Cüneyt Erden

Re: PG-Cüneyt Erden

Cevdet Bey burası demokratik bir forum. İsteyen herkes kulüp çalışanına ya da oyuncusuna hakaret edebilir! Kişiler arası kavga da serbesttir! Lütfen müdahil olup üyelerin özgürlüklerini kısıtlamayın (!)

Ben Galatasaray'in hakkini kimseye yedirtmem.Ilk terbiyesizlik Emin den geldi.Dayanaksiz cumleler kurmaktansa bu yolu basite kacip bu yolu tercih etti.Ben sadece oyunu elestirmistim

Serkan Dursun' Alıntı:
Galatasaray boyle oyunculara sahip cikan taraftari olduktan tabii ki sampiyon olamaz.Hic bir mantikli aciklama yapamadan salla bakalim Emin efendi.Ben neye dayanarak yaziyorum.Hepsi aciklamali.Cuneyt haketmeden aldigi paralari seninle mi paylasiyor?

Hocayı oyuncuları seviyeli bir şekilde eleştirmenize tamam deniliyor ancak hiç bir üstünlüğünzün bulunmadığı,burda aynı amaç uğruna yazan konum olarak(Taraftar) aynı konumda olan insanları böyle karalıyamassınız.Kendinizi taraftar olarak başka bir konuma koyuyorsanız o ayrı.Galatasaray taraftarını eleştirmeye kimsenin gücü yetmez.
Armayı kim taşıyorsa o desteklenir.Kim yakışan şekilde taşımıyorsa ona da gereken tepki verilir.Cüneyt geçen sene hiç beklenmeyen şekilde süper bir katkı verdi.Ulebde alınan başarılarda Hite ile beraber büyük payı var özellikle Asvel ve Canaria maçlarında.Daha bir maçta böyle tartışmanın anlamı nedir merak ediyorum.Cüneyt tüm yazı sakat geçirdi en yakın sürede toparlanıp gereken katkıyı yapacaktır.

Arda EZER' Alıntı:
[quote="Serkan Dursun":19ztmq6j]Cuneyt ligin en kotu kisa oyuncusu.

Fazla abartmayın da...

Cuneyt Erden' den kimse muazzam performanslar beklemiyor beyler, lütfen bunları birbirine karıştırmayalım. Cüneyt bu takımın bench oyun kurucusu olarak görülerek kadroda tutuldu ancak ilk 5 olarak düşündükleri Marshall Strickland' dan umulan katkı gelmeyince Cüneyt Erden' in süreleri artmış oldu.

Marshall Strickland tercihinin yanlış olduğundan çok defa bahsettik, pek çok arkadaş yazdı çizdi ama aynı sıkıntıları Cüneyt Erden tarafında da yaşadığımıza ben şahsen inanmıyorum. Cüneyt Erden Türkiye' de kadromuza katabileceğimiz üst seviyede bir oyun kurucudur. Kerem Tunceri, Engin Atsur ya da Ender Arslan' ı alamadıgımıza göre Cüneyt Erden hakkında olumsuz yazmak pek doğru değil diye düşünüyorum.

Öğrendiğime göre sezon başında gercekten de benim çok tuttugum Hakan Köseoğlu' na teklif yapılmış ama kendisi teklifi kabul etmeyip hedefsiz Karşıyaka' ya gitmeyi tercih etmiştir. Demek ki kendisinin yüksek hedeflerin oldugu bir takımda başarılı olacagına inanmıyor. Kısacası ben ne kadar oyun stilini begensem de kendisine güvenmeyen insan zaten Galatasaray' a katkıda bulunamazdı.[/quote:19ztmq6j]

Onlar eskidenmis cuneyt için ayrıca eğer Strickland ilk beş oyuncusu ise zizic-milo-gurovic-graves bunlar arasındaki süre nasıl dağıtılacak cüneyt en az 25 dakika oynayacaktı ama murat hoca hiç hesaba katmadı bu takım bu kadroyla bu ligte playofflarda yarı finale kalsın bence cok buyuk iş yapmış olur....

Arda Öztürk' Alıntı:
[quote="Serkan Dursun":efib4ypw]Galatasaray boyle oyunculara sahip cikan taraftari olduktan tabii ki sampiyon olamaz.Hic bir mantikli aciklama yapamadan salla bakalim Emin efendi.Ben neye dayanarak yaziyorum.Hepsi aciklamali.Cuneyt haketmeden aldigi paralari seninle mi paylasiyor?

Hocayı oyuncuları seviyeli bir şekilde eleştirmenize tamam deniliyor ancak hiç bir üstünlüğünzün bulunmadığı,burda aynı amaç uğruna yazan konum olarak(Taraftar) aynı konumda olan insanları böyle karalıyamassınız.Kendinizi taraftar olarak başka bir konuma koyuyorsanız o ayrı.Galatasaray taraftarını eleştirmeye kimsenin gücü yetmez.
Armayı kim taşıyorsa o desteklenir.Kim yakışan şekilde taşımıyorsa ona da gereken tepki verilir.Cüneyt geçen sene hiç beklenmeyen şekilde süper bir katkı verdi.Ulebde alınan başarılarda Hite ile beraber büyük payı var özellikle Asvel ve Canaria maçlarında.Daha bir maçta böyle tartışmanın anlamı nedir merak ediyorum.Cüneyt tüm yazı sakat geçirdi en yakın sürede toparlanıp gereken katkıyı yapacaktır.[/quote:efib4ypw]

Cüneyt tüm yazı sakat gecirdi toparlanır ben bunu anlamıyorum cüneyt gecen sene ne yaptı ki bu sene toparlanacak benim hiç umudum yok hic ama hic

Ne zamamdan beridir taraftar sampiyonluk disinda bir sonucu kabullenebiliyor.Aglamayana meme vermezler.Boyle oyuncularla supurulmek olagan karsilanmamali.Tepki gostermemek Turkiye'nin en buyuk klubunun taraftarina yakisiyor mu?

Serkan Dursun' Alıntı:
Ne zamamdan beridir taraftar sampiyonluk disinda bir sonucu kabullenebiliyor.Aglamayana meme vermezler.Boyle oyuncularla supurulmek olagan karsilanmamali.Tepki gostermemek Turkiye'nin en buyuk klubunun taraftarina yakisiyor mu?

Serkan bey klüpteki iç durumları bu konuşmadan bildiğinizi çıkartıyorum.Para vardıda Kerem Tuncerİ,Ender Aslanı getirmedilermi?

Bu forumdakilerle temel anlasmazligimizda bu zaten.Fb sampiyon olurken biz ligde supurulen takim rolundeyiz.Onlar yapiyorsa bizde yapabilmeliyiz.Herkese nasip olmaz GS yoneticiligi.Bir yolunu bulsunlar.Konumlarinin hakkini versinler.Her sey futbol degildir.

Arda Öztürk' Alıntı:
[quote="Serkan Dursun":2wra2qtg]Ne zamamdan beridir taraftar sampiyonluk disinda bir sonucu kabullenebiliyor.Aglamayana meme vermezler.Boyle oyuncularla supurulmek olagan karsilanmamali.Tepki gostermemek Turkiye'nin en buyuk klubunun taraftarina yakisiyor mu?

Serkan bey klüpteki iç durumları bu konuşmadan bildiğinizi çıkartıyorum.Para vardıda Kerem Tuncerİ,Ender Aslanı getirmedilermi?[/quote:2wra2qtg]
Para yoktuda gurovic-zizic-milo nasıl alındı ? bu ucluden biri yerine hepsi tamam mükemel oyuncular ama ender aslan+kaya gelirdi yada onu gectim umut yenice+muratcan+berent olsun takım kurmak önemli olan benim kızgın oldugum bu tamam mükemmel 3 yabancı alında hatta graves bile mükemmel ama madem onları aldınız paraya biraz daha kıyın şampiyonluga oynuyalım yada parayı dengeli dagıtalım 1 tanesini vasat secip hatta owens kalabilirdi bana gore + turk alalım takım olalım

Erkan veyseloğlu ne kadar yıllık ücret alıyor sizce erkan kalitesinde bir tane yedegimiz varmı ? Yok
Umut yenice ne kadar yıllık ücret alıyor sizce umut yenice bu takıma kadro derinliği ile sınıf atlatmaz mı ?
Muratcan haluk alper yılmaz bunlar ne kadar ücret alıyor bu üc oyuncu gelse takım da turk sıkıntısı cıkar mı?

Murat hoca herzamaki gibi yanlış transfer politikası izledi takımı takım yapamadı artık ümidimiz gurovic milo ve zizicin bireysel yeteneklerine kalmış

Bu futbol değil ne yazıkki bireysel yetenkle alsın topu adam gecsin sut vursun gol atsın hangimiz zizicten milodan topu alıp dribling yapıp sayı atmasını bekleriz. Basketbol takım oyunun iyi örneğidir birisi öbürünün işini yapması zordur ve bunu saglıyamadıktan sonra o takım başarılı olamaz!! Umarım olur biz utanırız uleb cupa f4 tbl de final oynarız biz utanırız ama cok zor! Sonuna kadar destek elbetteki destek yarın mac olunca cıkıp aslanlar gibi hepsine bagırırız bagrımıza basarız ama lig baslamadan daha hersey gec değilken tepkimiz köstek olmak icin degil uyarmak için. Bu takım hepimizin takımı gerektigi yerde sesimizi yükseltcez tepkimizi göstercez.

Daha iyi bir gs için sonuna kadar sesimi yükseltirim tepkimi gösteririm. Fenerbahcenin butcesi cok mu az kı gricek disinda cok pahalı transferi yok takım olmak onemli ve bunu basaramıyoruz!!!!

şimdi şöle bakıyorumda dee brown a laf edenler takıma ne kadar kötülük etmişler onlar sayesinde sıkıntıdayız dünkü maçı da izledikten sonra yüzde yüz bu kadroyla dee brown la kafa kafaya ve şampyonluklara oynardık murat hocaya laf etmenin alemi yok bende beğenmesemde ama o çok bilmişler varya hani kına yakın

avery gitsin dediler gitti...
fatih gitsin dediler gitti...
dee gitsin dediler gitti...
ms gitsin dediler gidiyor...
şimdi sıra cücü'de mi :p murat abi sen de fişekleme millet ciddi sanacak ya :p :p

Uzun uzun yazmak anlamsız geldi onun için forumun genel havasında yazdım işte kolayından.
Zaten işi bilenler farkında Cüneyte şu an verilen görevin düşünülenin çok üstünde olduğunu.
+30 sonuçta. Gençlikteki top çalan Cücü yü beklemek hayal zaten. Bu kada süre bulunca da yorgunluktan şutuna engel koyamıyor bence. İşin kötüsü elde yerli de kalmadı. Bağırırız artık belki işe yarar...
"Yeter artık kaptan off off" :)

İşin geyiği bir kenara Cüneyt kaptanlığı, abiliği ve oyun bilgisiyle kadro da gerekli bir isimdir. Zaten şu yerli sıkıntısında gitsin diyebilmenin de imkanı yok ya. Tek sorun alacağı süreyi kısıtlayabilmek için yapılabilecek transferdir. MS bence dünki haliyle paşalar gibi oynar ama o da yabancı kuralına takılıyor. Bilmiyorum nasıl çözülür.

berent-evren buker-polat kaya
bu üçünden ikisini almalıydık...

Serkan Dursun' Alıntı:
Cuneyt ligin en kotu kisa oyuncusu.
Peki ligin en kötü kısa oyuncusu olmasının sebebi nedir ?

Sırf 3 lük atıyor diye mi yoksa?

Eğer öyle ise kusura bakma , sana kızan öfkelenen , basketbol bilginden şüphe eden insanları haklı buluyorum .

Kendi görüşüm Cüneyt Erden (abi) ligin en kötü guardı ise ligte iyi PG yok !!

Cüneyt Erden ligin en kötü guardı ise ben basketbol kelimesini bir daha ağzıma almayacağıma şeref yemini ederim!

Serkan Dursun' Alıntı:
Cuneyt ligin en kotu kisa oyuncusu.

Cüneyti ligin en kötü guardı diyen birinin bilgisine şaşarım ayıptır kardeşim bunca sene üst düzey yerlerde oynamış geçen sene bence iyi bi iş çıkarmış olan kaptanamıza biraz da olsa saygı.

Benim fikrim sadece kaptan yetersiz stricland zaten bi faciaya doğru gidiyo cüneyti tamamlıyacak bi guard lazım.Cüneyt sahada sadece şutuyla değil sahaya aklını koyarak oynayan ligimizin ender oyuncularındandır,topu eline aldığı an sahadaki herşeye hakim hemen ve basit oyanayan bi oyuncudur,buna lütfen dikkat edelim kalitesi tartışılmaz lütfen bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayalım...