Cüneyt Erden

Re: Cüneyt Erden ile 1 Yıl Daha

Geçmiş senelerde takımımızda "abi" diyebileceğimiz oyuncuların olmamasından veya azlığından yakınıyorduk.Şu an kadroda Hüseyin ve Cüneyt gibi kaptanlarımız var. Kaldı ki mevcut şartlarda aranan aynı niteliklerde Cüneyt'ten daha iyi bir oyuncu almamız pek beklenecek bir durum değil.

Geçen sene Cüneyt Erden için en fazla şikayetçi olunan konulardan zorlama üçlükleri ve elinde çok top tutması, en az Cüneyt kadar teknik kadronun hatası. Gereken setler oluşturulduğu takdirde takımını ne kadar iyi yönlendirebildiğini geçmiş senelerdeki birçok maçından biliyoruz. Umarız Cüneyt'i bu yönde eleştirmemize sebep olan nedenlerle bu sene karşılaşmayız. Yoksa Cüneyt'in yaşı da ilerlese bu takıma vereceği daha çok şey var.

Cüneyt'e bir şey diyeni Allah çarpar.Adam Dee'nin neredeyse yarısı kadar süre aldı,fakat kabul ederizki Dee'den daha fazla iş yapmıştır.Hem Türkiye'de onun kadar oyun zekası fazla olan oyuncu çok azdır.O yüzden onun kıymetini bilmeliyiz.

Dee'yle kıyaslamakda nerden çıktı.Al birini vur ötekine.Hangi oyun zekası;zorlama üçlükler mi,Hücum süresini mi doldurma,yapamadığı asistler mi?Beğenmediğim oyuncuyu eleştiririm.

Ben yalnızca örnek verdim,kıyaslama yapmadım.Sen beğenmeyebilirsin fakat bu oyuncuyu beğenenler çok fazla.Üstelik kaliteli alacağımız başka Türk söyle alalım.

serkan dursun' Alıntı:
bi de Hakan Köseoğlu'yla kıyaslayın
İstatistikleri karşılaştırdığımız zaman Cüneyt'ten daha üstün gözükebilir, istatistikler her zaman gerçeği gösterir mi o tartışılır. Fakat Hakan'ın Cüneyt'ten daha iyi olduğunu ve daha fazla verim verebileceğini de kabul edelim. Geriye iki soru kalıyor. Hakan, Pınar Karşıyaka ile anlaşırken daha hocamızın kim olacağı bile belli değildi, takımın maddi kaynakları, geleceği de cabası. Ama diyebilirsin ki Beşiktaş Cola Turka antrenörü belli olmadan takıma katkı verebilecek oyuncuları aldı, buna da tamam diyelim. Geriye en önemli sorun kalıyor:
2007/2008 34:24 dk
2006/2007 28:32 dk
2005/2006 29:43 dk
2004/2005 32:58 dk
2003/2004 35:16 dk
süre alan ve bu istatistikle de takımının birinci guardı olmaya alışan Hakan Köseoğlu, takımımızda benchte olmayı kabul eder miydi? Birinci guardımız olma ihtimalini düşünürsek de gelecek tepkiler ne olurdu acaba???

Şampiyonluğa oynayacak bi kadroda 2. guard olmayı niçin istemesin ki?Bir takımın benchindeki en önemli oyuncu oyun kurucusudur.Onun için ilk beş başlayacak oyuncu kadar önem verilip özenle seçilmelidir.

Serkan Abi, söylediğin mantık doğru fakat sence bizim bu seneki şampiyonluk iddiamız ne kadar? Elbette Galatasaray olduğu her yerde şampiyonluk adayıdır fakat bir de gerçekler var. Bu seneki bütçemizle, doğal olarak oyuncu kalitelerimizle ( lobi çalışmalarını hiç saymıyorum bile ) diğer takımların arasından sıyrılmamız çok zor. Benim transfer politikasından sezinlediğim de bu zaten, gelecek seneye hazırlık. M.S üçüncü senesini doldurup, sürekli söylenen Türk statüsüne kazandırılacak, iki senelik sözleşme imzalayan Zizic büyük olasılıkla takımda kalacak ve gelecek seneki yabancılar ve yıldız Türkler için biraz daha para birikmiş olacak. Benim fikrim Galatasaray bu sene, şu anki koşullarda, şampiyonluğa uzak. O yüzden ortada şampiyonluğa oynayan bir takımın ikinci guardı olma gibi bir durum pek yok.

Haklısın Uğurcan zaten benim asıl eleştirim yönetime.Gururıma yediremediğim f.b. şampiyon olurken bizim yokları oynamamız.Sponsor yetersiz,yönetim futbol için yönetim.Yinede sonuna kadar destek.Yenilmez armada bir gün geri dönecektir.

Re: # Cüneyt Erden

Nuriye NUR' Alıntı:
http://tr.wikipedia.org/wiki/Cüneyt_Erden

Maddeye eklemelerde bulundum.Bilgi sahipleri eksiklik varsa veya oyuncu hakkında başka bilgileri varsa iyileştirmelerde bulunsunlar lütfen.

Artı belirtmek isterimki Galatasaraylılar pek boş bırakmışlar vikipedi'yi, Galatasaray'ın oyuncuları ve şubeleri hakkındaki çok eksik bilgiler var.
Mesela Bayan Basket takımımız hakkında, şampiyonluk sayısı,tarihleri ve kadrosu dışında hiçbir şey yoktu.Birde Fener takımının sayfasına baktım, resmen utandım.Sanki o büyük başarıları Galatasaray değil, Fenerbahçe almış.Bayan basketbolda ekol haline gelmiş bir takımın sayfası böyle olmamalı.Bende 1.5 saatimi harcayarak birşeyler yapmaya çalıştım, maddenin son hali aşağıdaki gibidir.Düzenleme yapmak isteyen yada ek bilgi eklemek isteyen ekleyebilir.

http://tr.wikipedia.org/wiki/Galatasaray_Bayan_Basketbol_Takımı

Teşekkürler.Güzel çalışma olmuş.

taraftar olarak,kaptandan gs a yakışan kişiliğinin yanında isabetli şut seçimleri bekliyoruz

Kaptan umarım bu sene daha iyi ve efektif kullanılır. Bu sene zorlama atışlar atmasına gerek kalmaz. Oyun sistemimizi oturturuz ve Strickland ile beraber bu takımın liderliğini yapar...

PG-Cüneyt Erden

Arkadaşlar hepimiz Stricklande yüklenirken cüneyti görmüyoruz 2 .ligden bir guard getirsek yada bjkdeki arın mıydı neydi onu getirsek bu kadar rezil oynamaz. Şuan eskinin getirdiği şanını şöhretini kullanıyor ama yaptığı tek olumlu iş yok tamam arada üçlükleri giriyor ama kesinnlikle bu takımın guardı değil kesinlikle. Son mactakı istatistikleri ortada 2/8 3s 1/0 2s 2 top kaybı 1 asist. Bilmiyorum bu oyuncu istatistiklerine bakıldığında zaten herşeyi özetliyor. 3 sayı denemelerinden kısa olduğu anlasılıyor ama 1 asiste bakınca guard değilde şutör olduğu düşünülüyor. İçeri girmeyen bir şutör ama drive etmeyen top kaybı da cabası. Sut yüzdesi düşük bu macta ama kesinlikle formsuz değil 1.5 yıldır böyle hatta kendimi bildim bileli cücü orta sahadan üçlük sallar tutarsa yıldız olur tutmazsa durum vahim.

Cüneyt kesinlikle bu takımın oyuncusu değil basketbol nankördür yaşla cok ilgilidir zıplama drive hepsi önemlidir hele bir guardsan ve cüneyt artık guard olarak kulanılmamalı burada murat hoca hatalı ve biraz kendine çeki düzen vermeli daha mantıklı oynamalı olgun olmalı. Her maçta cüneyti izlerken cıldırmak istemiyorum bu takımın cok iyi uzunları var ayrıca graves gibi bir sutoru var artik cuneyt SALLAMA LUTFEN

Re: PG-Cüneyt Erden

Bu konuda aylardir yaziyorum.En son guard ve 5 numara sorunu kisminda yazdiklarimi okuyabilirsiniz.Cuneyt ligin en kotu kisa oyuncusu.

Serkan Dursun' Alıntı:
Cuneyt ligin en kotu kisa oyuncusu.

Fazla abartmayın da...

Cuneyt Erden' den kimse muazzam performanslar beklemiyor beyler, lütfen bunları birbirine karıştırmayalım. Cüneyt bu takımın bench oyun kurucusu olarak görülerek kadroda tutuldu ancak ilk 5 olarak düşündükleri Marshall Strickland' dan umulan katkı gelmeyince Cüneyt Erden' in süreleri artmış oldu.

Marshall Strickland tercihinin yanlış olduğundan çok defa bahsettik, pek çok arkadaş yazdı çizdi ama aynı sıkıntıları Cüneyt Erden tarafında da yaşadığımıza ben şahsen inanmıyorum. Cüneyt Erden Türkiye' de kadromuza katabileceğimiz üst seviyede bir oyun kurucudur. Kerem Tunceri, Engin Atsur ya da Ender Arslan' ı alamadıgımıza göre Cüneyt Erden hakkında olumsuz yazmak pek doğru değil diye düşünüyorum.

Öğrendiğime göre sezon başında gercekten de benim çok tuttugum Hakan Köseoğlu' na teklif yapılmış ama kendisi teklifi kabul etmeyip hedefsiz Karşıyaka' ya gitmeyi tercih etmiştir. Demek ki kendisinin yüksek hedeflerin oldugu bir takımda başarılı olacagına inanmıyor. Kısacası ben ne kadar oyun stilini begensem de kendisine güvenmeyen insan zaten Galatasaray' a katkıda bulunamazdı.

Serkan Dursun' Alıntı:
Bu konuda aylardir yaziyorum.En son guard ve 5 numara sorunu kisminda yazdiklarimi okuyabilirsiniz.Cuneyt ligin en kotu kisa oyuncusu.
Bişey yazacaktım ama saygısızlık olur diye yazmıyorum . Böyle düşünen 1 veya birden fazla zihniyeti basketbola davet ediyorum

Galatasaray boyle oyunculara sahip cikan taraftari olduktan tabii ki sampiyon olamaz.Hic bir mantikli aciklama yapamadan salla bakalim Emin efendi.Ben neye dayanarak yaziyorum.Hepsi aciklamali.Cuneyt haketmeden aldigi paralari seninle mi paylasiyor?

Arkadaşlar yazdıklarınıza lütfen dikkat edin. Forum dedik , düşünceler açıklansın dedik ama terbiyesizlik yapın demedik. Lütfen sakin olalım ve cümlelerimizi düşünerek yazalım.