Re: PG-Cüneyt Erden
Arda Öztürk' Alıntı:
[quote="Serkan Dursun":2wra2qtg]Ne zamamdan beridir taraftar sampiyonluk disinda bir sonucu kabullenebiliyor.Aglamayana meme vermezler.Boyle oyuncularla supurulmek olagan karsilanmamali.Tepki gostermemek Turkiye'nin en buyuk klubunun taraftarina yakisiyor mu?
Serkan bey klüpteki iç durumları bu konuşmadan bildiğinizi çıkartıyorum.Para vardıda Kerem Tuncerİ,Ender Aslanı getirmedilermi?[/quote:2wra2qtg]
Para yoktuda gurovic-zizic-milo nasıl alındı ? bu ucluden biri yerine hepsi tamam mükemel oyuncular ama ender aslan+kaya gelirdi yada onu gectim umut yenice+muratcan+berent olsun takım kurmak önemli olan benim kızgın oldugum bu tamam mükemmel 3 yabancı alında hatta graves bile mükemmel ama madem onları aldınız paraya biraz daha kıyın şampiyonluga oynuyalım yada parayı dengeli dagıtalım 1 tanesini vasat secip hatta owens kalabilirdi bana gore + turk alalım takım olalım
Erkan veyseloğlu ne kadar yıllık ücret alıyor sizce erkan kalitesinde bir tane yedegimiz varmı ? Yok
Umut yenice ne kadar yıllık ücret alıyor sizce umut yenice bu takıma kadro derinliği ile sınıf atlatmaz mı ?
Muratcan haluk alper yılmaz bunlar ne kadar ücret alıyor bu üc oyuncu gelse takım da turk sıkıntısı cıkar mı?
Murat hoca herzamaki gibi yanlış transfer politikası izledi takımı takım yapamadı artık ümidimiz gurovic milo ve zizicin bireysel yeteneklerine kalmış
Bu futbol değil ne yazıkki bireysel yetenkle alsın topu adam gecsin sut vursun gol atsın hangimiz zizicten milodan topu alıp dribling yapıp sayı atmasını bekleriz. Basketbol takım oyunun iyi örneğidir birisi öbürünün işini yapması zordur ve bunu saglıyamadıktan sonra o takım başarılı olamaz!! Umarım olur biz utanırız uleb cupa f4 tbl de final oynarız biz utanırız ama cok zor! Sonuna kadar destek elbetteki destek yarın mac olunca cıkıp aslanlar gibi hepsine bagırırız bagrımıza basarız ama lig baslamadan daha hersey gec değilken tepkimiz köstek olmak icin degil uyarmak için. Bu takım hepimizin takımı gerektigi yerde sesimizi yükseltcez tepkimizi göstercez.
Daha iyi bir gs için sonuna kadar sesimi yükseltirim tepkimi gösteririm. Fenerbahcenin butcesi cok mu az kı gricek disinda cok pahalı transferi yok takım olmak onemli ve bunu basaramıyoruz!!!!