Cumhurbaşkanlığı Kupası | Fenerbahçe: 63 - Galatasaray Odeabank: 53

1. Çeyrek: 19-7
2. Çeyrek: 11-16

30-23 ilk yarı skoru... Bu kadar kötü bir oyuna, pota altından kaçırdığımız boş sayılara, kaçan serbest atışlara rağmen fark sadece 7... Biraz daha silkinip kendimize gelirsek herşey olabilir. Haydi kızlar!

Sancho zaten sakat Bahar da çember dövünce 4 numaradan hiç verim alamadık. Alba da ritmini bulamamış henüz, pota altında eziliyoruz maalesef sete set de çok bişey üretemedik, sert savunma yapıp tempoyu arttırıp çabuk oynamalıyız yoksa işimiz zor.

Kazanacağımızı düşünmüştüm ama kızların maçı tek bir oyuncunun üstüne bu kadar yıkabileceklerini düşünmemiştim.Kimse kendine güvenmiyor büyük hayal kırıklığı.

Ben uzun zaman sonra ilk defa buraya bir şeyler yazacağım. Sevgili koç Ekrem Memnun ve ekibinin geldiği günden bu zamana kadar kafasındakileri uygulaması için çok çok yeterli süresi olduğunu düşünüyorum. Gelinen süreç sonunda bugün maç öncesi koç maça çok iyi hazırlandık dedikten sonra ilk 5 dakika sonunda tabelada 14-0 gerideydik. Maç boyu öne geçme şansı hatta rekabet etme şansı dahi bulamadık. Ben yapılan yorumların aksine hiçbir yabancı oyuncu transferinin de kaliteli olduğunu düşünmüyorum. Takım sistem olarak da sahaya bir şey koyamadı. Boşa koşmak, efor sarfetmek bir anlam ifade etmiyor. Bu takıma belli bir sponsor bulunup maddi kaynak yaratılıyor ve rakip takımda olduğu gibi Pondexter tarzı bir oyuncu kadroya dahil edilmiyorsa ve sahada rakibe karşı bu denli kötü oyun sergileniyorsa sevgili koç ve ekibine hizmetlerinden ötürü teşekkür etmek gerektiğini düşünüyorum.

Bu düzenin ileriye yönelik umut vaad ettiğini düşünmüyorum, naçizane sevgili koç ve ekibinin görevi bırakması gerektiğini düşünüyorum, herkese mutlu bayramlar.

Sayın Murat Özyer küçülme oranımız 10 sayı fark ile doğru orantılı mı yoksa daha fazla mı fark yemeliydik? Ya da sezon içinde en iyi oyuncumuzu yine sopayla kovalayıp farkın biraz daha açılmasına yardımcı mı olacaksınız?

Gene onu bunu asma kesme antrenmanları başlamıştır. Bunlara şaşırmam ama takımın defansif anlamda odaklanmaması beni çok şaşırttı. Sancho'nun olmaması defansif konsantrasyonumuzu daha da düşürmüş durumda.

Maç öncesi de yazmıştım hiç beklemiyordum bu yenilgiyi. Ama beni şaşırtan iki oyuncu oldu. Nevriye ve Alba. İkiside beklentilerin altında kalsalar oyun gene başabaş olurdu Beklentilerin çok çok çok altında kaldılar inanılır gibi değillerdi. Maçı kaybetmemizin altında da bu yatıyor zaten. FB hakkettiği bir maçı kazandı.

Zellous da kötüydü ama onu az çok anlarım. Daha setler konusunda eksikleri vardır. Takımla fazla çalışmadı. Onu şutu için aldık ama o şutları denediğini de pek görmedik. Maçın başındaysa fantazi şutlar denedik zaten o maçın kırılmalarını sağladı:(

Kısa rotasyonunda sıkıntılarımız var. Esra bile kısıtlı haliyle 20 dk süre aldı. Uzunlarda Bone böyle oynayacaksa sorunumuz kalmaz Sancho gelince. KEşke o aldığımız yabancıyı kısa rotasyonunda tercih etseymişiz. 3 numarada da Şebnem sağolsun iyi kız gayretli kız ama o kadar:( Şaziye olsaydı iyi olacaktı.

Beni basketboldan soğuttular tüm basketbol yöneticilerine teşekkür ediyorum.(Burçin-Murat özelinde).

Bone ilk kez Avrupada resmi bir maça çıkmasına rağmen muhteşem oynadı hemde kendisinden fizik olarak güçlü oyunculara karşı