Re: Galatasaray: 71 - Fenerbahce: 55
Madem şimdi değerlendirme kısmına geldik bende birazcık birşeyler karalayayım.
Öncelikle Aslan Yürek Işılımız senin ışıldamanı izlerken bir yandan seviniyorum bir yandan da utanıyorum özellikle geçen sene buradan girdiğim dialoglardan dolayı tekrar özür diliyor ve kendimden utanıyorum.Derya Özyer Galatasaray'ın en iyi bayan guardıydı bence Işıl Derya Özyer^den daha iyi.Işıl herşeyiyle sahada.Ancak bazen yorgunluktan top çıkarmalarda hatalar yapılıyor buna dikkat etmesi gerekiyor.
Esra'ya gelince bombardıman değilde bu sene görevi daha çok savunma gibi geldi bana yeri geldiğinde sorumluluk alacağını gösterdi, ayrıca siyah saçlar hiç yakışmamış Esrama :?
Tuğba Palazoğlu maça çok acemice başladı,ilginç fauller ve şut seçimleriyle ikinci yarıda 2 üçlük peşpeşe sokunca güveni yerine geldi ve bir anda performansının çok üstüne çıktı.
Kübra Sİyahdemir maçla ilgili malesef tek hayal kırıklığı :? Bomboş ötesi bir üçlük kaçırdı komik bir top kaybetti.
Yasemin Horasan kendilerinin bu kadar iyi olacağını tahmin etmiyordum ancak oynadığı bölümlerde hazır görüldü ancak yorulduğunda etkisizleşiyor bunu zamanla alışalacak bir sorun olarak görüyor ve bu sene bize katkısı aşırı düzeyde olacağına inanıyorum.
Marina Kress, yahu sen insan mısın? Her topta kendini yerlere attın, parçaladın yeri geldi şutunu attın yeri geldi savunma yaptın daha ne yapacaktın Helal Olsun beklentilerin üstüne çıktın.
Taj, ablacım daha dün inmiş uçaktan hatta öyle ki Detroit T shirtünü çıkarmamış bile hala aklı Abd'^de kalmış sanırsın ancak maça çıktı sanırsın 59374238 yıldır bu takımda oynuyor hiç sırıtmadı zaman zaman yorgunluklardan oyundan düştü ancak çok isabetli bir transfer olduğunu gösterdi.
Ve o O Bir Tiger,
O Bir Savaşcı,
O bir şutör,
O bir O bir O bir söylenecek o kadar çok şey var ki benim ise aklıma gelmiyor tüküreyim aklıma, Augustus Augustus ah geçen sene olsan da Çakma Kobe'ye gerçeği burada Zilli deseydin.Sen ne ulu sen ne büyük oyuncusun sen nerelerdeydin,kimlerdeydin,iyi ki geldin aşıkları buluşturdun...
Herkes bize hayran, biz Augustus'a hayran.
Cem Akdağ, Türkiye'nin en iyi hocası olduğunu bilmeyen yoktur ancak şu yandaki kameramana nasıl vurmadın tekmeyi hala orada kaldım hocam
Eline sağlık geride 3 kaldı haberin ola...
Evet Çıldırttılar Çıldırdılar Çıldıracaklar...
Yüreğinize sağlık, ellerinize sağlık, kaldırdığınız parmaklarınıza sağlık