birileri erken tatıle mi çıkmak istiyor nedir?
aynen katılıyorum hoca biraz yanına alıp adama boyle yap demedi kenarda ismeti hic oynatmıyo ne kotulugunu gordu bilmiyom bence en az 10 dk oynar serhat cetin i hic dusnmedi artık yazmak istemiyorum hatalrını yeterrrrrrrrrrrrrTequila' Alıntı:Dixon'a tam saha presle çözüm buldular o sırada devreye gircek olan kişi kenarda ben hocayım diye boş boş oturan Üner ama onun antrenörlük adına zaten esamesi okunmuyor , bu sebepten 2. yarı Dixon kötü oynadı gibi gözüktü.
Ayrıca Oytuna katılıyorum şu 4 maçtan hangisini kazanıcaz deseler en son Efes derdim , ama o maçta tesadüf olmş artık o çıkıyor ortaya. Yazık 9. olup bitirirz ligi , Hocamızda tatiline çıkıp kınasını yakar.
queencounty' Alıntı:play offa kalsak noolur allah aşkına.bir an önce bitsede gitsek.
sezon başı açmış olduğum dixon topici yüzünden denmeyen kalmamıştı.
haklılığım giderek anlaşılıyo...
onuryavuz' Alıntı:queencounty' Alıntı:play offa kalsak noolur allah aşkına.bir an önce bitsede gitsek.
sezon başı açmış olduğum dixon topici yüzünden denmeyen kalmamıştı.
haklılığım giderek anlaşılıyo...
Dixon hakkında açtığın topiği hatırlamıyorum ama burada Dixon´a yapılan eleştiriler çok ilginç geliyor bana. Dixon´u eleştirenlere tek bir sorum var Malik´in kazandırdığı maçları çıkarırsak elimizde ne kalır?
Faturayı ödemesi gereken kişi belli ama ...