Güzel olacak.Yarı yarıya Fenerbahçe maçlarının tadı hiçbir maçla kıyaslanamaz.Yaz boyunca Euroleague özelinde 'bir sezonun emeği ufak nüanslarla heba olmasın' diye düşündüm durdum.Euroleague'e kapağı atsak da yeterli değil.O emek kupayla,Fenerbahçe'ye karşı alınacak Cumhurbaşkanlığı Kupası'yla taçlanmalı.Galatasaraylı bilinen Kayseri'de de hakkı verilerek kutlanmalı.
Şamil abi,Tanju ve Bağdat abla dışında gelen var mı bilmiyorum.Gelecek olursa paslaşalım,hoş 20 saatlik tren yolculuğundan sonra ne halde olacağım meçhul.
edit:Forum kuralı,daha ziyade üye ricası:Rakip forumlarda yazılanların Gsbaskette yeri yok.Kendilerine bir şeyler söylemek istiyorsanız ortak ortam bulun,orada konuşun.Doğru adres burası değil.
Şamil abi,Tanju ve Bağdat abla dışında gelen var mı bilmiyorum.Gelecek olursa paslaşalım,hoş 20 saatlik tren yolculuğundan sonra ne halde olacağım meçhul.
edit:Forum kuralı,daha ziyade üye ricası:Rakip forumlarda yazılanların Gsbaskette yeri yok.Kendilerine bir şeyler söylemek istiyorsanız ortak ortam bulun,orada konuşun.Doğru adres burası değil.