Cumhurbaşkanlığı Kupası | Fenerbahçe: 63 - Galatasaray Odeabank: 53

Sancho'nun olmamasından daha kötüsü Ekrem hocanın olmaması olurdu heralde demişti Onur Uncu.Yarın çok fazla eksta iş yapmak lazım kupa için.Kesinlikle takımın maçtan kopacağını düşünmüyorum,sonuna kadar mücadele edeceğizdir,hemde iyi mücadele edeceğizdir fakat muhtemelen galip gelme kısmında rakibimiz ağır basacak gibi gözüküyor.Ya Sancho olsaydı diyerek umutlu açarız umarım sezonu.Heves kıran bir maç olmaması dileğiyle.Elimizden geleni yapalım.

Maç: Fenerbahçe - Galatasaray Odeabank
Salon: Servet Tazegül Spor Salonu, Mersin
Tarih: 16.10.2013 Saat: 18.00
Yayın: Lig TV3

Zor maç . Bence kesinlikle bir hazırlık maçı ama böyle davranmak zor neticede rakip Fenerbahçe. Ergin hoca çaktırmadana yaptı bunu aslında . Umursamadığı maçta şansa bala kazanıyordu hatta. Ama o maçtan alacağını aldı. bayan takımı da aynı şeyi yapabilir umarım. Çünkü sezona ne zaman fırtına gibi girsek sonunda patates olduk. Umarım aynı senaryo olmaz ve tek maçlık tenekenin uğruna sezon gitmez. He tabi kazanırsak ; şampiyon cimbombomum ne istersen iste benden ! :) O da ayrı...

Öncelikle Deniz hoşgeldin:)

Erkekler Cumhurbaşkanlığı kupası maçı öncesinde maçın ortada olduğunu iki tarafın da kazanabileceğini GS'ın oturmuş kadrosu itibarı ile avantajlı olabileceğini söylemiştim. Nitekim maç da öyle geçti. Alabileceğimiz bir maçı verdik. Ki onun detayları ayrı bir tartışma konusu.

Bu maç içinse bizim kazanacağımızı düşünüyorum. GS'ın bu kadrosunun yenemeyeceği takım yok ama bir maçlık geçerli. Serilerde alternatiflerimiz azaldığından diri kalmak da önemli. Ekrem hoca önderliğinde bu maçı alacağımızı biliyorum. İnşallah ayakları düz basar sakatlıksız sorunsuz maçı tamamlarız. O zaman gerisi gelecektir. Maça gitmeyi planlıyordum ama basketbolda kombinelerde yaşanan sorunlar sonrası basketbola konsantrsyonumu yitirdim ve bu maçın olduğu aklımdan gitti dün aklıma geldi maç (Oda benim ayıbım) :(

Yanlarında değilim ama yanlarında olacak arkadaşlarımız var onlar da hakkını verecektir inanıyorum. Başarılar kızlar ben inandım siz de inanın! :)

Şu Fenerbahçe'yi bir kere de iyi zamanımızda yakalayalım... Çok kötü oynuyoruz. Düzen yok, savunma zayıf... İşin kötüsü FB de çok ahım şahım değil. Biraz toparlansak maça ortak olabiliriz.

İlk yarıda farkı 5-8 sayı fark ile kapatırsak 2.yarı için ümitlerim artar.
Onun dışında çokta ümitli değilim.
Daha zamana ihtiyacı var bu takımın...