Cumhurbaşkanlığı Kupası | Galatasaray MP 103 - 97 Fenerbahçe Ülker

Oktay Mahmudi gibi değerimiz varken istediğiniz fantezi kurabilirsiniz
Ben yeneceğimizi düşünmekle beraber buna yürekden inanıyorum.En büyük avantajımız hazır olmamız,moralli olmamız ve geçen seneki kadroyu güçlendirmemiz.
 
Ben sahada feneri rahat yenebileceğimizi düşünüyorum bunu söylerken rahat yeneriz değil rahat yenebilecek kapasitede bir takım olduğumuzu belirtmek istiyorum. Takım bu sene çok iyi ama geçen yılki hem kadın hem erkekler finalindeki hakem hatalarını gördükten sonra bu maçtaki açıkçası en büyük çekincemde hakemlerdir. Mesela türkiye kupası maçlarını seyrediyorum bize o kadar rahat faul çalınıyorki bir ara lakoviçe maçları bu ara canlı seyrettiğim için futbol tabiri ile ayak koyup adamı düşüreceklerdi bunu 2-3 kere yaptılar ve faul çalmadılar lakoviçte bu pozisyonların hepsinde inanılmaz isyan etti ama hakem vermeyince bir şey yapamıyorsun.

Hakem adil olsun yeter.
 
Tek artıları Emir. Hızlı ayakları ve uzun boyuyla hep bize zorluk çıkarttı. Ancak Zaza oynarsa bu sefer gerçekten pota altında ağır basıyoruz. Kim daha çok isterse daha çok konsantre olursa o kazanacaktır ortada bir maç. İnşallah kazanır lige büyük bir psikolojik üstünlükle başlarız.
 
Shipp Emiri cok iyi savunacaktir. Bogdanovic i ise ben pek dert etmiyorum. Euroleague de de hic bir katki alamayacaklar goreceksiniz. Bu skor atamayacak manasina mi geliyor? tabi ki hayir ancak bu adam 15 atsa bile bu sayilar bizim savunmamizi delen, eksik birakan cinsten sayilar olmayacaktir. Ayrica oyunda oldugu surece savunmada hic katki veremeyecek aksine o pozisyonda buyuk avantajli olacagiz. Kisacasi dua ediyorumki emirden daha cok sure alsin.

Pota altindaki ustunlugumuz ise tartisilmaz. Hakem fiyaskosu yasanmazsa alacagimiz bir mac. Ancak hakemlere dikkat diyorum simdiden.
 
Uzun bir aradan sonra yenilmez armadanın bir maçını kaçıracağım o saatlerde işte olacağım ama kalbim galatasaray'la... İddaa'nında belirttiği gibi favoriyiz umarım rahat geçeriz...
 
Sports tvyi uydudan izleyen arkadaşlar ben hep internetten takip ettim de maçları bugün tvden izleyececegim. Uyduda şifre giriyor mu acaba onu merak ediyorum.
 
Benim bilgidiğim Sports Tv uydudan bu tür maçları ŞİFRESİZ veriyor.
Frekans : Sports TV 10970 Vertical Batı 30000 5/6 128 228 Türksat 3A
 
sports tv uydunet, digiturk ve dsmart ta bulunuyor. ben digiturk 'te hd olarak izleyebiliyorum ayrıca hd kanalında hiç reklam da yok molaları fln da takip edebiliyosun çok güzel oluyo :)
 

Üst