Cumartesi Yine Klan'dayız(fotolar eklendi)

Acıkcası bügünkü basket macı agır bastı cafe klana gitmicem totem bozulmasın diye evde olucam ama basket macını izlicem samiyende 25 bin ultrAslan orda olucak bizde en azından tv de torinodaki aslanlarımızı destekliyelim sinerji yaratarak !!!
 
Kerem SEÇER' Alıntı:
Biz hazırlandık..Nasıl olmayacak..

İlgi ve talep yokmuş.. Bu yüzden olmayacak dedi.

Buyrun buda SS ;

adszzi7.jpg
 
Eyüp abi gerçekten görüntüler harika neden maçı izlemeyeceksiniz? Kafe dolu da. Abi böyle bir maçta rockcular için verilir mi heyecan.Talep olur abi aç kafeyi :p Arkadaşlar Eyüp abi açmazsa maçtan sonra boykot edin :) Resimler gerçekten harika herkese teşekkürler.
 
bence keyifverici bir maçtı .. rakip zordu ama yinede çok kötü oynadığımızı düşünmüyorum.. Bu akşam cafe klandaydım çok kişi değildik ama güzeldi:)
 
yaa nasıl kıskandım anlatamam yaa :(
çok güzel zamanlar geçirmişsiniz..
işallah kısmet olurda bi gün bende sizlerle beraber bi maç izlerim...
ahh ulann ahh.. neleri kaçırıyorum nelerii
 
Kim ne derse desin bugun Galatasaray basketbolda tarihinin en önemli maçına çıktı ve milyonlarca Gs'linin bundan haberi bile yoktu.Varsa yoksaa futbolun olduğu ülkede basketbol amatör şube olarak nitelendirilir ve gelişmemesi doğaldır.MAçta hiç değilse sık sık anons edilseymiş bari skorlar.
 
10 nisan akşamı o muhteşem zaferi o mekanda yanyana kutlayan ve bir tarihe tanıklık eden herkes çok şanslı olduğunu bilmeli ...kıskanmadık desem yalan olur ama tatlı bi kıskançlıktı ;) fotolar hatıra olarak arşive eklenmiştir,yanlız facebooktaki tag olayı gibi kimin kim olduğunu bilsek iyi olurdu..
 

Üst