Cumhurbaşkanlığı Kupası | Galatasaray MP 103 - 97 Fenerbahçe Ülker

Cevherin olmaması beni şaşırttı..Tbfnin canlı yayın sitesinde Haluk kadroda görünüyor,Zaza yok görünüyor..(Cevher burada da yok görünüyor)
Umarım Zaza ve Cevher kadrodadır..

Farkettim.

Eger Zaza oynayacaksa Caner ya da Cevher'in kadro disi kalmasi gerekiyordu. Hoca Cevher'i tercih etmis ama anlasilan Zaza da olamayacak. Kaptan kadroda.

Salondaki arkadaslarimizdan bilgi geldi.

TBF'nin canli skor sitesinde ufak bir yanlislik soz konusu. Evren, Goksenin, Haluk ve Sertac kadroda yoklar. Oyuncularimiz su anda isiniyorlar.

Haluku kadroda tutup cevheri dışarda bırakmak saçmalık haluğu samsun daki maçta seyrettim fizikman çok bitik nasıl savunma yapacak cevheri neden dışarıda bırakırki. Zazada yoksa eğer kadroyu zayıflatmış mahmudi hoca avantajımız bir anda dezavantaja döndü.

Umarım bu şekildedir.

Icinizi rahatlatalim o zaman.

Zaza isiniyor:

scaled.php

Cevher'in kadroda olup,Caner'in olmaması daha mantıklı olabilirdi.3 numarayı Shipp-Shumpert olarak götürebilirdik.Shumpert bu maçta 4 numara olarak da kullanılacak büyük ihtimalle.Koçun aklında mutlaka birşeyler vardır.

-Ukic'in içeri delici girmesini ve
-Ömer'in fast break atmasını engelleyelim..
-Bogdanovic'i hareketli dış atış atmak zorunda bırakalım veya sürekli yakın durup el gösterelim
-Preldzic'in içeri paslar atmasını engellemek için de sürekli elleri gösterelim..

Bunlarda en az 2-3 tanesini yaptık mı,ister orta sahadan üçlük atsınlar,ister smaç bassınlar bu oyun havada karada bizim diyorum..