Cüneyt Erden

Re: Cüneyt Erden ile 1 Yıl Daha

cüneyt geçen sene çok sıkıntılı maçlar oynadı.. özellikle uleb de bir çok maçı çeviren, bitiren adam oldu ama play-off ta kayıptı.. bunu belki de oyuncuların yaşlandıkça, sakatlıkların iyileşmesinin uzamasına bağlayabiliriz..

benim açıkçası cüneyt e bir soğukluğum var geçen seneden kalan.. bu ihsan bayülken olayında , "taraftarımızın protestosunun nedenini anlayamıyorum " demişti beykoz maçından sonra..oyuncuların döktükleri terlerin değersiz kılınmasına isyan eden taraftarı nasıl anlamadı hayret.. valla cüneytin galatasarayın böyle niteliksiz adamlarca aşağılanmasına isyanı olmayabilir ama benim var.. ihsan bayülken e de internetten defalarca bunu ilettim.. gördüğüm ilk maçta da suratına söyleyeceğim..

inşallah giydiği formanın taraftarlarca ne ifade ettiğini daha iyi idrak etmiş bir şekilde sahada olur.. onu seviyoruz..

bu senenin en kötü transferi olur.Üçlük denemekten başka bir şey yapmıyor birazda savunma işte.Başka bi şeyi yok.Aynı yanlışlara devam.Daha iyisinin olmadığını düşünenler hiç mi maç izlemiyolar?İyi iki oyun kurucu ŞART.

serkan dursun' Alıntı:
bu senenin en kötü transferi olur.Üçlük denemekten başka bir şey yapmıyor birazda savunma işte.Başka bi şeyi yok.Aynı yanlışlara devam.Daha iyisinin olmadığını düşünenler hiç mi maç izlemiyolar?İyi iki oyun kurucu ŞART.
Cüneyt ne yaptığını bilir....Şutları kacıracaksa da kaptan kacırsın ;)

serkan dursun' Alıntı:
Nasıl oluyorsa forumda basketbolu birtek sen biliyorsun ha..Sanki 3lük atan her oyuncu iyi adamdır..Cüneytin tecrübesi yeter!!

Emre Doğan' Alıntı:
[quote="serkan dursun":n46w6m3s]bu senenin en kötü transferi olur.Üçlük denemekten başka bir şey yapmıyor birazda savunma işte.Başka bi şeyi yok.Aynı yanlışlara devam.Daha iyisinin olmadığını düşünenler hiç mi maç izlemiyolar?İyi iki oyun kurucu ŞART.
Nasıl oluyorsa forumda basketbolu birtek sen biliyorsun ha..Sanki 3lük atan her oyuncu iyi adamdır..Cüneytin tecrübesi yeter!![/quote:n46w6m3s]

Haklısın Emre..

Farklı bir detay daha var ki takımımızda geçen yıl en iyi serbest atış kullanan oyuncu Cüneyt Erden'di..Takımımızda serbest atış hastalığı varken birde..

Bende zaten 3 lük denemesinden yakınıyorum.24 saniyeyi doldurup uzaktan 3 lük deniyor.Gelecekde kaptandan gelsind ne demek GALATASARAY'a kimsenin zarar vermeye hakkı yok

Henry Dobie gelse keşke...cücü iyide henry dobide kulaga cok hos geliyor...türk de yapılır...bence söylentiler dogruysa biir türk yapılıp gs nin guardı olcak...o zaman cücü yle beraber oynayacaklar...bence o dobie olmalı bu senenin cücü nün senesi olmasını dilerim...

Cüneyt'in topu elinde çok fazla tuttuğu ve yanlış şut tercihleri yaptığı doğrudur. Halbuki onun gibi tecrübeli bir oyuncunun basit oynayıp, daha doğru şut tercihleri yapması gerekir.

Kalitesi tartışılmaz, fakat önümüzdeki sezon inşaallah bu hataları tekrar etmez.

Yeteneklerini doğru şekilde kullanırsa çok faydalı olacağı aşikâr.

Kaptanlığı, oyun görüşü ve sorumluluk anlayışına hiç kimsenin lafı olamaz herhalde.
Ama yanlış tercihlerini umarım azaltır.

Re: # Cüneyt Erden

http://tr.wikipedia.org/wiki/Cüneyt_Erden

Maddeye eklemelerde bulundum.Bilgi sahipleri eksiklik varsa veya oyuncu hakkında başka bilgileri varsa iyileştirmelerde bulunsunlar lütfen.

Artı belirtmek isterimki Galatasaraylılar pek boş bırakmışlar vikipedi'yi, Galatasaray'ın oyuncuları ve şubeleri hakkındaki çok eksik bilgiler var.
Mesela Bayan Basket takımımız hakkında, şampiyonluk sayısı,tarihleri ve kadrosu dışında hiçbir şey yoktu.Birde Fener takımının sayfasına baktım, resmen utandım.Sanki o büyük başarıları Galatasaray değil, Fenerbahçe almış.Bayan basketbolda ekol haline gelmiş bir takımın sayfası böyle olmamalı.Bende 1.5 saatimi harcayarak birşeyler yapmaya çalıştım, maddenin son hali aşağıdaki gibidir.Düzenleme yapmak isteyen yada ek bilgi eklemek isteyen ekleyebilir.

http://tr.wikipedia.org/wiki/Galatasaray_Bayan_Basketbol_Takımı

Tüm istatiği zorlama üçlükler ve iyi olduğunu söylediğiniz serbest atış yüzdesi.Oyunda top sürekli onun elinde;asist yok,penetre yok,oyun differansı yok.
GS-TTK maçından itibaren Dee-Cüneyt ikilisiyle El Amin-Tutku ikilisini değiştirelim.Sonuç:Rahatça geçilen TTK ve BJK maçları ardından seyrine doyum olmayacak f.b. maçları ve yıllar sonra gelen şampiyonluk.
Cüneyt'in kalmasına sevinenler ya 5.liği başarı sayan aslı futbol kökenli seyircilerdir ya da takıma inancı olmayanlardır.
Her takım oyun kurucusu kadar konuşur,biz geçen sene uzun oyuncularımız kadar konuşabildik.En zayıf halka oyun kurucularımızdı.
Kusura bakmayın ben Cüneyt'in takımda olmasına hiç sevinemedim.

serkan dursun' Alıntı:
Tüm istatiği zorlama üçlükler ve iyi olduğunu söylediğiniz serbest atış yüzdesi.Oyunda top sürekli onun elinde;asist yok,penetre yok,oyun differansı yok.
GS-TTK maçından itibaren Dee-Cüneyt ikilisiyle El Amin-Tutku ikilisini değiştirelim.Sonuç:Rahatça geçilen TTK ve BJK maçları ardından seyrine doyum olmayacak f.b. maçları ve yıllar sonra gelen şampiyonluk.
Cüneyt'in kalmasına sevinenler ya 5.liği başarı sayan aslı futbol kökenli seyircilerdir ya da takıma inancı olmayanlardır.
Her takım oyun kurucusu kadar konuşur,biz geçen sene uzun oyuncularımız kadar konuşabildik.En zayıf halka oyun kurucularımızdı.

Söylediklerinizin çoğunda haklısınız ama Cüneyt'in böyle oynamasının sebebi düzgün bir hücum setimiz olmayışındandır.Yoksa Cüneyt'in oyun zekası üst seviyededir ve ikili oyunları da çok iyi oynar.Zaten türk oyuncu sıkıntısı olan şu dönemde sözleşme yenilememize çok sevindim.

serkan dursun' Alıntı:

serkan cüneyit kaptanı beğenmeyebilirsin fikrini rahatca söyleyrbilirsin tabiki ama sende bi renkdaşın olarak ricam burada kimsenin taraftarlığını yada basketbol bilgisini eleştirme muhabbetle kardeşim

dee konusunda sana katılıyorum dee dee dee diye adama taptık maçlarda ama hiç bişey veremedi fülker maçında o son topu kullanamadı hala aklımdan gitmiyo cüneyit kaptan konusunda biraz yanıldığını düşünüyorum cüneyitin her nekadar eli yavaşlamış olsada, basketbol bilgisine ve zekasına gerçekten güvenelerdenim ben

Şamil peki hedef nedir?Şampiyonluk mu,yoksa playy off lara katılmak yeterli mi?Eğer 1. siyse iki iyi guard olmadan bu imkansız.Orhun Ene'de bu yaşlarında bizde oynamıştı.Cüneyt'i tecrübesi için isteyenler onun oyununu hatırlasın.Yönetim yıllardır basketbol konusunda yaptığı yanlışlarla bu hanedeki yanlış kontenjanını doldurmuştur.
f.b. şampiton oluyorsa bizim ne gerekiyorsa yapıp onların üstlerine çıkmamız gerekir.Bu konu bunun için taviz verilemez bir konudur.En iyileriyle oynamamız şart.

haklısın bi solomon bi el amin olsa güzel olur yani iyi bi pg transferini düşünmediğimizi mi sanıyosun çok iyi oyun kurucular ya eurolig takımlarına yada ispnayaya gidiyorlar yani olsa kim istemez mesela hem khalid hem solomon bizde oynasın ama henüz 1 tane yıldız oyun kurucu getirememişken 2 tanesini birden nasıl getirelim benim aklımdan geçen çok yıldız bi oyun kurucu ve cüneyit bizi hedeflerimize götüreceği idi, ama sende haklısın kim istemez takımda 2 tane iyi pg, bunun olabilmesi için ya takımı ispanya ligine taşımak lazım yada eurolig bi şekilde katılmak lazım hak vereceğini umuyorum serkan hocam muhabbetle

Euroleuge hakkındaki düşüncemi transfer dosyasına yazmıştım.Bencede Euroleage ŞART.Murat Özyer hocamızın dediği gibi oyuncular bizi tanımıyorlar.Onlarda kaliteli oyuncularla oynamak istiyorlar.ULEB bu konuda çok fonksiyonel değil(ona bile iki eleme oynayacağımızı düşününce???)