Ben uzun zaman sonra ilk defa buraya bir şeyler yazacağım. Sevgili koç Ekrem Memnun ve ekibinin geldiği günden bu zamana kadar kafasındakileri uygulaması için çok çok yeterli süresi olduğunu düşünüyorum. Gelinen süreç sonunda bugün maç öncesi koç maça çok iyi hazırlandık dedikten sonra ilk 5 dakika sonunda tabelada 14-0 gerideydik. Maç boyu öne geçme şansı hatta rekabet etme şansı dahi bulamadık. Ben yapılan yorumların aksine hiçbir yabancı oyuncu transferinin de kaliteli olduğunu düşünmüyorum. Takım sistem olarak da sahaya bir şey koyamadı. Boşa koşmak, efor sarfetmek bir anlam ifade etmiyor. Bu takıma belli bir sponsor bulunup maddi kaynak yaratılıyor ve rakip takımda olduğu gibi Pondexter tarzı bir oyuncu kadroya dahil edilmiyorsa ve sahada rakibe karşı bu denli kötü oyun sergileniyorsa sevgili koç ve ekibine hizmetlerinden ötürü teşekkür etmek gerektiğini düşünüyorum.
Bu düzenin ileriye yönelik umut vaad ettiğini düşünmüyorum, naçizane sevgili koç ve ekibinin görevi bırakması gerektiğini düşünüyorum, herkese mutlu bayramlar.