Cumhurbaşkanlığı Kupası Organizasyon Başlığı - 12 Ekim Kayseri - Biletler Satışta, YÜKLENİYORUZ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir önerim var! Maça ilgi ve dikkat çekmek için #yenilmezarmadakayseride ve #yenilmezarmadaankarada hastaglarını öneriyorum.

Bilet, organizasyon, maç yayını tarzı bilgilendirici mesajları bu başlıktan takip edelim. Maçın teknik ynden konuşulması için ait ayrı bir konu açılacaktır.

bize ayrılan yerlerden 2 bilet yan yana alınamıyor.
1 saate biter hepsi 34 liralık biletler dahil..

gri kısımlar maç günümü satılıcak ?

Zaza'nın çok süre almasını beklemiyorum şahsen alacağı 10-15 dakika bile yeter bize sonuçta sistem takımıyız, set hücumları yapıyoruz buna ayak uydurması zor Zaza'nın o yüzden direk 25dk oynamasını beklemeyelim yani.

Bize ayrılan biletlerin bittiğini söylüyor facebooktaki Galatasaray basketbol sayfaları.

Fenerbahce Istanbuldan org yapmıyacakmıs sadece kayserı ve cevresı ıllerden GFB temsılcıklerı gıdecekmış..

basketbol kültürü budur. galatasaray'ın ülkeye basketbolu öğrettiğini, getirdiğini unutanlar türkiye'nin her yerinde galatasaraylı basketbol taraftarı olduğunu bir kez daha gördü. euroleague'de a lisans almanın bizim için diğer tüm takımlara oranla daha kolay olduğunu kimse aklından çıkarmasın. bilet alan herkese teşekkürler dersim olmasaydı gidecektim izleyemeyeceğim bile maçı ama gidenler orayı ipekçi'ye çevireceklerdir. yürüyedur Galatasaray...

3 gün kaldı..Galatasaray Basketbol Takımı'nın kendine ait bir seyirci grubu var artık. Bu inkar edilemez bir gerçek oldu. Futbol maçı yayınlanırken bile basket maçını tercih eden, ilk önce basketbol takımını düşünen, onunla deplasmanlara giden.. Bizim biletleri nerden aldığımızı bilmiyorum. Bu gidişle fener tarafçığı kalmış olacak sanırım :) Maçta burdan arkadaşlarla da tanışmak isterim.

Federasyon Kayseri'de oynanan daha önceki derbilerde olduğu gibi pota arkasını fenerlilere vermiş.Fenerbahçelilerin kolay tribün oluşturmak için yardıma ihtiyaçları olduğunu baştan anlamış olsalar gerek.Nasıl oluyorda bize hep pota arkası kısıtlı yerler ayrılıyor anlaşılır gibi değil.
Ne olursa olsun,Kayseride tribünümüzle her zaman ezdik,yine ezeceğiz.

#yenilmezarmadakayseride düşmüş tt den.. asılmaya devam etmek lazım bence.. maç gününe kadar her gün orda olmalı.. her tweetin sonuna koymaya devam edelim diyorum..

Bizim biletler bitmiş adamlar ağlıyorlar biletlere yüklenin galatasarayın biletleri bitmiş diye.Yazık adamlara çok mu yükleniyoruz ne?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...