Darüssafaka : 74 - Galatasaray : 61

maçı seyredemedim ama durumu tahmin etmek hiç de zor değil.geçen sene ülker fatihi vermedi,estevam ingiice bilmiyodu.bu sene beykozda dam aktı.randy amerikadaydı bjk maçında.maçtan sonra da dönmedi ama olsun.moralimiz bozuldu.şimdi iki amerikalıyla oynuyoruz.hala d biz taraftarlar halil ünere suç buluyoruz.olacak iş değil.
hem bakın geçen sene nerdeyse küme düşen takım dokuzuncu.sınıf atlattırdı takıma sayın üner.
 
...

Bu maçta neden dixon eleştiriliyor anlamış değilim??? Dışarıdan coachumuz oyuna müdahel edipte şu seti oynayın veya şöyle şöylemi yapın dedi...Her maçta ister yenelim ister yenilelim maçın baş aktörü hep dixon olur bu takımda, çünkü eline top yakışan basketbolu dalga geçerçesine oynayıp rahat adam geçen topla cambazlık yapan bu adam başta efes macı olmak üzere bu sezon kazandığımız her maçta maçın bizim adımıza yıldızıydı ve ne yazık ki dixon olmasa herhalde itü gibi felan olurduk veya maximum 3-5 galibiyetimiz olurdu...

Ünerin gitmesi şart ama yeni yönetimde basketbolla kim ilgileniyor o bile belli değil...herhangi bir açıklamada yok ne olur bilinmez tabi...
 
Yüce dershanem sağol varol.Maçı izleyemememi sağlayarak benim adıma hayıra vesile oldun.
Dixon'ı,Gökhan'ı,Burak'ı filan geçelim bence.Bu kadro bir araya gelince kağıt üzerinde ilk 4 kadrosu.Oynanan basketbolsa ilgili postlarda belirtildiği gibi altyapı basketbolundan beter.
Şu üyelerin yaptığı kulisler işe yararsa kendilerine derin bir saygı besleyeceğim.
 
Dixon' a laf edeni allah çarpar. Onun sayesinde ligde 9. olduk onuda çıkartsan İTÜ'den farksız olurduk yatın kalkında ona dua edin laf etceğinize. Bügün ilk yarı Dixon 15 sayı 4 asistti 2' de ribauntı vardı ama adamlar ikinci yarıda Dixon'a tam saha presle çözüm buldular o sırada devreye gircek olan kişi kenarda ben hocayım diye boş boş oturan Üner ama onun antrenörlük adına zaten esamesi okunmuyor , bu sebepten 2. yarı Dixon kötü oynadı gibi gözüktü.
Ayrıca Oytuna katılıyorum şu 4 maçtan hangisini kazanıcaz deseler en son Efes derdim , ama o maçta tesadüf olmş artık o çıkıyor ortaya. Yazık 9. olup bitirirz ligi , Hocamızda tatiline çıkıp kınasını yakar.
 
Karanlık ortamda en ufak pırıltıyı güneş zanneden arkadaşlar..
Dixon da dixon.Sevmiyorum oyununu vurdumduymazlığını savunma yapmayıp birde dalga geçmesini.
Kavga etmeyin birbirinizle Dixon yüzünden.Zaten gidiyor işte son 3 maçı.
Gitmiyorum ben artık maçlara.Dixonu izlemek isteyen gitsin bundan sonra.
 
Tequila' Alıntı:
Dixon'a tam saha presle çözüm buldular o sırada devreye gircek olan kişi kenarda ben hocayım diye boş boş oturan Üner ama onun antrenörlük adına zaten esamesi okunmuyor , bu sebepten 2. yarı Dixon kötü oynadı gibi gözüktü.
Ayrıca Oytuna katılıyorum şu 4 maçtan hangisini kazanıcaz deseler en son Efes derdim , ama o maçta tesadüf olmş artık o çıkıyor ortaya. Yazık 9. olup bitirirz ligi , Hocamızda tatiline çıkıp kınasını yakar.
aynen katılıyorum hoca biraz yanına alıp adama boyle yap demedi kenarda ismeti hic oynatmıyo ne kotulugunu gordu bilmiyom bence en az 10 dk oynar serhat cetin i hic dusnmedi artık yazmak istemiyorum hatalrını yeterrrrrrrrrrrrr
 
Günaydın Arkadaşlar!Galatasaray Cafe Crown takımı bu sene çok büyük emekler verilerek kurulmuş olan bir takım.Fakat bazı basketbolcularımız istenilen oyunlarını salona yansıtamadığı zaman agresif olup takımlarını da olumsuz yönde etkiliyorlar!!!Malix Dixon ve Fatih Solak istediğim gibi bir performans sergileyemediler!Bu arada Desean Hadley'de son haftalarda bayağı bir durgunluk söz konusu!İnşallah düzelirler!!! :) :atki HAYDİ GALATASARAY CAGE CROWN :claps
 
İlk yarıda Ahmet Cömert'te oynanan maçın adeta kopyası oldu.Halil Üner'in o maçı hiç etüt edemediği böylece ortaya çıkmış oldu.Dixon ve Galatasaray ilk yarıda çok iyi bir performans gösterdi hatta baya fark yaptı bazı dönemlerde.İkinci yarıyla birlikte Dixon'a ikili hata bazen üçlü sıkıştırmalar geldi burda Dixon'da Üner'in kendisine yüklediği sorumluluğa güvenerek çoğu hücumu tek başına kullanmaya çalıştı,onun eleştirilecek hiçbi yanı yok.Şutları girdiğinde aslanım canım insan değil denen bu adamın basketbolunu tartışanlar basketbolu hiç bilmiyorlar demektir.
Ben hala play-off için ümidimi koruyorum çünkü büyük ihtimalle Daçka;Banvit ve Beşiktaş'a yenilecektir.Bizde kalan üç maçımızı(Kolej,Erdemir,Fener)kazanırsak play-off a kalabiliriz.Bence olmaması için hiç bi sebep yok.
Yeterki kişisel komplekslerden kurtulup her oyuncuya hak ettiği değer kadar şans verilmeli.Dün son 3 dk da maç 15 sayıyken;Mehmet,Valentin ve Serhat'a maç boyunca verilmeyen şans o an verildiyse bunun adı şans değil Dixon ve Hadley'i bi kenara atmak adına onların gururlarıyla oynamaktır.
 
X o kadar da değil ya :( Maça gitmenin ilk önemi armadır.Gs'nin yenik duruma düşmemesi için çaba sarfetmek isteyenler gider.Bende Halil
Üner'e dayanamıyorum artık;iyi oynayanı çıkarıyor,kasıtlı yapıyor gibi.Fener maçına kadar bir sağlam gelebilsek..
 
Play-off işi de karıştı.
Darüşafaka'nın maçları : Banvit,Karşıyaka,Beşiktaş
Zaten Bjk'dan puan alamayacaklar.Banvit,üstlere tırmanmak istediği için zor.Karşıyaka deplasmanı da onlar için zorlu olacak

Bizim rakiplerimiz : B.Kolej (E),Erdemir(D),Fenerbahçe(E)
Feneri yenemiyorsak gitmeyelim zaten.Büyük Kolej ve Erdemir ligde kalma yarışı veriyor.Takım gerçekten isterse bu iki takımı yenebilir;hırs yok gibi ama yine de biraz ümidim var.
 
Yine hoca acizligi, yine disarida top cevirip ucluk denemeye dayali hucum, yine maglubiyet, yine husran...

Halil Hocam artik birak lutfen, sen de kurtul uzulmekten, biz de senden kurtulalim!!!
 
play offa kalsak noolur allah aşkına.bir an önce bitsede gitsek.

sezon başı açmış olduğum dixon topici yüzünden denmeyen kalmamıştı.

haklılığım giderek anlaşılıyo... :)
 
queencounty' Alıntı:
play offa kalsak noolur allah aşkına.bir an önce bitsede gitsek.

sezon başı açmış olduğum dixon topici yüzünden denmeyen kalmamıştı.

haklılığım giderek anlaşılıyo... :)

Dixon hakkında açtığın topiği hatırlamıyorum ama burada Dixon´a yapılan eleştiriler çok ilginç geliyor bana. Dixon´u eleştirenlere tek bir sorum var Malik´in kazandırdığı maçları çıkarırsak elimizde ne kalır?

Faturayı ödemesi gereken kişi belli ama ...
 
onuryavuz' Alıntı:
queencounty' Alıntı:
play offa kalsak noolur allah aşkına.bir an önce bitsede gitsek.

sezon başı açmış olduğum dixon topici yüzünden denmeyen kalmamıştı.

haklılığım giderek anlaşılıyo... :)

Dixon hakkında açtığın topiği hatırlamıyorum ama burada Dixon´a yapılan eleştiriler çok ilginç geliyor bana. Dixon´u eleştirenlere tek bir sorum var Malik´in kazandırdığı maçları çıkarırsak elimizde ne kalır?

Faturayı ödemesi gereken kişi belli ama ...

Sadece sıfır. Faturayı ödemeye hazırım :D
 
35'lik Mrsic'in yaptıkları ortada.Bizi 2 maçta da rezil eden Beşiktaş'a kritik anlarda hançerleri saplayarak bu sezonki ilk derbi yenilgisini tattırdı.Bir tarafta emekliliği yakın olan Mrsic adeta tek başına zirve ortağını deviriyor,diğer tarafta ondan daha çok verim verebilecek olan Dixon son çeyrekte potaya bakamıyor.Eee at sahibine göre kişner.
 
Eğer bir takım ilk 8 dakikada 20 sayı atıyor ve son 20 dakikadada sadece19 sayı atabilip maçı kaybediyorsa bu takıma yazıklar olsun demekten başka birşey söyleyemeyiz. baştada halil üner'e yazıklar olsun. oyunun kötü gitmeye başladığı anlarda oyuna tek bir müdahalesi yok. ayrıca diğer oyuncuların kötü permormanslarını zaten konuşmaya gerek yok ama malik ikinci yarıda ne yaptı anlamış değilim. ikinci yarıda yaptığı tek şey kötü oynamak ve rakibin iyi oyununa katkıda bulunmaktı. bakınız eğer ligin sayı kralı koskoca bir ikinci yarıda sadece "2" sayı atabiliyorsa ben bu takıma birdaha güvenmem. ya asıl anlamadığım daçka bizim en büyük rakibimiz ve biz önde götürdüğümüz maçı farkla kaybediyoruz. bunun en büyük sorumlusu ise tabiki halil üner. özellikle malik başta olmak üzere fatih, burak, şemso ve diğerleri basketbolu unutmuşlar. bide anlamadığım şu: eğer maç gidiyorsa ne yapılır: oyundaki direnci arttırmak için oyuna genç oyuncular sürülür ve kötü oynayan oyuncular çıkarılır. peki halil ne yaptı: sahada hiçbirşey yapmayan daha doğrusu rakibe katkı yapan gökhan'ı en aşağı 20-25 dakika oynattı. be adam bençte ismet, mehmet, valentin gibi oyuncular dururken sen neden ısrarla gökhan'ı oyunda tutuyorsun. bütün bunları anlamak mümkün değil. zaten halil üner'in ayrı bir yapısı var. nerde yanlış varsa gidip onu buluyo ve doğruları gözardı ediyo. bu bakımdan halil hoca türünün tek örneği. neyse bakıyorumda iyi bir fikstürümüz var. tek zor maç fener maçı oda içerde ama böyle giderse hiçbir maçımızı kazanamayız ve bu sezonuda maalesf play-off'a kalamadan kapatırız. umarım tahminimde yanılırım ve malik önderliğinde takımımız toparlanır. henüz hiçbirşey bitmedi. haydi Cimbombom topla kendini ve herkese kim olduğunu göster...
 
Malik dixon'dan başka bir takımın skor üretmek için hiç bir hucüm seti hiç bir başka skor opsiyonu olmaz mı? İkinci yarı adamlar Dixon'u durdurunca maçı verdik gitti. Bizim izlediğimiz gibi koçumuz Halil Üner'de izledi bunu.

Neyse play-off'a kalma şansımız sürüyor ama açıkcası ben kalmamızı istemiyorum. Kalsak ne olacak ki ilk turda elenip gidecez bu anlayışla.O yüzden bari Fener'i yenelim de biraz moral olsun önümüzdeki sezona bakalım artık.
 

Üst