son 3 fotoyu torino sokakları diye yuttururuz he, arkada benetton, sokakta torino havası falan böyle..
Bir dahaki maça mazeret hazırAlen Hekimbas' Alıntı:Eyüp abi yalnız o ne merdivenlerdi be hala kendimi toparlayamadım
ee dergiyi getiriyordun cumartesi?Onur UNCU' Alıntı:Ahh ahh dün sınav koyan Matematikçi yüzünden gelemedim,yarın da Trabzon maçında olacağım.Ortam çok güzelmiş kaçmamalıydı.
Bu arada totem konusunda katılıyorum,Klan tayfasında eksilme olmasın.Benim evde olmamam bozar mı acaba?
Ertesi gün alttan aldığım sınav vardı, ama böyle geceler fazla olmaz. Kaçırılmaması gerekir Sınavda şu ana kadarkilerin en iyisiydiMehmet Yıldırım' Alıntı:Uff ya sınav haftasına girmemiş olsadık varya .
ee dergiyi getiriyordun cumartesi?Gökce Başaran' Alıntı:[quote="Onur UNCU":3fisca9c]Ahh ahh dün sınav koyan Matematikçi yüzünden gelemedim,yarın da Trabzon maçında olacağım.Ortam çok güzelmiş kaçmamalıydı.
Bu arada totem konusunda katılıyorum,Klan tayfasında eksilme olmasın.Benim evde olmamam bozar mı acaba?
Biletler bitmiş trabzon maçının buaradada ulebte yarı final oynadığımız kadar trabzon maçıdaönemliBurak Barut' Alıntı:Cafe Klan ruhunun hiç bozulmamasını dilerim Yarın Trabzon maçı tribünleri boş olursa şaşırmam