Cumhurbaşkanlığı Kupası | Galatasaray LH 62 Fenerbahçe Ülker 64

Emir attığı son şutu değil de ondan önceki 2 turnikesine takılmamak elde değil. Eğer geçen yılki gibi pota altında Ndong gibi bir oyuncumuz olsaydı Emir o turnikeleri atamazdı buna eminim. Girmeye bile teşebbüs edemezdi. Çünkü Ndong rakip oyunculara bu korkuyu salmıştı. Artık böyle bir soruna sahibiz maalesef.

Hocanın şu maçı fazla umursadığını sanmıyorum açıkçası. Yük sezon başı bu kadar Arroyo'nun omuzlarındayken bu kadroyla ben de olsam yavaş girerdim sezona. Tokadı yemek de iyi oldu bi bakıma.
Erceg'in güven problemini , Jawai'yi kullanmaya çalışırken oluşan komiklikleri , Arroyo'ya organizasyon konusunda bile takımın yardımcı olmadığını , takımın set hücumunda yürüyerek hücum ettiğini hoca görmüştür muhtemelen.
Ayrıca marko filan değil şu takıma en gereken oyuncu Engin şu an. Sezon başı yükün guarda binceğini görüp , genç bir guard yerine Arroyo'yla devam eden Ergin hocayı da kutluyorum. Bu sezon başı bizim için hiç maceraya girecek zaman değildi çünkü. Engin dönünce Arroyo vites arttırır. Ama umarım Engin dönene kadar takımdaki bir allahın kulu Arroyo'ya acır da kurguya yardım eder ; Arroyo da bu maçtaki hallere bir daha düşmez.

Bence sabırlı olmakta fayda var.Şöyle ki ;
-Profesyonel sporun herhangi bir dalında bir önceki sezon şampiyon olurken en üst seviyede performans gösteren ve 3 ay aradan sonra bir sonraki sezon kaldığı seviyeden devam eden takım sayısı çok azdır,belki de yoktur ...
-Her sezonun hikayesi birbirinden farklıdır,üstelik basketbol gibi sezonun başında en üst seviyede form tutmanızın uzun soluklu bir macera için risk doğuracağı bir spor dalından bahsediyoruz ...
-Bu takım domercant ve erceg'in hiç katkı vermediği 3 maçı kazandı türkiye kupası'nda.takımımız bir ele bakan değil aksine birbirini tamamlayan oyunculardan kurulu,bu açıdan onların form tutmalarını bekleyecek vaktimiz halen var ...
-Takımdaki tüm oyuncuların kariyerlerine bakıldığında sporcu performaslarının dışında sporcu karakterleri üst seviyede olan oyuncular.Eminim ki performaslarını düşük olarak değerlendirdiğimiz oyuncularımız da sırf bu spor ahlakları sebebi ile kendi performanslarından üzüntü duyup üzerine koymak için mutlaka çalışıp çırpınıyolardır ...
-Eğer orta vadede beklediğimiz seviyeye gelemeyen oyuncular olur ise bu oyuncuların da bu takımın önünü kesmemek için kendilerinin dahi ayrılmak isteyeceklerini düşünüyorum ...
-Populüst veya fanatik bir yaklaşım ile değil realist bir yaklaşım ile söylüyorum ki Ergin Ataman gibi bir antrenör değil bir lider Türkiye'de hiçbir takımda yok.Onun için oyuncuları geçtim Ergin Hoca bile sabırlı olmamız ve bu takıma güvenmemiz için başlı başına bir sebep ...

Kesinlikle en kötü halimizle bile son topta maçı verdik tabiki kupayı Fener'e teslim etmek hoş değil ama sezon açısından çok da üzülecek bir durumda değiliz.Erceg biraz forma girerse Domercant %50'ye çıkarsa bu takım çok rahat maçları alır götürür.

En kötü halimiz diyorsun da adamların da en hazır olmadığı zamanda yenildik ama. 3-4 tane sakatları var tam takım sadece 10 gündür bir aradayken berbat bir üçlük yüzdesiyle oynamalarına rağmen kaybettik. Ayrıca sen son şampiyonsun kadrondan sadece bir adam ayrılmış. Kötü halimiz gibi bir bahanemiz olmamalı. Bu bahaneyi onlar söyleyebilir biz değil.

33 yaşındaki 1 seneden fazla süredir sakat Domercant ile kariyerinde bir sene elle tutulur seviyede oynayabilmiş Erceg form tutacak da biz kazanacağız. Galatasaray neden bunları beklemek zorunda. Yeni aldığımız adamın form tutmasını bekliyoruz neden formda bir adam almıyoruz .5 senedir Erceg'in bir tane iyi denecek sezonu var. Bu senenin de o sezonki gibi olmasını ummak yerine daha istikrarlı bir oyuncu almak çok mu zordu.

Erceg'in kaçırdığı son üçlüğü yeniden izledim. Koç aslında güzel çizmiş oyunu. Herkes Arroyo ve Gordon'a odaklanmışken Erceg'e çizmiş oyunu koç. Erceg topu aldığında boş sayılır, sonra Emir uçarak hamle yapıyor. Erceg'in orda fake göstermesi lazım. Ama zorlama bir şut gönderiyor.

Erceg'in kaçırdığı son üçlüğü yeniden izledim. Koç aslında güzel çizmiş oyunu. Herkes Arroyo ve Gordon'a odaklanmışken Erceg'e çizmiş oyunu koç. Erceg topu aldığında boş sayılır, sonra Emir uçarak hamle yapıyor. Erceg'in orda fake göstermesi lazım. Ama zorlama bir şut gönderiyor.

1.8 saniyede bir uzun oyuncunun fake gösterip şut atması ne kadar seri olabilir sizce?