salih ve alperen elinize saglik, cok guzel olmus degerlendirmeler.
ozellikle alperenin, sezon icerisinde oynanan maclara dair verdigi istatistikler serinin kilit noktasi. seriye dair umudum az olsa da, ayni senaryonun gerceklesmemesi icin sebep yok.
bu noktada, cok klise olsa da, ilk mac cok onem arzediyor. oyle ki, son sampiyonu 7. macta 20 sayi farkli yenen bir takim var cavaliers in karsisinda, ve cleveland net favori gozukmesine ragmen, ilk mactan cikacak bir galibiyet psikolojik ustunlugu orlandoya tasiyabilir.
orlandonun en buyuk problemi, oyun sikistigi zamanlarda guvenebilecek bir ele sahip olmamalari, hidayetin de dunki gibi performans gostermesini beklemek, pek de makul bir istek olmaz orlando cephesinde.
o yuzden kilit nokta alston in gosterecegi performans, zaman zaman oyundan kopsa da, kisa sureli skor patlamalariyla yapacagi katki, orlandoyu oyunda tutabilecek tek faktor. hayir farkindaysaniz, howardi beslemesi gibi ihtimalleri gozonune bile almiyorum, fazla iyimser olmamak adina.
10 yaslarindayim, cumhuriyet gazetesi, ikinci spor sayfasinin sol kosesinde nba skorlarini veriyor gun asiri, magic tarihinin en iyi kadrosunu yakalamis, benim de gonlumu ilk defa bir basketbolcu calmis, performansiyla degil de, soylenisi cok karizma olan ismiyle, anfernee hardaway..
simdi nereden nereye, yine bir konferans finali ve turkoglu.. ve ben gectigimiz sure zarfi icinde, bir knicks fani olup cikmis olsam da, tekrar orlandoyla atmakta kalp yillar sonra..
floridayi cok sevdigimden mi, yoo..
sanirim nba de en istemedigim sahneyi gormemek adina, dusunuyorum da, elinde kupa, ve bir lbj sampiyonluk yuzugu..
yok yok;
lets go magic..