendisine gelecek sezon icin, macin sikistigi anlarda, pota altinda besleyebilecegi, ve tabii bir de istikrarli bir sutor. zaten yuksek oyun zekasiyla, oyun da kuran lbj nin, pota alti destegi almasi sart..

orlandoya gelince, ilk mactaki galibiyetten sonra bile, hic bir umudum yoktu seriye dair, en antipatik oyuncu dalinda odulu tek basina hakeden mo williamsa katiliyordum acikcasi, orlandonun 4 mac kazanamayacagi konusunda, lbj izin vermez dusuncesiyle, ancak ust duzey bir takim olduklarini gosterdiler tum basketbolseverlere, serinin 5. maci haric..

acikcasi, bu basariya ragmen, hala finalde cok fazla sanslari olmadigi kanaatindeyim. her zaman dogu tarafindan gelen takimin nba finallerini kazanmasini isteyen biri olarak, ayrica anfernee den sonra ilk defa final goren orlandoyu ayri bir desteklememe ragmen, ible LA den yana, ancak orlando bu, turkiyeye gelecek ikinci bir yuzuk, guldurecektir bizleri..

bitirmeden once, hemen herkesin goruslerini takip eden biri olarak, anlayamadigim bir nokta var, orlando kiminle eslesirse eslessin, zayif benchinden dem vuruluyor, halbuki pietrus, anthony johnson, gortat gibi, ilk 5 rahatlikla cikabilecek oyunculara sahip bir takim, hatta jj sut opsiyonuyla, battie de uzun rotasyonuna getirecegi katkiyla kaydadeger opsiyonlar..

sanirim ben yanlisim ..


Uğur YILMAZ' Alıntı:
Öncelikle seriyi hak eden TAKIM geçti. Bu yüzden Orlando'u tebrik etmek gerekir. Bir kez daha görüldü ki tek kişi bir takımı yenemiyor. Bu tek kişi şuan Dünya üzerinde bulunan en iyi basketbolcu olan LeBron olsa dahi. Bu yüzden basketbolun takım oyunu olduğu bir kez daha ortaya çıkmıştır. Elinizdeki adam en iyisi olsa bile yanındaki parçalar o sorumluluğu kaldıramayacak durumda ise sonucu değiştirmeniz zor.

İlk önce seri hakkında birkaç şey söylemek istiyorum. Orlando başta da söylediğim gibi seriyi TAKIM olarak hak etti. Dar gibi görünen rotasyonlarını nerdeyse max. verimle kullandılar. Tabi Orlando'nun bu başarısındaki bence önemli etkenlerden biri Cavs serisine gelene kadar Play-Off sürecinde daha da olgunlaşmaları. Cavs'e göre çok daha zor bir yoldan geldiler. Ancak bu süreç onların olgunlaşmalarını ve kritik anlarda daha iyi işler yapmalarını sağladı. Belki yorgunluk onlar için bir faktör olabilirdi ancak Cavs'in Orlando'ya karşı uyguladığı yanlış savunma taktikleri ve Howard'ın pota altındaki üstünlüğü onların bu dezavantajı yaşamalarına da engel oldu. Hido-Lewis-Howard üçlüsü ile içten ve dıştan çok can yaktılar. İçerde Howard bir türlü durdurulamadı buna karşılık dış alan savunmasında da yeterli seviyede olamadılar. Bu da Hido ve Lewis ritmlerini buldukları zaman maçın Orlando lehine dönmesini sağladı.

Diğer taraftan Cavs cephesi ise Orlando serisine kadar kendini pek zorlamadan geldi. Henüz gerçek bir Play-Off serisi oynamamak onlara Orlando karşısında pahalıya mal oldu. Normal sezondaki savunma takımından çok uzaktaydılar. Onları buraya getiren şeyleri unuttular. Normal sezonda yaptıkları şeyleri yapamaz hale geldiler. Play-Off sürecinde olgunlaşmış ve daha iyi bir takım olmuş olan Orlando'ya karşı o direnci gösteremediler. Ve LeBron, West ve biraz da Ilgauskas dışında Orlando'ya karşı o direnci gösterecek, sorumluluk alabilecek seviyede değillerdi. Düşünmüyor değilim keşke Detroit ve Hawks serilerinde biraz daha zorlansalardı. Bu onların Play-Off havasına daha iyi alışmalarını sağlardı.

Dediğim gibi Play-Off süreci için daha takım gibi takım olmuş olan Orlando karşısında oyuncular bir adım geriye atınca yük LeBron'un üzerine kaldı. Mo normal sezondan çok uzak performanslar sergiledi. Zaten onun biraz kıpırdandığı ve katkı verdiği maç olan 5. maçı da kazandık. Bu seri bu kadar kötü gitmesine rağmen ipler Cavs'in elindeydi. LeBron'un yanına çıkartılabilecek bir skorer bu seride çok şeyi değiştirebilirdi. Ancak Mo bu direnci ve sorumluluğu almayı bir türlü beceremedi. Yük de LeBron'un üzerine kalınca olan oldu.

Ayrıca seri boyu yorum yapmamaya dikkat ettim. Ama yine LeBron'un üzerine çok gidildi. Hep LeBron lehine çalınan yanlış fauller ön plana çıkartıldı, hep hakem yanlışları Cavs lehine yapılıyormuş gibi bir hava yaratıldı. Ama en az Cavs kadar Orlando'ya da iltimas geçildi. Orlando da kendi evinde kollanıldı. Ama bu tip serilerde bu tip şeyler konuşulmamalı. LeBron'un egosundan bahsedilmiş. Ya adam daha ne yapsın. Adam boş pozisyonu yaratıyor gidip bir de atamazlarsa diye bekçiliğini yapsın. Bu adam şuan Dünya üzerindeki en iyi basketbolcu belki de Kerem Abi'nin dediği gibi bundan dolayı üzerine çok gidiliyor. Eğer adamın kazanma azmi ve hırsı egosu olarak görülüyorsa evet bu adam dünyanın egosu en yüksek adamlarından biri. Ve yaptıkkları, basketbol ve takımı için ifade ettiği değer o rakamların çok ama çok üzerinde. Oynadığı basketbol, verdiği keyif herkesi mutlu etmesi gerekirken onun yaptıklarını kıskanmak ne kadar doğru bilemem. LeBron saygıyı sonunan kadar hak eden bir adamdır.

Cavs ile ilgili sezon değerlendirmesini ve gelecek sezona ilişkin yorumları daha sonra yaparız...

NOT: Alperen tebrik ederim iddiayı kazandın. Bana avatarı msn'den yollarsın bende gerekeni yaparım.
 
Alperen anlam veremediğim bir jest yapmış. Şahit olduğum için pişman oldum açıkçası.
Bir iddiaya girilmişse sonuç ne olursa olsun yaptırımlar uygulanmalıdır.
Alperen'in jestine karşı ben de Uğur'dan bir hareket beklerdim ama yapmamış. Sanırım elenmeyi, Lebron'un finalleri TV'den takip etmesini yediremedi kendine.
2. maçtan sonra burada kuyruk acılarından bahsederken de ben buradaydım. Yine buradayım... Ama bir farkla, ben finaldeyim ve iddiaya girdiğim kişilerin avatarları,imzaları ile birlikte...
 
Kerem SEÇER' Alıntı:
LeBron daha ne yapmalıydı sevgili LeBron düşmanları? Yazın ki şunu yapmalıydı, yapamadı.

Kendi adıma cevap vermem gerekirse Kerem Abi;

Öncelikle LeBron düşmanı değilim.Düşman kelimesi biraz ağır sanki.Sadece saha içi ve dışındaki hareketlerini sevmiyorum.Oyununu değil.Bu yüzden her zaman başarısız olmasını isterim ve bu karakterle bu kafa yapısıyla yüzük bile kazanamayabilir.

Son maçtaki oyununa gelince...İlk 3 periyot LeBron pek ortalarda gözükmeyince korkmuştum açıkçası.Serinin 5.maçında yine 3 çeyrek susup son periyot 17 sayı atmıştı.Ama düşündüğüm olmadı.Son 2 dakikaya girilirken maç koptuğunda bir istatistik geldi ekranlara.O bile herşeyi açıklıyor.

Serinin 5.maçı --->>>4.periyot 17 sayı 4 asist
Serinin 6.maçı --->>>4.periyot 1 sayı....

Takımımın ona bu kadar ihtiyacı olduğu,belki de sezonun en önemli 12 dakikasında tam anlamıyla döküldü LeBron.Madem bu adam dünyanın en büyük oyuncusu,MVP insan 4.periyotta saha içinden 1 isabet bile bulamazmı?(maç kopmadan)İşte tüm dalga geçişimiz,tüm gırgırımız bundandır.LeBron bu kafa yapısıyla zor yüzük kazanır.Konferans Şampiyonluğunu bile göremez.Onun karakterinde,onun davranışlarında bir oyuncuyu da yüzük kazanamayan yıldızlar listesinde görmek çok hoşuma gider doğrusu.

Saygılar...
 
Öncelikle önceki mesajlarınla bu mesajın arasında nasıl bir çelişki olduğunun farkındasındır umarım. LeBron'un çok sayı attığından şikayet edip, bu maçta da sayılarına dikkat çekmen garip. 40'ın üstünde atınca dalga geçiyorsun, altında atınca yine dalga geçiyorsun.

Dökülen LeBron'un takımdaşları tarafından yenilen asistlerine neden dikkat çekmiyorsun onu da hiç anlamıyorum. Dün en az 5-6 net pozisyonu harcadı takım arkadaşları. Öyle böyle değil. Hadi diyelim bu normal.

LeBron son periyotta 1 isabet bile bulamaz diyorsun ardından da bu kafa yapısıyla zor yüzük kazanır, konferans şampiyonu bile olamaz diyorsun. İsabet ile kafa yapısı arasındaki bağlantıyı kuramadığım gibi kafa yapısı ile şampiyonluk arasındaki bağlantıyı da kuramadım. Takım arkadaşlarına 10'larca pozisyon hazırlayan bir oyuncunun hangi kafa yapısı engel şampiyonluğa. Bencilliği mi? O zaman baştan izleyin maçları. Bencil mi değil mi?

Tek yazdığınız karakter. Başka da birşey yok. Tabi bir de 90 maçta bir kere denk gelen isabet bulamaması. Tabi onu da karaktere bağladığın için herşey karakterde bitiyor. Karakter. Şundan eminimki LeBron'un karakteri ve hırsı şu anda Galatasaray futbol takımından oynayan çoğu oyundan daha sağlamdır. Hem de hepsinin toplamından daha fazla şöhrete sahip olmasına rağmen. Futbolcularımıza toz kondurmayan bizler işimize gelmeyence nasıl da karakter analizi yapar duruma geliyoruz.
 
Yahu arkadaşlar bir tek lebron ile olacak işler değil bu playofflar.cleveland lakersin karşısına finalde çıksa bile şampiyon olmaları çok zordu zaten.Lakers kadrosunda kobe durgun olsa bile gasol ,odom, bynum,ariza gibi çok iyi parçalar var.Lebron 20-22 sayılarda kaldığı zaman cleveland tepe takla oluveriyor.Ee her maçta 40 sayı 13 ribaund 12 asist olmayacağına göre.Şimdi lakers finalde orlandoya karşı daha çok zorlanır.Orlandoda 1 adama bel bağlayan takımlardan değil çünkü.Bence lakers-cleveland finalinden çok daha güzel oldu bu.Ve çok çekişmeli ve zevkli geçecek.
 
Arkadaşlar Lebron tek başına oynuyor gibi bir ithamda bulunmadım yanlış anlaşılmasın sakın.Lebronun yanındakiler de maalesef iş yok anlamında söyledim.Mo williams 3 sayılık atıştan başka bir şey yapamıyor.West biraz penetre ediyor işte.Ilgauskas yaşı gereği istikrarlı değil.Varejao ve B.wallace savunma olarak fena değil ama hücumda(özellikle B.wallace) rezaletler.Lebron 50 atsa ne olur 10 kusur da asist yapsın.Etti 70 bilemedin 80.Abi adamlar 117,113 sayılara çıkıyorlar üstelik Hidayet te kendi ortalamalarının altında kalmışken.Clevelanddan başka tüm takımlarda yükler paylaşılmış görünüyor kısacası.M.jordan bile böyle bir sistemde oynamadı.Chicago nun pippeni rodmanı longleysi harperi vardı yav.Cavs da herkes lebronun eline bakıyor bu nasıl bir sistemdir.Bu nasıl bir takım oluşturma olgusudur.1 yada 2 süper yıldız etrafına onu ok güzel destekleyecek adamlar veya dinlendirecek adamlar alınır.Kadroya bak Lebron ve maçı en iyi yerden izleyen(saha içinden) 5-10 tane oyuncu müsvettesi
 
Tugay Aktepe' Alıntı:
Alperen anlam veremediğim bir jest yapmış. Şahit olduğum için pişman oldum açıkçası.
Bir iddiaya girilmişse sonuç ne olursa olsun yaptırımlar uygulanmalıdır.
Alperen'in jestine karşı ben de Uğur'dan bir hareket beklerdim ama yapmamış. Sanırım elenmeyi, Lebron'un finalleri TV'den takip etmesini yediremedi kendine.
2. maçtan sonra burada kuyruk acılarından bahsederken de ben buradaydım. Yine buradayım... Ama bir farkla, ben finaldeyim ve iddiaya girdiğim kişilerin avatarları,imzaları ile birlikte...

Abi bu Alperen tercihidir bana karşı olan bir jestidir. Ona tekrar teşekkür ederim. Dikkat edersek iddiada o bu avatarı koyacak diye bir durum yoktu. Kaybeden kazananın istediği avatarı koyacaktı. Ben de Alperen'in istediği avatarı koydum. Tekrar teşekkür ediyorum ona. Bana benim nefret(!) edebileceğim, sevmeyeceğim avatalarlar koydurabilecekken Hüseyin Beşok gibi güzel bir insanın avatarını koydurmuştur.

Yedirememe meselesine gelince. Evet yediremedim. Hala daha da yediremiyorum ve kötü sürprizin etkisi altındaydım. LeBron'un bu kadar çabasından sonra afedersiniz ama yanındaki odun(!)lar yüzünden bu turu geçemeyişini hazmedemiyorum. LeBron bu işi kaldıramadı, yapamadı gibi bir durum olsa inan hiç koymazdı bana. Ama ortada bir adam var. Bir basketbolcunun yapabileceği her şeyi yapıyor ama yanındakilerin bu işi kaldıramaması sebebiyle zafere uzanamıyor. Neyse...

Gazanfer'in mesajlarına gelirsek. Kerem Abi zaten tutarsızlığı anlatmış. Bunun üstüne pek fazla birşey söylenmez ama ben birkaç kelime etmek istiyorum. Bir maç veya bir periyot LeBron'u ne eksiltir ne fazlalatır. LeBron bu seride ve her zaman elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışmıştır. Hiçbir zaman pes etmemiştir. Bazılarının egoizm olarak görmek istediği ama aslında onun hep daha iyi hedeflemesi, daha ileriyi istemesi, kazanma azmi olan davranışları hiç bırakmamıştır. LeBron ileride 50 15 15 de yapacaktır belki bunu bilemeyiz. Zaten bu kadar basketbol için yaratılmış bir adamdan da yeteneklerinin tamamını göstermemesini isteyemeyiz. Denildiği gibi LeBron'a olan eleştiriler ve haksız ithamlar onun bu performansını kabul edememek veya en iyisi olduğunu kabul edememekten olsa gerek. Her neyse daha fazla uzatmaya da gerek yok.

NOT: Savaş Abi teşekkürler.
 
Şu forumda Lebron'a karşı içerisinde en büyük kin hisseden insanlardan bir tanesiyim, daha doğrusu bir tanesiydim. Bu güne kadar da çokca dile getirilen sebeplerle kendisini pek sevmem, o meselenin farklı bir boyutu ve şu an için o boyutla işimiz yok. LBJ denilen adama karşı duyduğum o büyük antipatiye rağmen şu forumda kendisi aleyhinde yazılan kimi yorumlardan dolayı, benim içimdeki nefretin dozajı dahi düştü KİNG JAMES'e karşı,emin olun.Kimi abilerim ve arkadaşlarım bu derece kırıcı olabiliyorlar. Hele kendimi Lebron James severlerin yerine koyduğum zaman yapılan yorumların ne seviye iğrenç olduğunu daha iyi kavrayabiliyorum.

Gelelim Tugay Abi'min anlam veremediği meseleye. Abi utanç duymana gerek yok, denildiki anlaşma sırasında istenilen herhangi bir avatar. Benim Uğur'a takılırken söylemiş olduğum sözler tamamen gırgır amaçlı söylenmiş sözlerdi, bu başlıkta gırgır kelimesinin arkasına her türlü sığınabilirim küfür etsem karşıdaki insana öküz desem gırgır der geçerim problem olmaz ne de olsa, ve de o sözler benim avatar seçme özgürlüğümü engelleyemezdi. Normalde Pistons avatarı koyduracaktım ama Uğur'un gelen tüm tepkilere karşın seri boyunca sessiz kalışı, üzerine son yapmış olduğu genel açıklamanın,Savaş Abi'nin de belirttiği üzere, yaşının çok çok üzerinde bir olgunluk seviyesinde oluşu benim kararımı değiştirdi. Uğur'un yerinde olsam onun kadar sakin davranamazdım kesinlikle ama Uğur bu forumun en seviyeli insanlarından bir tanesi, seviyesizliğe karşı bile seviyesini koruyarak yanıt verebiliyor. Tebrik ederim seni Uğur...
 
Kerem SEÇER' Alıntı:
Öncelikle önceki mesajlarınla bu mesajın arasında nasıl bir çelişki olduğunun farkındasındır umarım. LeBron'un çok sayı attığından şikayet edip, bu maçta da sayılarına dikkat çekmen garip. 40'ın üstünde atınca dalga geçiyorsun, altında atınca yine dalga geçiyorsun.

Dökülen LeBron'un takımdaşları tarafından yenilen asistlerine neden dikkat çekmiyorsun onu da hiç anlamıyorum. Dün en az 5-6 net pozisyonu harcadı takım arkadaşları. Öyle böyle değil. Hadi diyelim bu normal.

LeBron son periyotta 1 isabet bile bulamaz diyorsun ardından da bu kafa yapısıyla zor yüzük kazanır, konferans şampiyonu bile olamaz diyorsun. İsabet ile kafa yapısı arasındaki bağlantıyı kuramadığım gibi kafa yapısı ile şampiyonluk arasındaki bağlantıyı da kuramadım. Takım arkadaşlarına 10'larca pozisyon hazırlayan bir oyuncunun hangi kafa yapısı engel şampiyonluğa. Bencilliği mi? O zaman baştan izleyin maçları. Bencil mi değil mi?

Tek yazdığınız karakter. Başka da birşey yok. Tabi bir de 90 maçta bir kere denk gelen isabet bulamaması. Tabi onu da karaktere bağladığın için herşey karakterde bitiyor. Karakter. Şundan eminimki LeBron'un karakteri ve hırsı şu anda Galatasaray futbol takımından oynayan çoğu oyundan daha sağlamdır. Hem de hepsinin toplamından daha fazla şöhrete sahip olmasına rağmen. Futbolcularımıza toz kondurmayan bizler işimize gelmeyence nasıl da karakter analizi yapar duruma geliyoruz.

Kerem Abi ben LeBron'un çok sayı atmasından şikayet etmedim hiçbir zaman.Fakat LeBron 45-50 sayı atınca takımı mağlup olsa bile LeBron yine süper oynadı imajı yaratılmaya çalışılıyor,buna karşıyım ben.LeBron'un kullandığı top kadar başka bir yıldız top kullansa-örnek vermek gerekirse Melo diyeyim-o kadar sayı atar zaten.El insaf bu adam son maç hariç her maç,maç başı 30'a yakın top kullanmış,bırakalım da 40'ın üzerinde atsın.Ha şimdi son maç top kullanmadı da yenildiler.Sen her maç 30 top kullan takımını hazıra alıştır.LeBron'a verelim nasıl olsa o bişeyler yapar mantığını Cavs'li oyuncuların kafasına yerleştir.Son periyot 1 basket dahi bulama.Bu da LeBron'un istikrarsızlığı işte.Kariyerinin en önemli maçlarından birinde böyle oynanmaz derler adama.

LeBron'un kafa yapısına gelince...Doğrudur her maç arkadaşlarına 10 pozisyon hazırlıyor fakat bunun 3 katı hücum kullanıyor.Çoğu da içeriyi kapattıkları için el üstü atışlar.Bu mu bencil olmayan oyuncu?Ha bu arada doğru ya Cleveland kötü takım,sokamıyorlar.Bu takımda NBA'in normal sezonda en fazla üçlük sokan 3.oyuncusu yok mu bunu anlamıyorum.Herkes suçu Mo Williams'a bulmaya çalışıyor ama LeBron Mo'ya kaç tan boş üçlük pozisyonu hazırlayabildi.Onu geç Delonte West'in attığı sayıların %70'i el üstü basket.Hadi tüm bunları geçtim,takımın bu hale gelmesinde LeBron'un hiç mi suçu yok?Sizin takımınızda belki de ligin en iyi pasör uzunu(Gasol'le karşılaştırılır)varken onun üzerine tek hücum seti yoksa bu adamın yaptığı tek şey orta mesafe şutu atmaksa bişeyler yanlıştır.Bu takımı LeBron'a bağımlı hale yine LeBron getirmiştir.İddaa ediyorum LeBron'un yerine bu takımda Joe Johnson gibi biri olsaydı,topları doğru düzgün paylaşsalardı,belki bu kadar şaşalı bi biçimde(evinde 39-2,4-0 4-0 süpürerek konferans finali)gelemezlerdi ama yine konferans finaline çıkarlardı en kötü.

Son olarak LeBron'un hırsıymış.Yemişim ben öyle hırslı oyuncuyu.Seride hırslı bi oyuncu varsa o da Howard'dı.Futboldan da örnek vericek olursak,hırslı oyuncu zaman zaman kendine zarar da veren oyuncudur.Gattuso vs...Konferans finalinde bırak teknik faulü,doğru dürüst faul bile almadıysa o oyuncu hırslı değildir.Benim gözümde Varejao bile LeBron'dan hırslıdır.LeBron'da hırs değil hava.Her basketinden sonra bağırıp çağırmak,abartılı sevinçler göstermek,bu sevinçler yüzünden birçok kişinin kendisinden biraz daha nefret etmesini sağlamak,dişliklerini iğrenç bi şekilde çıkarıp tekrar yerine sokmak hırs oluyosa bişey diyemem tabi.Zaten şuan basketbolseverler LeBron'a ya sizin gibi tapar,büyük hayranlık besler,yada benim gibi nefret eder.Ortası yok.Bunu sağlayan yine LeBron'un ta kendisi.

LeBron-->>Cristiano Ronaldo
Howard-->>Lionel Messi'dir benim gözümde.Gülen oyuncu iki tarafta da davranışlarımı beğendiğim oyuncular olmuştur.

Son olarak da tekrarlıyorum LeBron bırakın Michael Jordan seviyesine gelmeyi,tek şampiyonluk alırsa sevinsin.Kariyerini 50 sayı 15 ribaund 10 asistle bitirir orası ayrı.
 
Gazanfer Tosun' Alıntı:
.
iddaa ediyorum LeBron'un yerine bu takımda Joe Johnson gibi biri olsaydı,topları doğru düzgün paylaşsalardı,belki bu kadar şaşalı bi biçimde(evinde 39-2,4-0 4-0 süpürerek konferans finali)gelemezlerdi ama yine konferans finaline çıkarlardı en kötü.
Le Bronun yerine JOe Johnson olsaydı Cavs şampiyonmu olurdu diyorsun :=) yani Atlanta da İlgauskas la Mo olsa şampiyon olurdu hmmm :=) :=)zaten bu Le Bronun şu tarihi kupalarla dolu Cavs a tattırdığı işkenceyi kimse tattırmadı :=) Gözümün önünden Carlos Boozer lar Andre Miller lar geçti hele Ricky Davis güzel günlerdi ,Cleveland o günleri mumla arıyor:=)

[quote:1rlh8sh9]Benim gözümde Varejao bile LeBron'dan hırslıdır

Varejao nun hırsıda olmasa at karpuzu dizsin tezgaha zaten yetenek olarak :=)

LeBron-->>Cristiano Ronaldo
Howard-->>Lionel Messi'dir benim gözümde.Gülen oyuncu iki tarafta da davranışlarımı beğendiğim oyuncular olmuştur.

Messi hani şu 3 sene evvel Stamford Bridge deki performarsı ile Oscar kazanmış bu sene de Donestk deki sportmenlik gösterisiyle gözlerimizi yaşartan Messi[/quote:1rlh8sh9]
 
lebron adam değil :)

ya lebron modern çağların yeni antipatik yüzü.. tamam da adamı joe johnson la falan karşılaştırmayın intihar eder. elbet yanlış olan bir şey var ki orlando gibi yarım bir takıma elendiler.. adamdan da nefret ediyorum ama j.j ile karşılaştırmak da ayıp.. ölmüş bir franchise ı aldı buraya getirdi adam. ılgauskan 15 senedir falan orda.. varejao dediğiniz adam basketbolcu falan değil.. tekme tokat dirsek kovalayan bir serseri.. szcerbiak, daniel gibson, ölmüş ben wallace.. bunlarla oynadı bu adam.. mo williams desteklemese daha önce de elenebilirlerdi. ben bu tek kişilik dev orkestra halleriyle yine de orlando yu elemelerini bekliyordum ama olmadı.. buradaki bazı arkadaşları bu konularda fazla toy ve heyecanlı buluyorum.. lebron un dünya üzerinde tartışıldığı tek foruma üye olmakla da gururluyum.. ya adamı sevmeyebiliriz, ben de nefret ediyorum da yaptıkları ortada..

murat özyer kötü, koray hoca adam değil.. kim adam, kim coach anlamadım ki.. zaten forumun erkek-bayan basketbol bölümünden soğumuştum.. nba ye sığınıyorduk.. burası aynı oldu.. lebron adam değil, michael jordan ne yapmış, kobe beceriksiz.. anlayamıyorum.. ben yine roland garros a sığınayım.. artık buraları okumuyorum bile.. şu finaller geçsin de gerçek nba severler, bu oyunu sevenler kalsın.. yok lebron iyiymiş, hedo süpermiş.. nerede kaldı basketbol sevgisi..
 

Üst