Cumhurbaşkanlığı Kupası | Galatasaray Odeabank 48-56 Fenerbahçe

Nuria-Ayşegül
Casas-Deniz
Şebnem-Bahar Öztürk
Duba-Bahar Çağlar
Bone-İnci rotasyonu ile maça çıkacağız muhtemelen.

Bu maçta takımımız adına en önemli iki isim Nuria ve Bone olacak bence. İkisinin vereceği katkı maçın bizim adımıza en önemli yanı olacak.

Özellikle Bone 30 küsür dakika süre olacak gibi gözüküyor.

Tabiki eksikliklerimiz var ama Ekrem Hoca'ya ve oyuncularına güveniyorum.

En azından her zaman ki gibi savaşsınlar.

Ağır basan tek tarafımız Ekrem hoca. Onun dışında eksik oyuncular, yönetim ilgisizliği gibi etkenler Fenerbahçe'yi net favori yapıyor.

Maçtan yana beklentiler herkeste düşük. Geçen seneki oturmuş takımdan sonra yepyeni bir takımımız var. Üstüne Bizim bu sene kadroda yer alan önemli isimlerimiz de bu maçta yer almayacak. Bu da FB'yi direk favori yapıyor. ama bu eksikler ve yeni yapılanan takımın alacağı sonuç sezonu etkilemeyecek. Beklentileri bu maça dönük olarak düşük tuttuk çünkü. Eskiden böyle durumlarda yönetimlere kızardık ama ortada kızacak yönetim de yok. Eskisinin gidişi ile yenisinin gelişi arasındaki boşlukta yönetim kopukluğu var. Koordinatör konusunda zaten ümitleri çoktan kaybettik. GS'ın profesyonel idarecisinin sabah akşam yalanlar söylemesini kimler sindirebiliyor bilmiyorum ama ben sindiremiyorum. Basketbola ilgimi kaybettim sayesinde. Şimdi söylenen yalanları buraya yazmaya kalksak kimse okumaz yazının uzunluğundan.

İşte bu koşullarda yarın parke de olan idareci oyuncu tüm takıma başarılar diliyorum. GS mottosuna uygun şekilde sahada mücadele eden bir takım göreceğimize eminim. Takımda içimizden biri diyeceğimiz Ekrem Hoca buna müsaade etmeyecektir o savaşçılar sahada olacaktır.

Uzun zaman sonra saha kenarında veya içeride Işıl olmadan ilk maçımıza çıkacağız. Sakatlıksız güzel bir maç olsun. :))

Geçen sene 3 kupayı da Fenerbahçe'nin elinden alıp kazandık.
Psikolojik olarak üstünlük bence bizde.
Ekrem Memnun'u olan kazansın...

Bu maçta heyecana gerek yok.En iyi 2 oyuncumuz yok.Fener tam kadro sanırım.Yenersek şaşırırım açıkcası.

Zaten bu kadroyla yenersek ligin tadı kalmaz.

İyi oyuncularımızın katılmasıyla açık ara yaparız gibi bir durum ortaya çıkar.

Şavonte nin yerinede bir transfer yapılacağınıda düşünürsek Ekrem hocayla bizi kimse tutamaz.

Casas çok sıkı bi kız bu çok belli. Hal hareket tavır bunu çok bell ediyor. Biraz tecrübelenince sezon ortası çok yüksek performans verir. Potansiyelini çok belli ediyor .

Bugün kazanmamız çok zor şu kadro ile ama şunu anlıyoruz ki Sancho ve Nevriye ile birlikte yeni bir kısa oyuncu da alınırsa şu kadrosu ile fener bize yine diş geçiremez

Kadromuz çok yetersiz. Işıl-Alba-Shavonte gitti. Nevriye-Sancho yok. Bahar'lardan pek umudum yok. Efsane sezondan sonra takımı bu hale getiren yönetici bozuntuları kına yaksın.

Rakipde Angel ve Tina dısında ciddiye alınacak isim yok .. Gecen seneki ilk 5 imizden yeller esiyor .. Işıl- Shavonte-Torrens-Sancho-Nevriye gibi efsane 5 den yoksun çıkıyoruz maçlara .. Sancho ve nevriye'nin dönecegini düşünürsek Qasas'ı avrupada kullanıp iki numaraya mutlaka Angel tarzı bir lider transfer etmeliyiz.

Yalnız ben yeni takımı çok beğendim.Sancho ve Nevriye gelince geçen seneki kadar güçlü olacağız gibi bir ışık gördüm.Bugünkü yenilgi (eğer yenilirsek) hiçte umurumda olmaz.

Zaten yeni oyuncuların performansını görmek için seyrediyorum maçı.Şavontenin yerinede idare eden bir kısa oyuncu alırsak gene iyi durumdayız.

Gözlemim bu...