Cumhurbaşkanlığı Kupası Organizasyon Başlığı - 12 Ekim Kayseri - Biletler Satışta, YÜKLENİYORUZ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu takim destegi fazlasiyla hakediyor.Her gelen mutlaka gelmeyi dusunmeyen bir arkadasinida kolundan tutup Kayseriye gotursun.

Ben bu maçın eger fb de ukiç oynarsa LAko Reis ile ukiç arasında güzel bir düelloya dönüşeceğini tahmin ediyorum.ama tabiki Bizim Reis ukiçe güzel ders verecekdir.

Beyler lütfen imkanı olan bu maça gelsin özellikle Kayseri ve civarında yaşayan arkadaşlar lütfen iyi organize olun yıllardır salonlarda eziyoruz bu seferde ezelim onlardan az olmayalım.

bize Euroleague şerefini yaşattıran Büyük takımımızı ödüllendirme günüdür, İzmir'den 4 kişi geliyoruz özel araçla

Beyler ben biletixden almadım biletixden alanlara sorsam acaba bızım taraftan kac bılet alınmıs orda yazıyor olması lazım? bılgı verınılırse sevınırım :)

Merhaba arkadaşlar,

Üyeliğim eski , bir dönem de sık yazdım ama son dönemlerde pek yazma şansım olmadı.
Tanıyanlar galatasaray.to'dan tanıyabilir (zidane38 :) )
Neyse ben de Kayseri'deyim. Maç ayağımıza geldi ama böyle ters bir saat olabilir mi arkadaş .
6.30 ne ? Benim işten çıkmam 6.30 zaten, araç da yok ki hemen gideyim. Anca 2.yarıya yetişirim.
Bilet alıp almama konusunda kararsız kaldım, maç Kayseri'de diye açıklandığında nasıl sevinmiştim oysa ki.
20'de yap işte, hafta içi 6.30'a maç koyuyorlar.

Kaldı 4 gün.. Biletlerin Kayseripark'ta satıldığını düşünürsek bugün çoğu biter diye düşünüyorum. Malum Cumartesi Kayserililer Kayseripark'a gider mutlaka :) Onun için gitmek isteyen gitme imkanı olan vakit kaybetmeden alsın biletini derim. Bence takım olarak biz daha iyiyiz. Seyirci baskısını da kurabilirsek kupa bizim. Sezona rüya gibi bir başlangıç yapmış olacağız. Basketbol takımı olatrak geldiğimiz nokta inanılmaz. Artarak devam edelim lütfen :)

tribünlerde büyük üstünlük kuracağımız maç olacak..Galatasaray taraftarına ayrılan biletler bitmek üzereyken , rakip için ayrılan biletlerden çok az satılmış durumda..

not:satılan bilet miktarlarını sayı olarak bilmiyorum.

Biletlere ilgi yoğun bizim taraftan. Basketbol maçları için artık klasikleşen bir durum Fenerbahçe maçlarında onlardan çok fazla olmak. Aynen devam..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...