Re: Cüneyt Erden ile 1 Yıl Daha
Kaptana selam..
Yola devam. 8)
Kaptana selam..
Yola devam. 8)
Cüneyt ne yaptığını bilir....Şutları kacıracaksa da kaptan kacırsınserkan dursun' Alıntı:bu senenin en kötü transferi olur.Üçlük denemekten başka bir şey yapmıyor birazda savunma işte.Başka bi şeyi yok.Aynı yanlışlara devam.Daha iyisinin olmadığını düşünenler hiç mi maç izlemiyolar?İyi iki oyun kurucu ŞART.
Nasıl oluyorsa forumda basketbolu birtek sen biliyorsun ha..Sanki 3lük atan her oyuncu iyi adamdır..Cüneytin tecrübesi yeter!!serkan dursun' Alıntı:bu senenin en kötü transferi olur.Üçlük denemekten başka bir şey yapmıyor birazda savunma işte.Başka bi şeyi yok.Aynı yanlışlara devam.Daha iyisinin olmadığını düşünenler hiç mi maç izlemiyolar?İyi iki oyun kurucu ŞART.
Nasıl oluyorsa forumda basketbolu birtek sen biliyorsun ha..Sanki 3lük atan her oyuncu iyi adamdır..Cüneytin tecrübesi yeter!![/quote:n46w6m3s]Emre Doğan' Alıntı:[quote="serkan dursun":n46w6m3s]bu senenin en kötü transferi olur.Üçlük denemekten başka bir şey yapmıyor birazda savunma işte.Başka bi şeyi yok.Aynı yanlışlara devam.Daha iyisinin olmadığını düşünenler hiç mi maç izlemiyolar?İyi iki oyun kurucu ŞART.
Murat İnal' Alıntı:Kaptanlığı, oyun görüşü ve sorumluluk anlayışına hiç kimsenin lafı olamaz herhalde.
Ama yanlış tercihlerini umarım azaltır.
serkan dursun' Alıntı:Tüm istatiği zorlama üçlükler ve iyi olduğunu söylediğiniz serbest atış yüzdesi.Oyunda top sürekli onun elinde;asist yok,penetre yok,oyun differansı yok.
GS-TTK maçından itibaren Dee-Cüneyt ikilisiyle El Amin-Tutku ikilisini değiştirelim.Sonuç:Rahatça geçilen TTK ve BJK maçları ardından seyrine doyum olmayacak f.b. maçları ve yıllar sonra gelen şampiyonluk.
Cüneyt'in kalmasına sevinenler ya 5.liği başarı sayan aslı futbol kökenli seyircilerdir ya da takıma inancı olmayanlardır.
Her takım oyun kurucusu kadar konuşur,biz geçen sene uzun oyuncularımız kadar konuşabildik.En zayıf halka oyun kurucularımızdı.
Kusura bakmayın ben Cüneyt'in takımda olmasına hiç sevinemedim.
serkan dursun' Alıntı:Tüm istatiği zorlama üçlükler ve iyi olduğunu söylediğiniz serbest atış yüzdesi.Oyunda top sürekli onun elinde;asist yok,penetre yok,oyun differansı yok.
GS-TTK maçından itibaren Dee-Cüneyt ikilisiyle El Amin-Tutku ikilisini değiştirelim.Sonuç:Rahatça geçilen TTK ve BJK maçları ardından seyrine doyum olmayacak f.b. maçları ve yıllar sonra gelen şampiyonluk.
Cüneyt'in kalmasına sevinenler ya 5.liği başarı sayan aslı futbol kökenli seyircilerdir ya da takıma inancı olmayanlardır.
Her takım oyun kurucusu kadar konuşur,biz geçen sene uzun oyuncularımız kadar konuşabildik.En zayıf halka oyun kurucularımızdı.
Kusura bakmayın ben Cüneyt'in takımda olmasına hiç sevinemedim.