Alperen kazık yemedin bence ama yani iddaanın içerisinde Uğur varsa ve LeBron diyorsa iddaaya girmeden birkaç kez daha düşünmek gerekirdi. O kadar vakit ayırdınız bence yenilenin canı çok yanacak ve üzülecek.
Abi o konuda endişen olmasın. Bu sabaha karşı LeBron aradı. Malum orada akşam üstü oluyor. Bu iddia meselesi kulağına gitmiş. Dedi ki ''Kırıldım''. Ben de dedim neden. Sonra dedi ki ''30 7 6 benim için nedir ki? Ben senin gözünde bu kadar kötümüyüm? Sen rahat ol. 35 10 10'dan aşağı yapmam''Kerem SEÇER' Alıntı:Bence Alperen kazanır
LeBron 28-29 sayı civarında kalır.
Abi ilk iki maçtan sonra Hido'nun hastanelik olma şansı azımsanmayacak düzeyde benceKerem SEÇER' Alıntı:
Güzeldi Uğur
Benim LeBron hayranlığım büyük ve o ölçüde de Kobe nefretim Tabi şimdi bir de işin içine Hedo girdi. Seriye dair düşüncem şöyle; Hedo bu seriyi alır götürürse Orlando kazansın yoksa Cavs
.Geçen sene iddaaya girmediğim kişi kalmamıştı.Kaan Can Garip 10 gün siteye girmemişti,Boston şampiyon olunca.Taner Tuna' Alıntı:Ah Garnett Ah neredesin
Garnett olsaydı herkesle her türlü iddaaya girerdim.
Katılmakla birlikte , Garnett de olsaydı direk NBA şampiyonluğuna iddiaya girerdim..