Cumhurbaşkanlığı Kupası Organizasyon Başlığı - 12 Ekim Kayseri - Biletler Satışta, YÜKLENİYORUZ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi 12 Ekim'i daha bir sabırsızlıkla bekliyorum. Aslanlara ödeyecek bir borcumuz var, boğazımız patlayana kadar bağıracağız, Cumbaba'yı da alacağız.

Olurmu canım fülker bize 100 sayı fark atar 120-20 filan yeniliriz belki 2 ribaunt alabiliriz asistte yapamayız hani bizim takımımız hiç güçlü filan değil ya:) bunu okuyunca sevinecek çok fülkerli olduğu için yazalım malum pozitifliği sevmeyen çok renktaş görünen fülkerlilerde var burda sevinsin garipler demi:D

ya beyler istanbuldan maç için kayseriye gidicem de maç biletleri biletix ten çıkar mı acaba? bir bilgisi olan var mı? az önce biletix e girdim henüz bir bilgi yokta.

GsBasket Ankara olarak gidiyor muyuz Onur Abi..? : )

Keşke Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Kupası maçı hafta içi, Erkekler Cumhurbaşkanlığı Kupası maçı hafta sonu olsaydı. Mevcut şartlarda gitme ihtimalim yok Kayseri´ye ama gitme imkanı olan kaçırmasın derim Barış. Bu takım her şeyin en iyisine layık. Kayseri´nin de Yenilmez Armada´ya hak ettiği ilgiyi göstereceğine eminim.

Biletler hem Biletix'in internet sitesinden hem de Kayseri Park'ta en alt katta satılacakmış. Maç günü gişeden satış olmayacakmış. Daha belli değil ama büyük bir ihtimalle otobüsle topluca bir yerden gideriz. Yer zaman belli olunca buraya yazarım, şehir dışından gelen ve salonu bulmakta zorlananlar için iyi olabilir otobüsle gelmek. Her türlü yardımı seve seve yapmaya çalışırım. Ben bir kaç tane fazladan bilet alırım herhalde bizim bölgeden nasıl olsa verecek birilerini bulurum maksat tribünler dolu olsun. Yani isteyen olursa bu konuda da yardımcı olabilirim. Yeter ki Armanın Gururu takımımız burada yalnız kalmasın.

Maçların biletleri satışa çıktı konsantrasyon arkadaşlar!

biraz hareket arkadaşlar maça 1 haftadan az kaldı hiç organizasyon haberleri yok daha ne Ankara dan nede İstanbul dan o gün o salonu dar etmeliyiz karşıyakalılara....

Biletlerde GS tarafı şu an çok önde biletler bitebilir lütfen biletinizi erkenden alın!

Biz de Maraş'tan geliyoruz. Biletleri aldırdık. Bitmek üzereymiş. Kayseri her zaman Galatasaray'ımıza sahip çıkmıştır. Yine çıkacak. 5 kişiyiz biz. Burası da artık biraz hareket kazasın!

Bu takım herşeyi hakediyor!
Site girişindeki videoda Tutku Shipp Shumpert'i ağlarken gördüm. Bu filim daha bitmedi. Devamı Kayseri'de çekilecek!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...