Eser Atalay' Alıntı:Le Bronun yerine JOe Johnson olsaydı Cavs şampiyonmu olurdu diyorsun :=) yani Atlanta da İlgauskas la Mo olsa şampiyon olurdu hmmm :=) :=)zaten bu Le Bronun şu tarihi kupalarla dolu Cavs a tattırdığı işkenceyi kimse tattırmadı :=) Gözümün önünden Carlos Boozer lar Andre Miller lar geçti hele Ricky Davis güzel günlerdi ,Cleveland o günleri mumla arıyor:=)
Yazımı dikkatli olursan şampiyon olurdu demedim.Yine şu noktaya gelirdi dedim.Ayrıca evet Atlanta'da şu beğenmediğiniz Ilgauskas ve Mo-Williams olsaydı şu kadronun üstüne şammpiyonluğun en güçlü adaylarından biri olurdu.Ayrıca Joe Johnson'ı küçümsemeyin lütfen.Play-Off'lar boyunca her seriden maçlar izledim.Joe Johnson topu her eline aldığında ikili sıkıştırma getirilen bir oyuncuysa çok iyi bir oyuncudur.Onu da LeBron'un savunduğu gibi gibi teke tek savunsaydı Cleveland ve Al Horford ve Marvin Williams sakatlanmasaydı seride o seriden elenirdi Cleveland.
Eser Atalay' Alıntı:Benim gözümde Varejao bile LeBron'dan hırslıdır
Zaten Varejao'ya yetenekli filan demedim.Bizim tartıştığımız konu LeBron'un hırsıydı.Ben de takımında bile en hırslı oyuncunun o olmadığını söyledim sadece.Lütfen biraz dikkatli okuyalım yazılanları.
Eser Atalay' Alıntı:Messi hani şu 3 sene evvel Stamford Bridge deki performarsı ile Oscar kazanmış bu sene de Donestk deki sportmenlik gösterisiyle gözlerimizi yaşartan Messi
Messi'nin 3 sene önceki haliyle LeBron'un şimdiki halini karşılaştırıyorsunuz ya bişey demiyorum.Haturlatmak isterim Messi 3 sene önce 19 yaşındaydı.LeBron 25 yaşında.Şunu da belirteyim siz isterseniz kabul etmeyin ama Messi karakteriyle ve kulübüne bağlılıyla Cristiano Ronaldo'dan her zaman bir adım önde olacaktır.