Cumartesi GALATASARAY - Tuborg 17.00 (Abdi Ipekçi)

Takımımız 3 haftadır maglup oluyor bu maçla birlikte çıkışa geçmek için bize ihtiyaçları var tüm galatasaraylıların bu maçı önemseyip gelmesini bekliyoruz..
 
Tuborg bu yıl çok sağlam değil.Maçtan önce iyi bir uzun bulabilirsek kazanırız.Ama uzun oyuncu konusunda gelişme olmazsa işimiz çok zor.
 
Tuborg nolursa olsun iyi kadroya sahip.
Asimin performansini merak ediyorum.Istatistik olarak inanilmaz bir sene yasiyor.
 
İyi bir uzun oyuncu bulabilirsek kazanırız.İçeriyi karartabilirsek Asım kendisine ait olan steps rekorlarını egale eder.
 
Uzunumuz gelsede gelmesede bu maçı almalıyız.Tuborgu son 4 yılda hazırlık maçları dahil hiç kazanamadık. kazanıp Fenerbahçe maçı öncesi moral ve güven tazelemiş oluruz.
Eski oyuncularımız bize karşı bu sene Tufan dışında moda girdi Denktaş Güney ve Asım Pars bize karşı nasıl oynayacak Asım'ın Türkiye'de Bosna'dan geldiğinde 16 yaşındayken ilk kulübü bizdik.
 
bu mactan sonra onumuzde fener ve efes maclari var, mutlaka bu maci kazanmak zorundayiz, ardindan iki zor mac bizi bekliyor olucak cunki,derbye demoralize bi sekilde cikmak kotu olur, taraftar konusunda ise soyleyecek fazla soz yok, gelecek kisiler yine belli bence, olsun az olsakta oz olalim yeter, takimin her zamankinden daha cok destege ihtiyaci var bu gunlerde, ellerinden geleni yapiyorlar, tuborg maci bizim icin cikis maci olabilir diye dusunuyorum, erdemir ve bjk maclarinda yaptigimiz top kayiplarini tekrarlamayarak , geriye iyi kosarsak kazanmamamiz icin hicbir neden yok...
 
zoban ictigin biralarla efes yeni yabanci alacakmis diyorlar...
 
Hayalmi görüosun Selim yoksa Rüyamı 200 kişi hee vay bea :D
 
erdemir maçında 500 kişi vardı...locaları filan sayarsak...önemli olan takıma destek olacak taraftarın gelmesi...yoksa 500 kişi geliyor zorlansa...
 
Yavaş at oLm Erdemir Maçından Bağıran 20 Kişi localar v.s 40 Kişi fln Toplam Vardı :)
 
hadi be....sen etrafına bakmıyorsun...uA-hollandanın geldiği maç erdemir maçı işte...o maçta 500 e yakın seyirci vardı...40 kişi:)))
 
tuborg maci cok kritik, aile tribununde bagirmasi lazim az cok, bu arada erdem ben mert abin, macta takima bagirin , cabanizi destekliyorum , basket maclarina gelmeniz guzel , ama fenere besiktasa takilmayin, son periyodda mac sonlarinda onu yapiyoruz zaten, hadi goruyum seni tuborg macinda...
 

Üst