Cumhurbaşkanlığı Kupası | Galatasaray MP 103 - 97 Fenerbahçe Ülker

Bugün bazıları için lale devrinin, bizim için de fetret devrinin bittiği gün olacak.. Bugün başlıyoruz ve bu sene erkek/kadın basketbol, futbol ve erkek voleybolla başlayıp tüm branşlarda teker teker kalelerimizi geri alıyoruz. Aziz Yıldırım'ın kankası Adnan Polat'ın her branştaki kötü izlerini teker teker siliyoruz. Bugün bir..

Allah utandırmasın.
 
Galatasaray’da Başkan Ünal Aysal, Galatasaray Medikal Park’ın, Fenerbahçe Ülker ile oynayacağı Cumhurbaşkanlığı Kupası maçı için kulübün aylık Divan Kurulu toplantısına katılmadı. Takımını yalnız bırakmayan Aysal, Galatasaray Lisesi’ndeki olağan ekim ayı Divan Kurulu Toplantısı’nda yer almadı.

Kaynak:Basket Dergisi

Başkanın kayseriye maça gitmesi güzel fakat benim değinmeye çalıştığım nokta Galatasaray Medical Park ifadesi..Biz Medical park oldukta benim mi haberim yok..?
 
sports tv'nin uydu net ve Digitürkte olduguna eminmisiniz? ona göre arkadaşla gidecegim..

Maça gelirsek inş eze eze yeneriz.. neye ugradıklarına şaşırırlar..
 
eze eze alınacak bi galibiyet bekliyorum.çok formdayız.zaza oynasa takımı ateşlese sertliğini sahaya koysa muazzam olur.tam onun maçı esasında.tabiki oktay
hoca böyle bişey yapmaz ama bi an bişe olsa ve mahmuti 'geçirdik molası' alsa..o anı görmek isteriim.kolay gelsin aslanlara
 
Kayseri den selamlar tüm forum ahalisine. Suan salon civarında fener taraftarına rastlamadım gibi birsey. Tek tuk Fenerli var. Taraftar olarak ezici olduğumuz bir gercek.
 
Maç saatinde bu frekanslara bakmakta fayda var.

11.012/30000(V)
11.957/27500(V)


SPORTS TV -Şifreli
11012 V - Dikey Batı 30000 5/6 1141 1241 Türksat 3A

SPORTS TV
11958 V - Dikey Batı 27500 5/6 1141 1142 Türksat 2A
 
az kaldı az inşallah kazanacağız bu maçı.Ezeriz fark atarız diye bir düşünce içerisinde olmaya gerek yok.Bizi yenebilirlerde bizde yenebiliriz.Haydi CİMBOM 12 aslan yürekli ve taraftarınla birlikte Saldır GALATASARAY!!!
 

Üst