Cleveland Cavaliers vs. Orlando Magic

Alperen Kaplan' Alıntı:
Hidayet'in eşini annem tanıyor Uğur, telefonda ben anneme söyledim o da Hidayet'in eşine söylemiş. Şimdi mesaj geldi, iletmiş Hedo'ya sağolsun o da bana bayağı kızmış 15 sayı ortalamanın üzerine çıkamaz nasıl böyle bir iddiaya girer bana hakarettir bu demiş. :)
Hido yavaş gelsin o zaman. Karşısındaki LeBron. NBA'deki her 3 numaradan daha insan dışı özelliklere ve yeteneğe sahip kişilik yani. Dediğim gibi Hido'nun yerinde olsam sakatlandım diyip seriyi bırakırdım. Yoksa nir daha basketbol oynamama ihtimali var... :)

Güzel iddaa Uğur bence daha yakın. Bende denver-lakers serisi için girerim.Nuggets turu geçecek :) Kobe'ye ölüm,yaşasın nuggets!

@ Salih Özmen

Kardeşim her türlü girerim iddaya avatar değiştirme,imza değiştirme koşulları belirleyelim ben varım.

Burak Ceyhan' Alıntı:
@ Salih Özmen

Kardeşim her türlü girerim iddaya avatar değiştirme,imza değiştirme koşulları belirleyelim ben varım.

Burak;

İkimiz girelim istersen. Lakers-Nuggets serisi için.
Sen kazanırsan ben hiç sevmediğim Yao'nun avatarını, sen kazanırsan da Kobe avatarını koyarsın 10 günlüğüne. Ne dersin ? :)

Forum ısınıyor haa :)
Şaka bir yana ben Alperen'in pardon Orlando'nun kazanacağını düşünüyorum... Bunun nedeni olarak da 4 numarada yaşanması muhtemel match-up problemini görüyorum... Lewis ya da Hido'yu Wallace savunmayacaktır herhalde...
Tabi Cleveland'ın da kendine göre avantajları var... Ama bu seride en büyük avantajları bence LeBron James değil... Daha iyi olan benchleri...

Tugay Aktepe' Alıntı:
[quote="Burak Ceyhan":3kto2tmq]@ Salih Özmen

Burak;

İkimiz girelim istersen. Lakers-Nuggets serisi için.
Sen kazanırsan ben hiç sevmediğim Yao'nun avatarını, sen kazanırsan da Kobe avatarını koyarsın 10 günlüğüne. Ne dersin ? :)[/quote:3kto2tmq]
Forum'a girmiyeli neler olmus. Evet Iddiasin'a girmeyi kabul ediyorum. Avatar degistirmek icin. Ben kazanirsam, Sen Kobe'yi koyacaksin avatarin'a, ben kaybedersem sen istedigini soyle.
Bu arada 2 kisi siraya girdik Kobe icin, sende kazanirsan bir tasla iki kus vurmus olacaksin. Anlastikmi ?

Ben Lebron'un belirtilen istatistiklere yaklaşabileceğini hatta geçebileceğini, ancak seriyi Orlando'nun alacağını düşünüyorum. Alperen Lebron konusunda pazarlığı çok aşağıdan açmışsın, biraz daha yüksek tutsaydın daha iyi olurmuş:)

@ Tugay Aktepe

Eyvallah kardeşim ben kabulum.Seriyi Nuggets kazanırsa T-Mac'in resmini atarım koyarsın. Ayrıca imza olarakta T-MAC > Kobe yok nuggets kaybederse sen bir imza söylersin ben yazarım. Şahide gerek yok tüm site şahit :)

@ Salih Özmen

Kardeşim, Tugay için geçerli olan koşullar seninle gireceğiz iddaa içinde geçerli olsun.Eğer okeylerseniz ya da eklemek,düzeltmek istediğiniz bir şey varsa bileyim iddaa başlasın.Hani Lakers'ın 1-0 önde olması korkutmuyor aksine mutluyum.Çünkü; bu kadar harika oynamışken nuggets,tek bir hata ile maç verdi.Aynı hataları bir daha yapmazlar :)

Bu arada; '' ne oldu len Gasol, Kenyon´a karşı yemedi mi 21 sayı, 18 rib, yedin mi blokları kafana kafana Andersen ve Kenyon'dan. '' neyse diğer maçlar daha güzel olacak daha ayrı bir heyecanlanıyorum.

Cavs-Magic maçını da sabırsızlıkla bekliyorum.LeBron karşısında Hido ne yapacak? D.Howard sezonun en iyi maçlarını çıkartacak mı? Rafer Alston bu sefer kimi dövecek :) .

Bağdat KAYNAK' Alıntı:
Ben Lebron'un belirtilen istatistiklere yaklaşabileceğini hatta geçebileceğini, ancak seriyi Orlando'nun alacağını düşünüyorum. Alperen Lebron konusunda pazarlığı çok aşağıdan açmışsın, biraz daha yüksek tutsaydın daha iyi olurmuş:)

Uğur beni kandırmış, hain herif.. :)

Burak Ceyhan' Alıntı:
@ Tugay Aktepe

Eyvallah kardeşim ben kabulum.Seriyi Nuggets kazanırsa T-Mac'in resmini atarım koyarsın. Ayrıca imza olarakta T-MAC > Kobe yok nuggets kaybederse sen bir imza söylersin ben yazarım. Şahide gerek yok tüm site şahit :)

@ Salih Özmen

Kardeşim, Tugay için geçerli olan koşullar seninle gireceğiz iddaa içinde geçerli olsun.Eğer okeylerseniz ya da eklemek,düzeltmek istediğiniz bir şey varsa bileyim iddaa başlasın.Hani Lakers'ın 1-0 önde olması korkutmuyor aksine mutluyum.Çünkü; bu kadar harika oynamışken nuggets,tek bir hata ile maç verdi.Aynı hataları bir daha yapmazlar :)

Bu arada; '' ne oldu len Gasol, Kenyon´a karşı yemedi mi 21 sayı, 18 rib, yedin mi blokları kafana kafana Andersen ve Kenyon'dan. '' neyse diğer maçlar daha güzel olacak daha ayrı bir heyecanlanıyorum.

Cavs-Magic maçını da sabırsızlıkla bekliyorum.LeBron karşısında Hido ne yapacak? D.Howard sezonun en iyi maçlarını çıkartacak mı? Rafer Alston bu sefer kimi dövecek :) .

izin varsa aynı koşullarla burağın yanında iddiaya girmek istiyorum

forever t mac

Aman ha kazık yemeyin bak, dün yarım saatten fazla pazarlık ettik Uğurla, yine de kazık yedim.

Bu arada düşündüm de, yarım saat ile bir saat arası bir zamanı bu iş için ayırmışsak biz harbiden 'KAÇIK' adamlarız. Kusura bakma Uğurcuğum... :)